• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkmaz ızgara hakkında ?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba kızlar;

Korkmazın bu ızgarasını almak istiyorum ,ama ürün hakkında yorum bulamadık iyi veya kötü diye?

kullanan var mı nasıl memnun musunuz acaba?

veya önereceğin ızgara hangisi?

şimdi markafonide tefalin ürünlerinide gördüm çok güzeller

şimdidien teşekkürler:)):16::16::16:

$images.webp

Son düzenleme:
Merhaba kızlar;

Korkmazın bu ızgarasını almak istiyorum ,ama ürün hakkında yorum bulamadık iyi veya kötü diye?

kullanan var mı nasıl memnun musunuz acaba?

veya önereceğin ızgara hangisi?

şimdi markafonide tefalin ürünlerinide gördüm çok güzeller

şimdidien teşekkürler:)):16::16::16:

Eki Görüntüle 530090

canım pek bilgim yok.. ızgara diyince aklıma birgün bir hasta yakınımız servise elektrikli ızgara almışş çok dalga geçmiştik mangal yapparız diye.. fiyatıda uçuk bişeydi. bizde onu mediamarkt geri verip korkmazın semaverini, tost makinesi, kattle almıştık..

Canim bunu bilmiyorum ama ben philips aldim resminiekliyorum hemtost hem izgara tam aciliyo bi bak istersen fikir olur

Eklentiler

• $asset.webp
    $asset.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 136
korkmazın ızgarasını ben de geçen gün bi yerde gördüm.. almadım ama adam çok ısrar etti alayım diye.. pişman olmazsın dedi.onun yalancısıyım:)

Bende korkmazın çay makinasıyla tost makinasını aldım
hem tost hem ızgara tam açılıyo böyle alman daha mantıklı değil mi?
tabi sen bilirsin yinede

Bilmiyormki philips hakkında yorumlar nasıl?

banada çok ısrar etti almam için ama ben ürün hakkında hiç bilgim olmadığı için almadım..

ne yapsam bilemedim

Bilmiyormki philips hakkında yorumlar nasıl?

banada çok ısrar etti almam için ama ben ürün hakkında hiç bilgim olmadığı için almadım..

ne yapsam bilemedim

canım philips iyi bi marka benm fritözümde philips yorumları iyi bununda memnunlar ve benm için önemli olan diğer nokta plakaları cıkıp yıkanıyo bulaşık makinasınadfa girebiliyo oyüzden tercih ettim temizliği kolay kullanımı kolay ve mesela az bişey pişirceksin diğeriyle çevire çevire pişirirken bunda kapatıp iki tarafını birden pişirebilceksin tam kapanmama özelliğide var yani bence böyle bişey tercih et

canım philips iyi bi marka benm fritözümde philips yorumları iyi bununda memnunlar ve benm için önemli olan diğer nokta plakaları cıkıp yıkanıyo bulaşık makinasınadfa girebiliyo oyüzden tercih ettim temizliği kolay kullanımı kolay ve mesela az bişey pişirceksin diğeriyle çevire çevire pişirirken bunda kapatıp iki tarafını birden pişirebilceksin tam kapanmama özelliğide var yani bence böyle bişey tercih et

çok iyiymiş bulaşık makinesinde yıkanması özelliklerini iyice araştırmak lazım fiyatı ne kadar canım?bunun dumansız olması bana uygun geldi ,şu phılıps bakayım ,senin yüklediğin resime tıkladığımda açamıyorum ben canım ya.

çok iyiymiş bulaşık makinesinde yıkanması özelliklerini iyice araştırmak lazım fiyatı ne kadar canım?bunun dumansız olması bana uygun geldi ,şu phılıps bakayım ,senin yüklediğin resime tıkladığımda açamıyorum ben canım ya.

canım philips HD4408/90 diye arat googlede ben 190 tl ye almıştım şuan ne durumda fiyatı bilmiyorum bikaç ay oldu ben alalı

canım philips HD4408/90 diye arat googlede ben 190 tl ye almıştım şuan ne durumda fiyatı bilmiyorum bikaç ay oldu ben alalı

phılıps web sitesinde 299 tl yazıyor canım..

sen çok uyguna almışsın 100 tl kar dasın.güle güle kullan

1 tane fritoz beğendim phılıpssin siyah çok güzel görünümü var

$airfryers.webp

seninki bundan mı harika :)

phılıps web sitesinde 299 tl yazıyor canım..

sen çok uyguna almışsın 100 tl kar dasın.güle güle kullan

ona bakma sen canım akakçede falan aratırsan yada ucuz diye yazınca birsürü site çıkıyor yada spot mağazalardan alırsan çok indirim oluyor

ona bakma sen canım akakçede falan aratırsan yada ucuz diye yazınca birsürü site çıkıyor yada spot mağazalardan alırsan çok indirim oluyor

annem aldırmıyor canım yok orjinal mi felan DİYOR?KAFAMI KARIŞITIRYOR..AKAKÇE DE ÇOK SİTE HEPSİ GÜVENİLİR Mİ BİLMİYORUM Kİ CANIM

annem aldırmıyor canım yok orjinal mi felan DİYOR?KAFAMI KARIŞITIRYOR..AKAKÇE DE ÇOK SİTE HEPSİ GÜVENİLİR Mİ BİLMİYORUM Kİ CANIM

Canim bazen orda duzgun sitelerde oluyor ama orjinal olmayacagni sanmiyorum sonucta urun garantili geliyor olmadi kapida odeme yapip barkod sorgulamasi yaptirirsin philipse yada dedigim gibi spot magzalardan al indirim yapiyorlar.

Bu arada evet fritozum bu :62: begenmene sevindim

Canim bazen orda duzgun sitelerde oluyor ama orjinal olmayacagni sanmiyorum sonucta urun garantili geliyor olmadi kapida odeme yapip barkod sorgulamasi yaptirirsin philipse yada dedigim gibi spot magzalardan al indirim yapiyorlar.

Bu arada evet fritozum bu :62: begenmene sevindim

o riske girmek istemiyorum açıkcası:) ben yinede gidip göreyim öyle alayım:)

bayıldım canım ya güle güle kullan ama küçük gibi geldi gözüme,çok fazla patates koyamaıyorsun sanırım buna .üst hazinesi felan yıkanması nasıl oluyor ?

o riske girmek istemiyorum açıkcası:) ben yinede gidip göreyim öyle alayım:)

bayıldım canım ya güle güle kullan ama küçük gibi geldi gözüme,çok fazla patates koyamaıyorsun sanırım buna .üst hazinesi felan yıkanması nasıl oluyor ?

Cikiyo canm yikaniyo alt parca tamamen bide baya aliyo aslinda biz 4 kisiyiz evde patates kizartiyoruz yetiyo yani

Back
X