korku filmi

Dün gözüme çarpmıştı Siccin ama Türkler'in korku filmi yapma konusundaki başarısızlığından ötürü yine aynı mevzulardır diyerek vazgeçmiştim, izleyeyim bakayım cidden korku filmi yapabilmişler mi bu defa...

Dün gözüme çarpmıştı Siccin ama Türkler'in korku filmi yapma konusundaki başarısızlığından ötürü yine aynı mevzulardır diyerek vazgeçmiştim, izleyeyim bakayım cidden korku filmi yapabilmişler mi bu defa...
Eğer ön yargılı yaklaşmazsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Ben sinemada izlemiştim orada olan herkes beğendi :) Aslında ben de sevmem türk korku filmlerini izlemezdim de ama dabbe 3, 4, 5 ve siccini gerçekten beğendim mevzular evet ne yazık ki aynı ama siccin daha farklı dabbeye göre :)

Eğer ön yargılı yaklaşmazsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Ben sinemada izlemiştim orada olan herkes beğendi :) Aslında ben de sevmem türk korku filmlerini izlemezdim de ama dabbe 3, 4, 5 ve siccini gerçekten beğendim mevzular evet ne yazık ki aynı ama siccin daha farklı dabbeye göre :)
O halde birazdan başlıyorum izlemeye...

Evet izledim ve yanılmadım. Klasik cinli Türk filmi... Biz galiba korku filmi yapmak için başka senaryo bulamayacağız.

Korktum mu diye sorarsanız maalesef hayır :KK70: Zor bir gecenin sabahında aynada kendimi görmediğim sürece hiç bir şeyden korkmam ben zaten :KK70:

Behsetttiğiniz sitede buldum, ben seviyorum bu tür korku filmlerini. Mesela dabbe neydi öyle..
Bunu da şimdi izlicem ama uyuyabilir miyim bilemiyorum sonra:)
Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler..

Geçen akşam ' hannas' diye bir cin filmi izledim. Korku kısımları idare eder ama ilk defa bir türk korku filminin mantık çerçevesine oturduğunu gördüm. Film hiç sıkmıyor ve mantık hataları yok. Tavsiye ederim :))

X