Merhabalar
konularımı özet geçip sonra da soruma geçeyim :) ben ve eşim, eş ailesiyle geçen bayram doğuya gidip orada tartışıp gelmiştik. devamında ben boşanma kararı almıştım ama eşim bırakmadı, bir şekilde ikna etti ve biz barıştık. barıştık ama tam bu sırada kp kalp krizi geçirdi ve 3 gün önce vefat etti.
hastayken buraya konu açtım ve çoğu kişi gitme, siz ayrılma kararı alırken sizi barıştırmak için uğraşmadılar dedi. bir çok defa eşime yanında olmak istiyorum desem de gelme biri burada bir şey derse canım daha çok sıkılır dedi yani ben orada istenmedim.
kp vefat etti ve ben yine gidemedim, eşim aynı şeyleri söyledi. annesi ve ablalarının birbirlerine destek olacağını ama benim orada yalnız olacağımı kendisinin de olmayacağını o yüzden beni öyle bir ateşe atmak istemediğini dile getirdi.
annem kp hastayken aradı kv yi açmadı geri dönüş yapmadı, kadın da seninle tartıştılar bizi de istemiyorlar ben üstüme düşeni yaptım gitmem, gittiğimde milletin için de beni kovarlarsa ne yaparım dedi ve gitmedi.
dün cenaze evine dayım eşi ve kuzenim gitmişler orada yengeme gelinlerce ve annesi gelmedi demişler, ortamı bilmiyorum nasıl dediler kim dedi..
şimdi hanımlar bana bi söyleyin bundan sonra nasıl olacak? eşime millet, bundan sonra sen bu evin babasısın falan diyormuş eşimde tamam tabi ki destek olunur ama bu yük çok ağır değil mi diyor.
benim de babam yok yaşım 27 ve tam 18 yıldır babasızım ben. benim de abim var ama herkesin sorumluluğu kendinde. eşimin ailesinde durum böyle olmayacaktır. korkuyorum eşimi duygu sömürüsü ile yanlarında tutarlar diye, adam eve gelmez veya atıyorum haftanın 4 günü onlara gider diye. bugüne kadar böyle değildi ama hadi bundan sonra olursa?
kv hastalıkla çocuklarını başına toplayan, ağlayıp sızlayan bir kadın sürekli ve eşim ağlayan birine dayanamaz.
şu önümüzde ki 3-4 bayramı anlarım acıları var hep birlikte olmak isterler ama bence bizim eşimle birlikte bayram yapma olayımız bitti, artık her bayram ilk gün onlara gider diye düşünüyorum. ben görüşmediğim için de hep yalnız olacağım bayram sabahları..
eşime önümüz kurban git bir kurban al annenler bir de bunu düşünmesin dedim ama ben her ne kadar iyilik yapsam da fark etmiyor, hep kötülük görüyorum.
bana bir yol gösterin bir akıl verin.. bundan sonra gerçekten ne olur?