Koridorum için..

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
eni 1 mt boyu ise 10 mt olan koridorumuz için nişanlım taş desenli olan halılardan istiyor tek parça şeklinde ama annesi ve annem tek parça zor olur diyor. 2-3 ya da 4 parça şeklinde düşünmüştüm ben aralarda boşluk olacak şekilde. bitişik olması parça parça hoş durmaz diye düşünüyorum. sizce napiyim ben?

KORıDOR UZUNLUĞU 10 M Mı????????akannehir8-10 METRE HALININ KULLANIMI ÇOK ZOR OLUR CANM YAA?NE YIKANIR NE SıLKELENıR BENCE ıKı PARÇA HALıNDE 4-4 =8M ALbilmiyorumkismile

bence tek parça her yönden sizin için zor olur.iki parça her yönden çok iyi

10 metre koridora 2 tane 3 metrelik halıfleks yeter bence çok fazla da kullanmayın burada önemli olan ıslak zeminleri çok fazla kapatmamak.
Bemimde yaklaşık 6 metre filan koridorum 3 metrelik halıfleks alıp sereceğim .
Çok fazlada halıyla boğmayın bence koridoru.

bende acaba 3mtlik 3 tane mi olsa diye düşündüm aslında

canım taşlı derken nasıl taşlı bi halı bende bi halı gördüm üzeri taş işlemeliydi ama tamamı taş değil ara ara işlemeler var eğer senin bahsettiğinde böyleyse sence kullanışlı mıdır bu tür halılar yıkandiğinda silindiğinde taşlar düşerse çok üzülürüm ben ndense çok önem veriyorum böyle şeylerebilmiyorumkismile

Bence uzunluğu fazla abartmamak şartı ile 6-7m tek parça kullanmanızı tavsiye ederim.Kolidorun başından ve sonundan eşit şekilde boşluk bıraktığınızda çok hoş görünüyor.
Zaten halı seçiminde son derece şık, bu şekilde daha iyi görünür.

Benim evimin kolidoru da çok uzun, öyle yaptım,gayet güzel görünüyor.Zaten kalabalığı sevmem öyle parça parça her yerde halı,göz yorucu gelir.

canım taş işlemeli değil taş desenli yani hani irili ufaklı sokak taşlarının olduğu desenler var ya

KORİDOR UZUNLUĞU 10 M Mİ????????akannehir8-10 METRE HALININ KULLANIMI ÇOK ZOR OLUR CANM YAA?NE YIKANIR NE SİLKELENİR BENCE İKİ PARÇA HALİNDE 4-4 =8M ALbilmiyorumkismile

kapı girişinden bitimine kadar 10.26mt

katılıyorum kolidoru halıya boğma çok gereksiz. üstelik temizliği çok zor. annemlerinde kolidoru 10, özendi 10 mt halı aldı hemde pahalı bişey şimdi kaldırdı kadıncağız. ne siliniyo ne yıkanıyo eziyet ayrıca eskide kaldı o heryeri halı kaplama paspas serme. kritik bölgelere koyarak zenginleştirebilirsin. mesela giriş kapısı önüne koy 2 mt. 2'şer metrede oda girişlerine hizalasan yeter diye düşünüyorum.

annemde aynı şeyi dedi oda önlerine doğru hizalanabilinir diye.

benimde 7 mt kolidorum.2 tane 3 mt.aldığımız halıyla ortalayarak serdik çokta güzel oldu.tek parça zor olur bencede cnm

Koridorunuzu yerdeki döşemeler iyiyse tam kapatmayın halıyla.
7 metre kadar bi halı yeter ve tek parça daha şık görünür.

koridorunuzun durumuna göre az sayıda halı yeter bence.Yer ne çok açık kalmalı ne de çok kapalı olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…