sezeryanla doğum yaptım.3. gün evdeydim kaynanam yanımdaydı 7.güne kadar zor sabrettim
yemek yapmıyor sofra kurmuyor kahvaltı hazırlamıyor birde üstüne " sen ver çocuğu bana sen ne yapılcaksa yap " demiyormuydu öldüresim geliyordu onu
kardeşimle yaklaşık 2 ay ara ile doğum yaptığımızdan annem onun bebeğine bakıyor bana faydası olmuyordu 10. gün gönderdim kaynanamı gidiş o gidiş
eve geldim gelesi sırtım yer görmedi hiç yatmadım lohusa yatağımda
bebeklede evlede ilgilenmek bana kaldı
tecrübesizlik vardı tabiki ama doğuralı 15 ay oldu daha birtek kez bile demedim aldedesi al ananaesi babannesi diye
içten ve tabiki zorunlu olan bir çabayla alakalı. o dediğinizede katılıyorum tempo yorucu ama keyiflide aynı zamanda
herşey öyle güllük gülüstanlık gitmeyebiliyor bazıları için..benim sağlık sorunlarım çok oldu doğumdan sonra..bebeğimi kucağıma alamadım, ateşler içinde yattım günlerce,ağladım bebeğimi doya doya sevemedim diye..ben bu yüzden kendi adıma konuştum bir büyüğün yanında olması iyi diye..artııı ben şanslı bir gelinim çok şükür
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
kayınvalidem çok iyidir..her konuda yardımcı oldu bana..seninkisi gibi olsa şahsen ben de varlığını istemem bi de ona mı hizmet edicem