- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar;
Korkmazın bu ızgarasını almak istiyorum ,ama ürün hakkında yorum bulamadık iyi veya kötü diye?
kullanan var mı nasıl memnun musunuz acaba?
veya önereceğin ızgara hangisi?
şimdi markafonide tefalin ürünlerinide gördüm çok güzeller
şimdidien teşekkürler:))
Eki Görüntüle 530090
Bilmiyormki philips hakkında yorumlar nasıl?
banada çok ısrar etti almam için ama ben ürün hakkında hiç bilgim olmadığı için almadım..
ne yapsam bilemedim
canım philips iyi bi marka benm fritözümde philips yorumları iyi bununda memnunlar ve benm için önemli olan diğer nokta plakaları cıkıp yıkanıyo bulaşık makinasınadfa girebiliyo oyüzden tercih ettim temizliği kolay kullanımı kolay ve mesela az bişey pişirceksin diğeriyle çevire çevire pişirirken bunda kapatıp iki tarafını birden pişirebilceksin tam kapanmama özelliğide var yani bence böyle bişey tercih et
çok iyiymiş bulaşık makinesinde yıkanması özelliklerini iyice araştırmak lazım fiyatı ne kadar canım?bunun dumansız olması bana uygun geldi ,şu phılıps bakayım ,senin yüklediğin resime tıkladığımda açamıyorum ben canım ya.
canım philips HD4408/90 diye arat googlede ben 190 tl ye almıştım şuan ne durumda fiyatı bilmiyorum bikaç ay oldu ben alalı
phılıps web sitesinde 299 tl yazıyor canım..
sen çok uyguna almışsın 100 tl kar dasın.güle güle kullan
ona bakma sen canım akakçede falan aratırsan yada ucuz diye yazınca birsürü site çıkıyor yada spot mağazalardan alırsan çok indirim oluyor
annem aldırmıyor canım yok orjinal mi felan DİYOR?KAFAMI KARIŞITIRYOR..AKAKÇE DE ÇOK SİTE HEPSİ GÜVENİLİR Mİ BİLMİYORUM Kİ CANIM
Canim bazen orda duzgun sitelerde oluyor ama orjinal olmayacagni sanmiyorum sonucta urun garantili geliyor olmadi kapida odeme yapip barkod sorgulamasi yaptirirsin philipse yada dedigim gibi spot magzalardan al indirim yapiyorlar.
Bu arada evet fritozum bubegenmene sevindim
o riske girmek istemiyorum açıkcası:) ben yinede gidip göreyim öyle alayım:)
bayıldım canım ya güle güle kullan ama küçük gibi geldi gözüme,çok fazla patates koyamaıyorsun sanırım buna .üst hazinesi felan yıkanması nasıl oluyor ?
Cikiyo canm yikaniyo alt parca tamamen bide baya aliyo aslinda biz 4 kisiyiz evde patates kizartiyoruz yetiyo yani