- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
:))) biraz abarttım galiba kimse cevap yazmamış:) 1 gün boyunca düşünsemde olur:))))öyle bi film varsa ben de alırım bi dal
yani gerçekten korku seviyorsan bir adım ötesini istiyorsun her seferinde. ama hayal kırıklığı oluyor hep, nedense bir önceki favori korku filmin kadar etkilenmediğini hissediyorsun. hak veriyorum. ben de aynı durumdayım. o yüzden onu söylemek istemiştim. varsa sıkı bir öneri gerçekten alırım bi dal:))) biraz abarttım galiba kimse cevap yazmamış:) 1 gün boyunca düşünsemde olur:))))
çok çok haklısın canım. zaten o yüzden konu açtım ya.... en etkilediğin korku filmi hangisi ne peki?yani gerçekten korku seviyorsan bir adım ötesini istiyorsun her seferinde. ama hayal kırıklığı oluyor hep, nedense bir önceki favori korku filmin kadar etkilenmediğini hissediyorsun. hak veriyorum. ben de aynı durumdayım. o yüzden onu söylemek istemiştim. varsa sıkı bir öneri gerçekten alırım bi daltabi herkesin korku anlayışı da farklı. piyasada korku adı altında o kadar çok fiyasko film var ki sadece zaman kaybı.
ben 3 harflilerden çok tırsıyorum, görünmeyen güçler, paranormal olaylar falan.. bu kategoride düşünecek olursak Musallat'tan çok etkilenmiştim ilk izlediğimde. Yabancı film olarak şu anda gelmiyor aklımaçok çok haklısın canım. zaten o yüzden konu açtım ya.... en etkilediğin korku filmi hangisi ne peki?
Korku yabancı dizileri izle güzel diziler varArkadaşlar....Merhaba!
İçinde korku ve gerilim dolu bi filmi önermenizi istiyorum. çok korku filmi izledim ve artık izlerken o kadar korkmuyorum yada korkacak bir film seçmiyorum. sizlerden öyle bir film tavsiyesi bekliyorum ki bi süre bu filmin korkutulucuğunu düşüneyim:)
benimde musallat 1 değil de. 1-2 hafta aklımdan atamadığım musallat2 olmuştur.ben 3 harflilerden çok tırsıyorum, görünmeyen güçler, paranormal olaylar falan.. bu kategoride düşünecek olursak Musallat'tan çok etkilenmiştim ilk izlediğimde. Yabancı film olarak şu anda gelmiyor aklıma
the walking dead ı çok beğeniyorum ve izliorum senin önerdiğin bi dizi var mı?Korku yabancı dizileri izle güzel diziler var
american horror story güzel, the enfield haunting 3 bölüm sadece ama güyel odathe walking dead ı çok beğeniyorum ve izliorum senin önerdiğin bi dizi var mı?
teşekkürler canım.american horror story güzel, the enfield haunting 3 bölüm sadece ama güyel oda
çok beğendim şimdi izledim. gerçekten güzeldi 2.sinde ayn kişilermi oynuyor?bende korkmuyorum artik bünyemiz alisti galiba
ama bu beni az da olsa ürküttü
insidious 1 ve 2 ,3 sinemalarda
izleyip yorum yapıcam teşekkürler:)The babys room. Tadindan yenmez bir film. Gizem gerilim ve beklenmedik son. Ben uc kez izledim. Cok begeniyorum insallah siz de begenirsinuz. Konusu paralel evrenle ilgili
Tamam. Merakla bekliyorum yorumunu. Orjinal adi para no dormir li biseydi. Her sitede bulunmuyo film. İnsallah kolayca bulup izlersin :))izleyip yorum yapıcam teşekkürler:)
yarın izlicem bulurum:)Tamam. Merakla bekliyorum yorumunu. Orjinal adi para no dormir li biseydi. Her sitede bulunmuyo film. İnsallah kolayca bulup izlersin :))
2sinide izledim. sonunu anlamadım elise de onlardan mı oldu? neden allinsonun yanına giitti onu anlamadımbende korkmuyorum artik bünyemiz alisti galiba
ama bu beni az da olsa ürküttü
insidious 1 ve 2 ,3 sinemalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?