- 15 Nisan 2017
- 13.279
- 15.675
- Konu Sahibi freudyenpsk
Merhaba yazın bana da bir bit geçmişti, hemen baybit adında bit ve sirke spreyi aldım bir kez sikmayla bütün sirkeler öldü,bit bir taneydi başka görmedim,saçımi her gün sık dişli tarakla beyaz beze taradım 38 tane sirke düşürdüm öylece bitti,tedbir amaçlı bir hafta sonra spreyi ikinci kez yine sıktım geçmiş olsunMerhaba hanımlar, 2.5 yaşındaki kızım 1 haftadır ara ara kaşınıyordu. Ki en geç 2 3 günde bir banyo yaptırırım kış aylarında. İnce telli ve seyrek saçları var. Dün banyo yaptırdım, baktım yine hafif hafif kaşınıyor. Eşim kontrol ederken kafasında minicik böcek buldu. Eşim bit olduğunu söyledi. Daha önce bit görmedim, internetten baktım muhtemelen bit. Akşam 3 tane bulduk, sabah sirkeli su ile taradim saçını. 3 tane de ben buldum. Ve saçında çok hafif kepek gibi şeyler var onlarda sirkeymis sanırım kızıma babannesi bakıyor, onlara sordum onlarda yokmuş birşey. Onun dışında dışarı ile bağlantısı yok. Ki bu hafta korona geçirdik sadece hastahaneye gittik. Serum alırken yastığa yattı, özel hastahane temizdi oradan mi almış olabilir? Nereden geldi bu bit? En kısa zamanda nasıl kurtuluruz hanımlar? Şimdilik 6 7 tane bulduk. Daha artmaz değil mi? Bir tavsiyeniz var mı dünden beri tepem kayniyor
Not: spreyin yanında şampuanı da vardı onu da kullandım