korku filmi

çok sevinirim :) diye yazdım çünkübirkaç tane tavsiye edebilirim diye okumuşum bir an :)
Ben çok unutkanım ne yazık ki isim aklımda tutamam öyle çok aklımda kalan filmde pek yok bu aralar tavsiye üzerine izliyorum hep mesela en son hiç alakam olmamasına rağmen dünya savaşını izledim öyle filmleri sevmem genelde ama bunu beğendim :)

tavsiyeler:
1- silent hill
2- 28 gün sonra
3- session
4- bebek odası

aklıma gelince yaarım yine. sıralama yapmadım sadece iyi sayılanları yazdım :)
Sadece 28 gün sonrayı izlemedim hemen bakacağım teşekkürler, bahsettiğim filmden sonra ön yargım kalktı biraz bu tür filmlere:)

ben de en son bir dram filmi izledim ve beğendim. Tanrı'nın eseri, şeytanın parçası.. çok etkilendim..

Sadece 28 gün sonrayı izlemedim hemen bakacağım teşekkürler, bahsettiğim filmden sonra ön yargım kalktı biraz bu tür filmlere:)

ben daha çok gerilim psikoloji tarzı seviyorum. künt korkular çok saçma geliyor nedense..
Mesela The others'ı çok beğenmiştim. Sonunda ters köşe yapanlardan.

Ay o siccindeki yaşlı yatalak kadın kalkıyo kilozete ekmek atıyo. Sonra o ekmekleri klozetten yiyo. O sahne aklımdan çıkmıyo. Banyoya girince korkuyom sanki o var arkamda . Bide mezardaki ölünün bacak kemiğini baltayla kesip kemiğinden büyü yapıyolar

işte o sahne korkunç değil aslında, iğrenç...

namaz kılan insanın önüne kesik kafa düşüyor vs vs.. korku bu değil aslında yani böyle lanse edilmemeli.

bende ne izlesem diye düşünüyordum çok korkunçmu siccin evde tekim şimdi açıp izliycem

korku filmlerine bende bayılırım ama tek kaldığım için bu saatte izleyemem korkarım ama not ettim yarın izleyeceğim özellikle *bebek odası* ilgimi çekti.

bende ne izlesem diye düşünüyordum çok korkunçmu siccin evde tekim şimdi açıp izliycem
Valla ben etkisindeyim bazı yerleri tiksindirici ama ben çok korktum eşim bile korktuda utanmaktan bana belli edemedi Çünkü hergün hadi film aç diyen adam o filmden sonra aç demedi

şu anda fox da ilginç bir film var sonu nasıl biticek merak ediyorum. Hayalimdeki aşk diye..
Ay bende başını izledim. saçma geldi.Biraktim. rüyasinda gördüğü kiz geliyo ona yumurta pişiriyo . Cocuk saklaniyo . Saçmaydı.d

Valla ben etkisindeyim bazı yerleri tiksindirici ama ben çok korktum eşim bile korktuda utanmaktan bana belli edemedi Çünkü hergün hadi film aç diyen adam o filmden sonra aç demedi
doğrudur girişten bile tırstım şu anda ama izliycem zaten ne zamandır bekliyordum tesadüf konunu gördüm hemen açtım bu gece bana uyku yok

Ay bende başını izledim. saçma geldi.Biraktim. rüyasinda gördüğü kiz geliyo ona yumurta pişiriyo . Cocuk saklaniyo . Saçmaydı.d

çocuk yazar aslında. yazdığı kız geliyor rüyasındaki değil :)
önce hayal sanıyor ama kzı gerçek. Kızı nasıl yazarsa kız o karaktere bürünüyor.
Yazarın psikolojik sorunları da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…