Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koridorum İçin Bir Kaç Fİkir Lütfen.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok muhteşem tablolar gerçekten 2. ve 3. tabloya bayıldım koridoruna ve halına çok uyacağını düşünüyorum.

Peki 1.tablo nasıl benim koridoruma uyarmı sence bu tablo?

Eklentiler

• $B11678p25.webp
    $B11678p25.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 68
Teşekkür ederim lump bende seninle aynı fikirdeyim tablolar ortamın atmosferini birden bambaşa hale getiriyor.Bende yatakodam için internetten bir tablo aldım çok kaliteli ve güzel bir tablo geldi.Sonra koridorumdada tablo kullanmak istedim.Fakat karar veremedim hala nasıl bir tablo olsun diye. O kadar çok birbirinden güzel tablo varki seçim yapmakta zorlanıyor insan.Senin bana tavsiye edebileceğin bir tablo varmı?

Nedemek canım benim bende bir internet sitesinden aldım .............. diye bir site geçen hafta sipariş verdim üstelik çok begendim her site satiyor her yerde var dekoratif tablolar ama önemli olan kaliteli olması ve resimde gördüğümden bile daha güzeldi ben çok merak ediyorum salonun nasıl olacak bir an önce dekarasyonunu tamamlayıp resmini atmanı bekliyorum tatlım iyi alışverişler dilerim;) bu tablolar hastalık yapıyor aldıkça alasım geliyor ben koridorum için taksim tranway tablosunu alıcağımm :) bizim koridorumuz daha geniş ve uzun aydınlık bir koridor olduğu için istediğim kadar tablo koyabılirım umarım dilefiğin gibi bir tablo bulabilirsin

Nedemek canım benim bende bir internet sitesinden aldım .............. diye bir site geçen hafta sipariş verdim üstelik çok begendim her site satiyor her yerde var dekoratif tablolar ama önemli olan kaliteli olması ve resimde gördüğümden bile daha güzeldi ben çok merak ediyorum salonun nasıl olacak bir an önce dekarasyonunu tamamlayıp resmini atmanı bekliyorum tatlım iyi alışverişler dilerim;) bu tablolar hastalık yapıyor aldıkça alasım geliyor ben koridorum için taksim tranway tablosunu alıcağımm :) bizim koridorumuz daha geniş ve uzun aydınlık bir koridor olduğu için istediğim kadar tablo koyabılirım umarım dilefiğin gibi bir tablo bulabilirsin

Teşekkür ederim canım güzel yorumların için.Bende atlantis resim diye bir site buldum.Yatak odama bir tane tablo aldım.Gerçekten çok kaliteli güzel tabloları var.Fiyatlarıda uygun.Atlantis resimden bir tablo aldığım için içim rahat o yüzden yine aynı siteden siparişimi vericem.Ya hepsi çok güzel karar vermekte zorlanıyorum.O yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

Bu tablolar nasıl ?

Eklentiler

• $B10110p7.webp
    $B10110p7.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $B10243p26.webp
    $B10243p26.webp
    21 KB · Görüntüleme: 69
  • $B11632-kirmizi-top.webp
    $B11632-kirmizi-top.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $B11905-dominant-curve-1936.webp
    $B11905-dominant-curve-1936.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 77
Teşekkür ederim tatlım yardımcı olduğun için güzel bir tablo seçicegime inanıyorum yardımlarınızla:)

Son düzenleme:
Çok değişik ve modern tablolar dikkatimi çekti bu tablolar arkadaşlar nasıllar?

Eklentiler

• $B11871-tete-dune-femme-lisant.webp
    $B11871-tete-dune-femme-lisant.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $B11923-face-of-mae-west.webp
    $B11923-face-of-mae-west.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $B11918-invisible-man.webp
    $B11918-invisible-man.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $B11867-galatea-of-the-spheres.webp
    $B11867-galatea-of-the-spheres.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 59
tablo asmamalısın dar oldugu ıcın kotu durur en ıyısı yukardan asagıya fotograflarını asmalısınız guzel renklı cerceveler olabılır yada duvar kagıdı yapabılırsın cnm

tablo asmamalısın dar oldugu ıcın kotu durur en ıyısı yukardan asagıya fotograflarını asmalısınız guzel renklı cerceveler olabılır yada duvar kagıdı yapabılırsın cnm

Canım küçük çerçeveli fotograflarım salonumda oldukça mevcut.Duvar kağıdımı değiştiremem .Çünkü evimin boyası daha çok yeni .

Back
X