Korktuğum başıma geldi?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın..
Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için sürekli bize geliyor yapılandırmaya başvuru yapıldı af geldi sonuçlar hala açıklanmadı az önce abisine mesaj yazdı yine eşim abisi demez mi ben aracı sattım yeni araç aldım ama araç eşimin üzerine nasıl böyle bir şey olabiliyor anlamıyorum sonra eşim sert çıktı biraz nasıl oldu böyle diye falan oda satışını yapıcaz ödeyecem borcu dedi yine yalan söylüyor bağırdım kızdım yine eşim üstüme geldi ödeyecek diye satışı yapılmayan hacizli araç nasıl bir başkasına satılıyor aklım almıyor ben ne yapıcam bilmiyorum

Yeminle kusacağım artık eşinizdeb abisinden ve arabalarından 🤢

Açıklama da yapmayacağım zaten hiçbirini ciddiye almıyorsunuz

Siz nasıl sürekli aynı konuyu açıyorsanız ben de faydalı olmamaya geldim
Bir ara baktigi aglayan cocuk konusu vardi. Bence konu sahibi burdan stres atiyor.

O arabayla bi kaza yapsa ,birinin canına zarar gelse kocanıza ne olur kim bilir...bence ortalığı dağıtmanın zamanı gelmiş

esınızın uzerıne aracı kımse satamaz noterlıklerde boyle bır satıs soz konusu bıle degıl arac kımın ustuneyse devır ıslemını o halleder
kardesıne sınırsız ve suresız yetkı vekaletı vermemıstır esınız yanı o kadar aptal degıldır ınsallah

el altından ruhsatsız satıs yapamayacagına gore kardesı saattım dıye yalan soyluyor belkıde bırıne borcu vardı al karsılıgında bunu dedı bılınmez
kocanız bır zahmet kendı ısının pesıne dussun

Bence artık hiç konuşmayın.Eşiniz darbeyi yiyecek.O zaman aklı başına gelecek.Sanki sizin üzerinizeymiş gibi araba kaygı bozukluğu yaşayıp duruyorsunuz eşinizin bile umrunda değil bırakın artık.Psikolojiniz bozuldu çünkü.

Ne kadar gıcık bir eşin var ,bu adamla hayat geçmez bu saflığı yüzünden ömrü boyunca akıllanmaz ,,, abinin zekasının onda biri yok kendisinde... sizinde bavulunuzu hazırlayıp annenizin yanına gidip biraz kafa dinlemeniz lazım...

X