Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koridorum İçin Bir Kaç Fİkir Lütfen.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
İçinde siyah ve kırmızı renkleri barındıran aslında farklı farklı ama uzaktan bakıldıgında bir bütünmüş gibi duran tablolar asabilirsiniz veya farklı şekillerde aynalar yerleştirerek koridorunuzun daha geniş ve modern durmasını saglayabilirsiniz.

Bu tabloyumu beğendin?

Eklentiler

• $B10558p15.webp
    $B10558p15.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 57
arkadaşlar bu paylaştııgım tablolar arasında oylama yapalım ?Herkes beğendigi tabloyu söylesin cuma günü siparişimi vericem.Yorumlarınızı bekiyorum.

Gerçekten karar vermek çok zor tablolar çok güzel ben 1.ve 3. tabloyu çok beğendim .Kararın ne olursa olsun hepsi uyumlu ve koridoruna çok yakışacaktır.Bencede kafanı daha fazla karıştırma bir an önce kararını netleştirmelisin.

İyi geceler koridor tablo için çok uygun görünüyor ancak benim farklı bi fikrim var inşallah kendi evimede yapıcım bir yıllık evliyim eşimle tanışalı 4 yıl oldu ilk tanıştığımızdan beri çektirdiğimiz fotografları zaman tüneli görüntüsünde koridor sonuna kadar çerçevelerde koymayı düşünüyorum bebişimiz oluncada tabi onunkileride benimki bi fikir sadece önermek istedim arkadaşım

İyi geceler koridor tablo için çok uygun görünüyor ancak benim farklı bi fikrim var inşallah kendi evimede yapıcım bir yıllık evliyim eşimle tanışalı 4 yıl oldu ilk tanıştığımızdan beri çektirdiğimiz fotografları zaman tüneli görüntüsünde koridor sonuna kadar çerçevelerde koymayı düşünüyorum bebişimiz oluncada tabi onunkileride benimki bi fikir sadece önermek istedim arkadaşım

Teşekkür ederim arkadaşım güzel fikirlerin için tablo siparişimi verdim. Bir uygulama var kendi resminizi tablo haline getiriyorlar bende size onu tavsiye ederim.Bu tablomu sipariş verdiğim yerde var hatta kendi tablonu kendin yarat diye .Bir arkadaşım yaptırdı hatta mükemmel olmuş.Sizede bakmanızı tavsiye ederim.

Back
X