Korkmaz Çay&Kahve Makinası Kararsızlığı.

zikrininiremi

23.05.2015
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
237
204
53
kızlar merhaba korkmazın çay kahve makinalarından almayı düşünüyorum. aklımda şu model var

ama çaycıyı sofraya getirmek istiyorum sürekli çay için mutfağa gidip gelmek istemiyorum sizce kahve makinasının yanında olması problem olurmu yoksa böyle tek tek mi almalıyım ne dersiniz? yorum yazarsanız sevinirim şimdiden sağolun :)

Ben beyazını almayı düşünüyorum zaten tost makinesiyle takım olsun diye
Eki Görüntüle 1345465
Canım bunu ben aldım birkaç ay önce... Hiç korkmaz ürünü kullanmamıştım, kalitesine hayran kaldım muhteşem... Şimdiden güle güle kullan :) çaydanlık ve kahveci içinse ayrı olanı al derim çünkü sonradan sana fazla hantal gelebilir ikisi, yer bulamazsn sığdıramazsn falan... Çoook şık bütün seçimlerin, güle güle kullan :)

Çok teşekkür ederim gerçekten dediğin gibi ayrı almak daha mantıklı sanırım ben büyük parçalarımı korkmaz tercih ettim o yüzden hiç şüphem yok

Merhaba bende alıcam buüründen ama kullananvarmı onumerak ediyorum biraz soğuk tutuyor denildide cevaplarınızı bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…