Korkmaya başladım yardım

parlaksiyah

bir ömür . . .
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
489
0
kızlar ya yaklaşık 2-2,5 aydır vücudumun çoğu yeri seğriyor şöyle açıklıyim yani gözümüz seğrerya öyle işte ama sadece gözümde değil ara ara vücudumun değişk yerlerinde oluyor damarın attığını hissediyorum önemli bişey değildir dimi beyinden falan :sm_confused::Saruboceq:senağlama

aynı dert bende de var canım bende sebebini bilmiyorum

bi bilen vardır inşallah

aynı şey bugün de benim başıma geldi,bi başımda o geçince bacağımda allaa allaa noluyo dedim yaa fisfisfis

yoo çokta spor yapmıyorum off iyice kafamı karıştırıyor ya aynı gözde olduğu gibi vücudumun heryerinde olabiliyo en siniride yanağımda oluyor off Allahm iğrenç bişi :uhm:

iyce korktum ark. böyle diyince erken teşhis fln ya hiç kimsenin mi başına gelmedi gelipte dr. gitmedi burda ya of :a015:

herkesde olur tatlım onun için doktora gitmeyi düşünmedim ben şahsen ama snei rahatsız edecek derecede oluyorsa git için rahat etsin en azından:)

rahatsız etmiyo pek ama korkuyorum bişey mi var acaba diye dr. a da gidicem ama gidene kadar en azından böyle bişey yaşamış olan varsa bilgi verebilirmi diye yazdım ins. bişey yoktur :a015:

gözdeki seyirme genelde stres uykusuzluk gibi sebeplerden kaynaklanıyo. arada benimde olur.diğer seyirmeler başım agelmedi ama kafana taktığın şeyler varsa ondan olabilir.şimdiki zamanda bütün hastalıklar stresten oluyor.herşeye boşvermek lazım ama oda elde değil.geçmiş olsun

kafama taktığım şeymi ? takmadığın şey desen canim :çok üzgünüm: bu da bende bi hastalik oldu sanırım kafaya takılmıycak şeyleri takıyorum takmak istiyorum bilmiyorum belkide bundan kaynaklanıyo :KK43: :uhm: bu arada sağol canim

bendede olur çok gözümde,bacağımda ama sebebini bilmiyorum.bilmiyorumkismile

Benim de üst dudağım seğiriyor bazen tık tık tık.. Çok komil oluyor:) Valla ben çok takmıyorum, yorgunluk veya stress kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir kaç sene önce bu seğirmelerin babası geldi başıma. Kalbim birden küt küt küt atmaya başlıyordu. Sonra kendilğinden duruyordu. Çok korktum tabi, kalp krizinden ritim bozukluğuna kadar bir sürü şey geldi aklıma. Fakat görüştüğüm doktor, bunun sadece kalp kası seğirmesi olduğunu söyledi. Çok şaşırmıştım.Demek böyle bir şey de varmış diye düşünmüştüm. O aralar da işlerim gerçekten yoğun ve stressliydi.
Tabi bence kafanı rahatlat.Bunun için de doktora git, önemsiz bişeyse bunu ehil bir ağızdan duy. Haa yok değilse hemen tedavini ol...
ve tabi unutma ki çoğu hastalık psikolojik kökenli. Ne demiş atalarımız "Ayağını sıcak tut, başını serin"

ellerdeki titreme şeklindeki seğirmeler tiroid bezi bozukluğundan olurmuş.. bende olurdu bu seğirmeler ama tahlil yaptırdığımda tiroid normal çıktı..

bence mineral eksiklğiinden falan oluyordur bu..

X