Korkudan elim ayağım titriyor şu an

Var sanırım, kafa çok takarım hep en kötü ihtimaller gelir aklıma...
7
Bana da böbrek taşı gibi geldi çünkü arkadaşımın başına aynı olay gelmişti,senelerdir çekmişti agrıyı sebebini bulamadılar kolonoskopi de yapılmıştı,kabızlık şikayeti de vardı,ama meğer böbrek taşıymış.
Karın kısmı ağrıyor ve hazımsızlığı da var bilmiyorum inşallah böbrek taşıdır...

Annem aynı sıkıntıları yaşıyor ama çok şükür korkulacak birşeyi yok. Gaz sıkışmaları ve metebolizma meseles

Kabızlık şikinlik gegirme gibi şikayetler var mıydı eşinizde:KK43:
Şiddetli karım ağrısı, kabızlık ve titreme vardı. Aynisi olmayabilir tabi ama bizde karın ağrısı kabızlık gibi şikayetler olunca hep bağırsakta aradılar ama çok başka bir hastalık çıktı. O yüzden yazayım dedim size. Rabnim şifa versin inşallah.

Annenizinde sancıları çok mu şiddetli geçiyor tuvalet akışkanlığı vs. düzensiz mi:KK43:
Annemde fena hazımsızlık var hep afedersiniz kabız. Basur ameliyatı bile oldu. Bazen ağrıları oluyor evet bemde çok üzülüyorum ama metebolizma meselesi işte. Kolonoskopi temiz çıkmış o zamanda yine birşeyi yoktur

Kabizsa agri normal.bol su ve yuruyus yapsin.hergun tuvalete cikmaya calissn tuttukca kabizligi artar.sabah ac karnina elma suda bekletilmis kuru kayisi.kuru erik.hosaf icsin bol bol.emzirdigimden dolayi bende kabizlik problemi var yuruyis ozellikle cok onemli

Uzman bir gastroentrolog mutlaka ama mutlaka görmeli. Basit birşey de olabilir ama safra da dahil sisndirim organlarından birinin problemi de olabilir.

Kesinlikle ihmal etmeyin.

Özellikle üniversite hastanelerinde telefon ile değil gidip görüşülerek ve küçük bir fark ücreti verilerek öğretim üyelerinden (doçent-profesör) randevu almak mümkün. Ben yerinizde olsam gecikmeden bu yola başvururum.

Allah acil şifalar versin.

Canım ya babanda safrada tasda olabilir oda hazimsizlik karında şişme filan yapabiliyo yarın hastaneye gittiğinde güzel bir ultrason iste heryerine baktir rabbim şifa versin biran önce bir limonu sık çay bardaginin içine üzerine biraz geçecek şekilde su birazda elma sirkesi dok için hazimsizliga birebir

Aslinda bu konuda yorum yapmak dogru degil. Bir doktor bile teshis koymaz buradan. Dogru olan da budur.

Bana safra kesesi tasi ya da urolojik bir sorun olabilir gibi geldi. Ne diye yazdim bunu bilemiyorum.

Cok gecmis olsun bu arada.

Şiddetli karım ağrısı, kabızlık ve titreme vardı. Aynisi olmayabilir tabi ama bizde karın ağrısı kabızlık gibi şikayetler olunca hep bağırsakta aradılar ama çok başka bir hastalık çıktı. O yüzden yazayım dedim size. Rabnim şifa versin inşallah.[/QU Amin çok sag olun eşinize de şifa dilerim. Aynı şikayetler babamınliyle babam da dün çok üşüyordua ateşi biraz da biz soğuk algınlığına yorduk ama haklı olabilirsiniz:KK43:

Benim dayımın bağırsaklarında problem.olmuştu dr anca elle muayeneyle anladi babanıza yapıldımı acaba

Kabızlığı için düzenli bol su içsin. Az su içiyorsa kabızlık geçmez. Kötü birşey yoktur bence. Endişelenmeyin. Kolonoskopiyi da 2 yıl önce yaptırmışsınız. Geçmiş olsun.

