- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Yuvani sakin dağıtma
Allah rahmet eylesin,üç günlük dünya sizin tatil konusunu okumuştum
Değil tabi o anda olmamış ki bir de siz zaten iyilikleri için geziye çıkmıştınız inşaallah kvnizin de aklı başına gelirevet konuda da herkes neden gittin en büyük hata sende gittiğin için demişti ki çokta haklılardı. 1.5 ay sonra adam kalp krizi geçirdi 1-2 kişi de hep tartışmadan diye laf çıkardıçok araştırdım acaba gerçekten o yüzden mi diye. Allahtan öyle bir durum değilmiş.
yani eşinizi en iyi siz bilirsiniz. öyle olursa böyle olursa ile ömür geçmez. bekleyin görün. önden bişey bilemezsiniz ki.
Yaw bakın işte, adam ölmüş gitmiş, ne kadar yalan bir dünya, dert dediğimiz çoğu şey ne kadar boş kalıyor değil mi?
Bayram dediğin senede 2 kere, onda 2-3 gün eşinizden ayrı kalsanız ne olur sanki. Çok takılacak bir durum yok, siz de bu serbest vaktinizi kendi aile ya da dostlarınızla geçirsiniz işte.
KV'nin evi ile sizin eviniz dip dibe mi? Eşiniz de çalışan bir insan değil mi sonuçta; şu yas dönemini atlatsın haftanın yarısını ailesinde geçirip düzenini bozmayacaktır.
Gitmeseniz gelmedi diyecekler.Gitseniz üstünüze gelecekler.Eşinizde aile üyelerinin tavrının farkındaki gelme demiş.Bence kendi ailenizle birlikte gitseniz iyi olur.El gibi olsa da yinede gitmeniz gerekir.Çünkü,cenaze gibi durumlarda küslük güdülmemeli bence.Gittiğinizde baktınız size ve ailenize karşı ters davranışlar içine giren olursa çok durmaz kalkarsınız.Elden utanmaları varsa böyle birşey yapmamalılar.Siz son görevinizmiş gibi görüp gidin.
Şimdi ne için kavga ettiğinizi, neden herkesin böyle cephe aldığını bilmiyoruz.babasını kaybeden bir eşim değil ama benim de yok. benim için de önemli olan sabah kalkıp eşimle bayram kahvaltısı yapmak. ailesi bu kadar çok biliyorsa bence arayı bozmak yerine düzeltmeliler.
evler dip dibe değil ama 15 dk arabayla hemen gider.
bilmiyorum ya ben artık bu insanlar yüzünden sağlıklı düşünemiyorum
Şimdi ne için kavga ettiğinizi, neden herkesin böyle cephe aldığını bilmiyoruz.
Ama eşim bana gelme sen diyecek, ben de bayramı kocamsız nasıl geçireceğim diye dertleneceğim. Olacak iş değil. Gider paşalar gibi tatil yapardım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?