- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
- Konu Sahibi freudyenpsk
Merhaba hanımlar, 2.5 yaşındaki kızım 1 haftadır ara ara kaşınıyordu. Ki en geç 2 3 günde bir banyo yaptırırım kış aylarında. İnce telli ve seyrek saçları var. Dün banyo yaptırdım, baktım yine hafif hafif kaşınıyor. Eşim kontrol ederken kafasında minicik böcek buldu. Eşim bit olduğunu söyledi. Daha önce bit görmedim, internetten baktım muhtemelen bit. Akşam 3 tane bulduk, sabah sirkeli su ile taradim saçını. 3 tane de ben buldum. Ve saçında çok hafif kepek gibi şeyler var onlarda sirkeymis sanırım kızıma babannesi bakıyor, onlara sordum onlarda yokmuş birşey. Onun dışında dışarı ile bağlantısı yok. Ki bu hafta korona geçirdik sadece hastahaneye gittik. Serum alırken yastığa yattı, özel hastahane temizdi oradan mi almış olabilir? Nereden geldi bu bit? En kısa zamanda nasıl kurtuluruz hanımlar? Şimdilik 6 7 tane bulduk. Daha artmaz değil mi? Bir tavsiyeniz var mı dünden beri tepem kayniyor
Düzenleme,
Dün eşim eczaneden sente bit sprey ve şampuan seti aldı. İçinden ince tarakta çıktı. Spreyi sıktım yarım saat sonra taradım içinden çıkan tarakla 2 tane ölü bit çıktı. Zaten sanırım olan bitlerde dün öldü. Sirke çok yok gibi. .Kafasında sprey varken dün taradım durdum. Spreyin üstünde 6 saat bekletin kafada kurusun yazıyordu kızım zaten hasta diye 2 saat kadar bekletip ara ara kurutma makinesi tuttum sprey saçına işlesin diye. Sanırım işe de yaradı. Peşine bit şampuanı ile yıkadım. Banyodan sonra tekrar kuruttum taradım çok şükür hiçbişey çıkmadı. Bizde şampuan ile yıkandık. Şimdilik bizde bişey görünmüyor benim saçım boyalı, sanırım boyalı saça gelmiyormuş. Evdeki herşeyi de dediğiniz gibi kaynarda yıkadım dün. İnşallah atlatmışıszdır. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hanımlar.
Düzenleme,
Dün eşim eczaneden sente bit sprey ve şampuan seti aldı. İçinden ince tarakta çıktı. Spreyi sıktım yarım saat sonra taradım içinden çıkan tarakla 2 tane ölü bit çıktı. Zaten sanırım olan bitlerde dün öldü. Sirke çok yok gibi. .Kafasında sprey varken dün taradım durdum. Spreyin üstünde 6 saat bekletin kafada kurusun yazıyordu kızım zaten hasta diye 2 saat kadar bekletip ara ara kurutma makinesi tuttum sprey saçına işlesin diye. Sanırım işe de yaradı. Peşine bit şampuanı ile yıkadım. Banyodan sonra tekrar kuruttum taradım çok şükür hiçbişey çıkmadı. Bizde şampuan ile yıkandık. Şimdilik bizde bişey görünmüyor benim saçım boyalı, sanırım boyalı saça gelmiyormuş. Evdeki herşeyi de dediğiniz gibi kaynarda yıkadım dün. İnşallah atlatmışıszdır. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hanımlar.
Son düzenleme: