- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
Ben çok unutkanım ne yazık ki isim aklımda tutamam öyle çok aklımda kalan filmde pek yok bu aralar tavsiye üzerine izliyorum hep mesela en son hiç alakam olmamasına rağmen dünya savaşını izledim öyle filmleri sevmem genelde ama bunu beğendim :)çok sevinirim :) diye yazdım çünkübirkaç tane tavsiye edebilirim diye okumuşum bir an :)
evet izledim ve korkmadım. Tema hep aynı, büyü cinler..Benim dedigim filmi izlediniz ve korkmadinizmi yani
Sadece 28 gün sonrayı izlemedim hemen bakacağım teşekkürler, bahsettiğim filmden sonra ön yargım kalktı biraz bu tür filmlere:)tavsiyeler:
1- silent hill
2- 28 gün sonra
3- session
4- bebek odası
aklıma gelince yaarım yine. sıralama yapmadım sadece iyi sayılanları yazdım :)
Ben çok unutkanım ne yazık ki isim aklımda tutamam öyle çok aklımda kalan filmde pek yok bu aralar tavsiye üzerine izliyorum hep mesela en son hiç alakam olmamasına rağmen dünya savaşını izledim öyle filmleri sevmem genelde ama bunu beğendim :)
Sadece 28 gün sonrayı izlemedim hemen bakacağım teşekkürler, bahsettiğim filmden sonra ön yargım kalktı biraz bu tür filmlere:)
Ay o siccindeki yaşlı yatalak kadın kalkıyo kilozete ekmek atıyo. Sonra o ekmekleri klozetten yiyo. O sahne aklımdan çıkmıyo. Banyoya girince korkuyom sanki o var arkamda . Bide mezardaki ölünün bacak kemiğini baltayla kesip kemiğinden büyü yapıyolar
Ay o siccindeki yaşlı yatalak kadın kalkıyo kilozete ekmek atıyo. Sonra o ekmekleri klozetten yiyo. O sahne aklımdan çıkmıyo. Banyoya girince korkuyom sanki o var arkamda . Bide mezardaki ölünün bacak kemiğini baltayla kesip kemiğinden büyü yapıyolar
Evet öyle filmleri ben de severim altıncı his de öyleydi mesela :)ben daha çok gerilim psikoloji tarzı seviyorum. künt korkular çok saçma geliyor nedense..
Mesela The others'ı çok beğenmiştim. Sonunda ters köşe yapanlardan.
6. his de ip ucu sahneler vardı yakalanabiliyordu. Diğerleri filminde hiç uyanmadım ben ya :))Evet öyle filmleri ben de severim altıncı his de öyleydi mesela :)
Valla ben etkisindeyim bazı yerleri tiksindirici ama ben çok korktum eşim bile korktuda utanmaktan bana belli edemedibende ne izlesem diye düşünüyordum çok korkunçmu siccin evde tekim şimdi açıp izliycem
Ay bende başını izledim. saçma geldi.Biraktim. rüyasinda gördüğü kiz geliyo ona yumurta pişiriyo . Cocuk saklaniyoşu anda fox da ilginç bir film var sonu nasıl biticek merak ediyorum. Hayalimdeki aşk diye..
doğrudur girişten bile tırstım şu anda ama izliycem zaten ne zamandır bekliyordum tesadüf konunu gördüm hemen açtım bu gece bana uyku yokValla ben etkisindeyim bazı yerleri tiksindirici ama ben çok korktum eşim bile korktuda utanmaktan bana belli edemediÇünkü hergün hadi film aç diyen adam o filmden sonra aç demedi
serde erkeklik var:)Valla ben etkisindeyim bazı yerleri tiksindirici ama ben çok korktum eşim bile korktuda utanmaktan bana belli edemediÇünkü hergün hadi film aç diyen adam o filmden sonra aç demedi
Ay bende başını izledim. saçma geldi.Biraktim. rüyasinda gördüğü kiz geliyo ona yumurta pişiriyo . Cocuk saklaniyo. Saçmaydı.d
Hayırlı olsun sende sabahlarsın benim gibi filmden sonradoğrudur girişten bile tırstım şu anda ama izliycem zaten ne zamandır bekliyordum tesadüf konunu gördüm hemen açtım bu gece bana uyku yok