Canim.benim.babamda aynisini yasiyordu acile gidiyordu gaz diyorlardi ama sonra bir doktor tarafundan akdeniz anemisi teshisi konuldu ve omur boyu icmesi gereken bir ilaca basladi ve artik tamamen kurtuldu bu sikayetlerden
Kabızlık hazımsızlık vs. var mıydı babanızda da :KK43:

Canim.benim.babamda aynisini yasiyordu acile gidiyordu gaz diyorlardi ama sonra bir doktor tarafundan akdeniz anemisi teshisi konuldu ve omur boyu icmesi gereken bir ilaca basladi ve artik tamamen kurtuldu bu sikayetlerden
Evet doğru söylüyor. Akdeniz anemisi belirtileride bu şekilde

Benim dayımın bağırsaklarında problem.olmuştu dr anca elle muayeneyle anladi babanıza yapıldımı acaba
Kolonoskop yapıldığında elle muayene edildiğini hatırlamıyorum fakat dün acile gittiğimizde görevli doktor elle muayene etti, tahta gibi ses çıkıyordu babamın karnında doktor vurdukça

Canim belli ki teshis edilemeyen bir hastaligi var paraya kiyip bir de ozele iyi bir doktora goturun 2 yildir devlet doktorlariyla ugrasiyorum bi neyim oldugunu bulamadilar en son ozelde check up yaptirdim polkistik over ciktim.Bir de baban kefir tuketsin probiyotikler bagirsaklari daha saglikli yapar bir de endoskopi cektirin midede olabilir sorun

Ayni sikayetleri yillarca yasadim. Hep mide ve bagirsak sorunlarina baktilar. Hatta hamilelikte tum batin ultrasonu cekildim ondada gaz var dediler. Bebek buyuk oldugu icin tam olarak goruntulenemiyor dediler. Son haftalarimda dogum sancisi diye hastaneye yatirildim meger safra tasiymis. Misketten buyuk birsuru tas cikti ameliyattan sonra tum sikayetlerim bitti.
Cok uzattim ama dr lar kabizlik olunca hep bagirsaklara yogunlasiyorlar o yuzden belirtmek istedim safrakesesi ultrasonu isteyin dr dan

2 yıl evvel babamda ani başlayan kabızlık ve karın ağrısı şikayetiyle doktora gittik ve kolonoskopi yapıldı babama, bağırsaklarına girildi ve herhangi bir kitleye vs. çok şükür rastlanılmadı. 2 yılda bu bu yana ara ara karın ağrısı kabızlık şikayetleri devam ediyor, yemeklerden sonra şişkinlik yaşıyor. Fakat 3 gün önce başalyan şidetli karın ağrısı kabızlık ve beraberindeki mide bulantısı bşr türlü geçmedi, hâlâ devam ediyor. Dün acile gittik ayakta röntgeni çekildi doktor bağırsaklarında az bir gaz var dedi ağrı kesici iğne yaptılar faydası olmadı. Dışkı yumatıcu bayağı bilindik bir ilaç var onu kullandı fakat hâlâ ağrısı devam ediyor. Gündüz iyiydi geçmiş geçmişyi neredeyse sancısı şu anda çok şiddetli ağrıyor ben de aşırı endişeliyim aklıma hep kötü senaryolar geliyor. 2 yıl evvel kolonoskopi olmadan önce de çok korkmuştum her gün internetten hastalık araştırıyordum ya kolonoskopi sonucu kötü çıkarsa diyordum deli olmuştum düşünmekten neredeyse. Çok şükür temiz çıkmıştı. Şu 3 -4 gündür yine inanılmaz telaşlı ve korku içerisindeyim babam için. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Babamın yaşadığı rahatsızlığa benzer bir rahatsızlık yaşayan var mı aranızda ya da tanık olduğunuz? Delirmek üzereyim korkudan lütfen, elim ayağım titriyor babam sancıdan kıvrandıkça...

Allah şifa versin. Annem de yakın zamanda aynı durumdaydı. 10 günden uzun kabızlık ve doktor aşırı gaz var diyor.O kendiliğinden biraz düzeldi.ısrarlarıma rağmen biraz erteledi doktora gitmeyi. Midesi aşırı ağrımaya başladı. Ben de şuan çok endişeliyim. Endoskopi yaptılar. Hiçbir sorun çıkmadı.şimdi haftaya da kolonoskopi olacak. Aklımda hep en kötü şeyler:KK43:

X