- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
ayy izledim muhteşemdi gözlerim yaşardı korkudan sonu da güzeldi uff ya çocukmuş ters köşe oldumHayırlı olsun sende sabahlarsın benim gibi filmden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy izledim muhteşemdi gözlerim yaşardı korkudan sonu da güzeldi uff ya çocukmuş ters köşe oldumHayırlı olsun sende sabahlarsın benim gibi filmden sonra
Eşimle "siccin" diye bir korku filmi izledik . O uyudu ben yatamıyorum korkudan .
Evet internette var şuan güzel film tavsiye ederim :)Gerçekten korkunç mu ya internete düştü mü? Ben de korku filmlerini pek severimmmm
Evet internette var şuan güzel film tavsiye ederim :)
Eğer ön yargılı yaklaşmazsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Ben sinemada izlemiştim orada olan herkes beğendi :) Aslında ben de sevmem türk korku filmlerini izlemezdim de ama dabbe 3, 4, 5 ve siccini gerçekten beğendim mevzular evet ne yazık ki aynı ama siccin daha farklı dabbeye göre :)Dün gözüme çarpmıştı Siccin ama Türkler'in korku filmi yapma konusundaki başarısızlığından ötürü yine aynı mevzulardır diyerek vazgeçmiştim, izleyeyim bakayım cidden korku filmi yapabilmişler mi bu defa...
O halde birazdan başlıyorum izlemeye...Eğer ön yargılı yaklaşmazsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Ben sinemada izlemiştim orada olan herkes beğendi :) Aslında ben de sevmem türk korku filmlerini izlemezdim de ama dabbe 3, 4, 5 ve siccini gerçekten beğendim mevzular evet ne yazık ki aynı ama siccin daha farklı dabbeye göre :)
Tavsiye ederim :) sadece gece izlemeyin :)O halde birazdan başlıyorum izlemeye...
Filmden sonra yorumunu merak ediyorum :)O halde birazdan başlıyorum izlemeye...
Tavsiye ederim :) sadece gece izlemeyin :)
Filmden sonra yorumunu merak ediyorum :)
çok korkunçmu yaa :) bende nisanlimla izlemek istiyorum..Eşimle "siccin" diye bir korku filmi izledik . O uyudu ben yatamıyorum korkudan .
Nisanlinla izliyeceksen korkma ama gündüz izleyin.çok korkunçmu yaa :) bende nisanlimla izlemek istiyorum..
Şu an izliyorum ismi dikkatimi çekti filmin güzele benziyo.ben de en son bir dram filmi izledim ve beğendim. Tanrı'nın eseri, şeytanın parçası.. çok etkilendim..
iyi seyirler... :)Şu an izliyorum ismi dikkatimi çekti filmin güzele benziyo.