ayy izledim muhteşemdi gözlerim yaşardı korkudan sonu da güzeldi uff ya çocukmuş ters köşe oldumHayırlı olsun sende sabahlarsın benim gibi filmden sonra
Eşimle "siccin" diye bir korku filmi izledik . O uyudu ben yatamıyorum korkudan.
Evet internette var şuan güzel film tavsiye ederim :)Gerçekten korkunç mu ya internete düştü mü? Ben de korku filmlerini pek severimmmm
Evet internette var şuan güzel film tavsiye ederim :)
Eğer ön yargılı yaklaşmazsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Ben sinemada izlemiştim orada olan herkes beğendi :) Aslında ben de sevmem türk korku filmlerini izlemezdim de ama dabbe 3, 4, 5 ve siccini gerçekten beğendim mevzular evet ne yazık ki aynı ama siccin daha farklı dabbeye göre :)Dün gözüme çarpmıştı Siccin ama Türkler'in korku filmi yapma konusundaki başarısızlığından ötürü yine aynı mevzulardır diyerek vazgeçmiştim, izleyeyim bakayım cidden korku filmi yapabilmişler mi bu defa...
O halde birazdan başlıyorum izlemeye...Eğer ön yargılı yaklaşmazsanız beğenirsiniz diye düşünüyorum. Ben sinemada izlemiştim orada olan herkes beğendi :) Aslında ben de sevmem türk korku filmlerini izlemezdim de ama dabbe 3, 4, 5 ve siccini gerçekten beğendim mevzular evet ne yazık ki aynı ama siccin daha farklı dabbeye göre :)
Tavsiye ederim :) sadece gece izlemeyin :)O halde birazdan başlıyorum izlemeye...
Filmden sonra yorumunu merak ediyorum :)O halde birazdan başlıyorum izlemeye...
Tavsiye ederim :) sadece gece izlemeyin :)
Filmden sonra yorumunu merak ediyorum :)
çok korkunçmu yaa :) bende nisanlimla izlemek istiyorum..Eşimle "siccin" diye bir korku filmi izledik . O uyudu ben yatamıyorum korkudan.
Nisanlinla izliyeceksen korkma ama gündüz izleyin.çok korkunçmu yaa :) bende nisanlimla izlemek istiyorum..
Şu an izliyorum ismi dikkatimi çekti filmin güzele benziyo.ben de en son bir dram filmi izledim ve beğendim. Tanrı'nın eseri, şeytanın parçası.. çok etkilendim..
iyi seyirler... :)Şu an izliyorum ismi dikkatimi çekti filmin güzele benziyo.