• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkmaz marka Çaytez( elektrikli çaydanlık)?

lilyum21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.086
1
116
İstanbul
356sy2.jpg

arkadaşlar bunu çok beğendim. arçelik istiyordum ama onun modellerinden herkeste var. bu daha güzel geldi gözüme. çok olumsuz yorumda okumadım.

aranızda kullanan ,memnun olan yada olmayan var mı?
görüşlerinizi bekliyorum..yerimseniben

kardeşim almayı düşünüyordu bu modeli..

yakından görmüş çok ufakmış.

arzumunkini almaya karar verdi..

istersen sen de yakından bir incele canım

benimde alıcaklarımın arasında bunun semaver şeklinde olanı var..halam kullanıyor ve memnun..büyüklüğü hakkında bi yorum yapamıcam..çaykolikseniz biraz sıkıntı yaratabilir :kahve:

canım çeyizine alıcaksın sanırım hiçbi fikrim yok ama bence evlendikten sonrada albilirsin böyyle çeyizmi biter yahuaklinialirimsmileonu al bunu al eksik bitmiyokaydirigubbakcemile3

büyüklüğü aslında arçelik in çaycıları gibiyse benim için ideal. öyle semaverler gibi çok büyük bişi istemiyorum.
nefesim,bunun üstüporselen olanlarından bahsediyorsun sanırım,görüntü olarak güzeller ama benim elim hassas ve porselen demlikleri tutamıyorum.

biriciğim durrr kısss daha ne aldım ki çeyize . ben çaydanlık çok almıcam canım öle bi büyük bi orta bi küçük falan öyle almıcam. kettleda almıcam. bir büyük boy çaydanlık birde çaycı düşünüyorumbayanssulusmile

biriciğim durrr kısss daha ne aldım ki çeyize . ben çaydanlık çok almıcam canım öle bi büyük bi orta bi küçük falan öyle almıcam. kettleda almıcam. bir büyük boy çaydanlık birde çaycı düşünüyorumbayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3ama napim canım benide tahrik ediyonuz valla annem bağırıyo her gördüğünü istiyon onu al bunu al evlenince alırsın diyo:oklava:sırf çeyiz yüzünden kadıncağız bıktı bendensempatiksalakcinni
bencede çaydanlık çok olmamalı benim tencere setimde var bi tane daha alırım kalabalık misafirler flan gelir yetmez diye.öyle kettle flan almamkaydirigubbakcemile5
evlenincede bi çaycı alırım:ecrin_bebek:

evet canım bazı şeyleride evlendikten sonra alırız zemuszemus

yok mu arkadaşlar başka kullanan fikri olan?

büyüklüğü aslında arçelik in çaycıları gibiyse benim için ideal. öyle semaverler gibi çok büyük bişi istemiyorum.
nefesim,bunun üstüporselen olanlarından bahsediyorsun sanırım,görüntü olarak güzeller ama benim elim hassas ve porselen demlikleri tutamıyorum.

canım evet üstü porselen beyaz olanda var üstü çelik olanda var..

ben hangisini alıcagıma tam karar veremedim daha..

bunun seti vardı korkmaz çay mak+kahve mak+tost mak 200tl di..
çay makinasını önce aldığım için faydalanamadım.
aklında bulunsun öyle al..
Arçelik aldım,annem de arçelik kullanır,memnunuz..
Çeyiz setiyle gelen çaydanlığım var orta boy yeter herhalde.

bunun seti vardı korkmaz çay mak+kahve mak+tost mak 200tl di..
çay makinasını önce aldığım için faydalanamadım.
aklında bulunsun öyle al..
Arçelik aldım,annem de arçelik kullanır,memnunuz..
Çeyiz setiyle gelen çaydanlığım var orta boy yeter herhalde.

önceden öyleymiş canım . şimdi o set 289 tl :a015:
200 olsaymış hemen alırdım şimdi düz hesap 300 dekafamçokkarıştı
bizde evde arçelik kullanıyoruz. memnunuzda ama herkeste o modelden var sıkıldım hihoyyyt
farklı bi model olsun diyordum bu hoşuma gitmişti.

cnm bende arçelik kullanıyorum memnunum ama altı plastik olduğu için çokta içime sinmiyorr...

bunu bi arkadaş aldı çok memnun hem çelik hemde görüntüsü falan gayet şık bence al bende benimkisi eskisin biraz ondan alıcam

ben anneme aldım geçen ay üstü porselen olanından aynı tip zaten bununla şuan için memnunuz ama çaydanlığı ufak biraz normal demliğe göre.kulanışlı yani ben tavsiye derim.ama ben çeyizime simbonunkini alcam nasip olursa.

Back