hepsi birbirinden güzel zevkli bir karar vereceğini düşünüyorum.
Birlikte inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi birbirinden güzel zevkli bir karar vereceğini düşünüyorum.
çok muhteşem tablolar gerçekten 2. ve 3. tabloya bayıldım koridoruna ve halına çok uyacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim lump bende seninle aynı fikirdeyim tablolar ortamın atmosferini birden bambaşa hale getiriyor.Bende yatakodam için internetten bir tablo aldım çok kaliteli ve güzel bir tablo geldi.Sonra koridorumdada tablo kullanmak istedim.Fakat karar veremedim hala nasıl bir tablo olsun diye. O kadar çok birbirinden güzel tablo varki seçim yapmakta zorlanıyor insan.Senin bana tavsiye edebileceğin bir tablo varmı?
Nedemek canım benim bende bir internet sitesinden aldım .............. diye bir site geçen hafta sipariş verdim üstelik çok begendim her site satiyor her yerde var dekoratif tablolar ama önemli olan kaliteli olması ve resimde gördüğümden bile daha güzeldi ben çok merak ediyorum salonun nasıl olacak bir an önce dekarasyonunu tamamlayıp resmini atmanı bekliyorum tatlım iyi alışverişler dilerimbu tablolar hastalık yapıyor aldıkça alasım geliyor ben koridorum için taksim tranway tablosunu alıcağımm :) bizim koridorumuz daha geniş ve uzun aydınlık bir koridor olduğu için istediğim kadar tablo koyabılirım umarım dilefiğin gibi bir tablo bulabilirsin
Damla bende parçalı tablolardan 5.tabloyu beğendim ama sence koridor için uyumlu olurmu bu tablo?
Olur çok da güzel olur.Zaten duvar açık renk bence her renk güzel olur:)
Peki 1.tablo nasıl benim koridoruma uyarmı sence bu tablo?
Bu tablolar nasıl ?
Çok değişik ve modern tablolar dikkatimi çekti bu tablolar arkadaşlar nasıllar?
Bunlarda 3 parçalı tablolar arkadaşlar
Arkadaşlar bu parçalı tablolar nasılllar?
çok sade ve şık bir tablo uyar bence neden uymasın.
tablo asmamalısın dar oldugu ıcın kotu durur en ıyısı yukardan asagıya fotograflarını asmalısınız guzel renklı cerceveler olabılır yada duvar kagıdı yapabılırsın cnm