• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku ve gerilim film önerileri..

Tam benlik bir konu olmuş her hafta hafta sonlarına denk getirerek rahat evde bir korku filmi açar izlerim korku filmlerinden bir listem var ama işyerindeyim şuan yanımda yok eve gidince yazacağım beğendiğim filmleri dediğiniz gibi izledikçe bitiyor insan film bulamıyor artık herşeyde etkilemiyor kolay kolay:27:

Tam benlik bir konu olmuş her hafta hafta sonlarına denk getirerek rahat evde bir korku filmi açar izlerim korku filmlerinden bir listem var ama işyerindeyim şuan yanımda yok eve gidince yazacağım beğendiğim filmleri dediğiniz gibi izledikçe bitiyor insan film bulamıyor artık herşeyde etkilemiyor kolay kolay:27:

O zaman hoş geldin aramızaaa:16::16: Korku filmi sevenleri bende seviyorum çabuk ısınıyorum :1::1: Akşama bekliyorum mutlaka önerilerini:16:

inan bana merakla bekliyor olacağız ama cin olmasın içinde lütfen :52:

Gelin kaynana toprağına çeker derler zaten beni de ona benzetiyorlar aman canıma minnet ben severim kayınvalidemi :27::27:

Bende öyle bazı hareketleri sinir bozucu olsada iyidir yani :D

Bilim kurgu olarak 28 gün sonra ve 28 ay sonra diye iki film var bir biri ardına. öfke hastalığı diye birşey bu maymunlardan insanlara geçiyor. baya oldu onu izleyeeli idare derlik bir performansı vardı. 10 üzerinden 7 veya 8 diyebilirz. Birde maymunlar cehennemi tv dede çıktı sanırsam ama beğenmiştim ben. ordaki maymunuda baya sevmiştim yani :D Sen neler izledim dizi dısında film önerilerin var mı banada :23: :32:

rec 1 ve 2 yi önerebilirim zombili olan :) evet maymunlar cehennemini biliyorum izlemeye başladım ama sonunu getirmedim :D

Bende öyle bazı hareketleri sinir bozucu olsada iyidir yani :D

Olsun olsun cin peri ruh farketmez bana:27::27:

Evlilik nasıl bir şey evli bulmuşken sorayım arkadaşlarım evleneyiim diye kandırıyor beni:27:

Bende korku filmi cok seviyorum :) hemen sayiyorum listemi :)

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Ben efsaneyim
Tres dias
Yaslilara yer yok
28 hafta sonra
Olumcul deney
Bide dizim var izledigim the walking dead :)

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Olsun olsun cin peri ruh farketmez bana:27::27:

Evlilik nasıl bir şey evli bulmuşken sorayım arkadaşlarım evleneyiim diye kandırıyor beni:27:

Hem çok güzel hem çok zor... Ama çok seviyorsan Çok güzel... Yalnız evlilik flörtteki gibi olmuyor. ilk 1 yıl çok zor. o zorlukları yaşıyorum. Heleki maddi sıkıntı varsa da zor. Ama saygıyı kaybetmedikten sonra, birbirine inandıktan sonra el ele verip birbirne söz verdikten sonra aşılmayacak zorluk yok...:31:

O zaman hoş geldin aramızaaa:16::16: Korku filmi sevenleri bende seviyorum çabuk ısınıyorum :1::1: Akşama bekliyorum mutlaka önerilerini:16:

Hoşbulduk tatlım bende ısınıyorum azıcık bir yerden benziyoruz sonuçta birbirimizeEki Görüntüle 1137519 Yazmaya çalışacağım canım kesin söz vermiyeyim yarın kuzenimin düğünü var hazırlık var akşam biraz yetiştirirsem gireceğim ama muhakkak aboneliklerime ekliyorum şimdi konuyu :54:

Cinsiz korku filmimi olurmuş :60:tamam canım aksiyonlu gerilimli olacak o zaman anlaştık $3120.gif

Hoşbulduk tatlım bende ısınıyorum azıcık bir yerden benziyoruz sonuçta birbirimizeEki Görüntüle 1137519 Yazmaya çalışacağım canım kesin söz vermiyeyim yarın kuzenimin düğünü var hazırlık var akşam biraz yetiştirirsem gireceğim ama muhakkak aboneliklerime ekliyorum şimdi konuyu :54:

Cinsiz korku filmmi olurmuş :60:tamam canım aksiyonlu gerilimli olacak o zaman anlaştık Eki Görüntüle 1137518

Hemen hemen bütün korku ve gerilim filmlerini izlemişimdir.. Çok severim fakat artık o kadar alışılmış yapılıyor ki nerede ne olacak tahmin ediyorum ve hiç etkilenmiyorum.. Son zamanlarda bir kaç film hoşuma gitti.
Sizden de film önerisi istiyorum izlerken korkacağım uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir film.. A birde Sevgilimle izleyeceğim çok açık sahneler olmazsa memnun olurum :52: Şimdiden Teşekkürler:16:

Ben ccok severim korku filimleerini bide hafif bilim kurgu olcak hani filmin sonu da sasircam bunu omu yapmis dieye :)) dabbenin serilerini izlemisindir saklambac eski bir filim ama mantkli seytan ucgeni ma tkli pek korku degil karadedeler olayi aynalar musallati hayli hayli izlemisiindir :))aklma gelse bende bir suru izledim jetkilebdgin varsa soyle bende izliyim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

...

Cinsiz korku filmimi olurmuş :60:tamam canım aksiyonlu gerilimli olacak o zaman anlaştık Eki Görüntüle 1137518

işte anladın sen onu. :D yabancıların ruhlu filmleri o kadar korkutmuyor benı ama türklerin ki ne bileym adı bile korkunç " dabbe, semum :18:"

Kizlar cinsiz filim izliyosaniz korku degil ama etkisinden cikamazsiniz inception kesi likle izlemenizi tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X