Arkadaşlar bu parçalı tablolar nasılllar?
renkli çiçek tablosu çok güzel koridoruna çok yakışır bu tabloların tek parçalıları varmı acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rose,
Bu parçalı tablolar güzel durmazmı yani koridorda?
parçalıda koyabilirsin hoş durur tek parça kullanırsan ebatı büyük olsun koridorun uzun küçük bir tablo kendini göstermez bence.
renkli çiçekli tablo çok güzel koridorunada çok yakışır bu tabloların tek parçalısı varmı acaba .
Rose,
Bu parçalı tablolar güzel durmazmı yani koridorda?
Arkadaşlar bu çiçekli tablolar nasıl?
3. tablo güzelmiş fakat ilki ve ikinci olan daha uygun olur gibi...
bu paylaştıklarınız halınızla da uyumlu bunlardan biri olabilir bence ayrıca ayna da kullanabilirsiniz daha ferah gösterir ortamı:)
Arkadaşlar uzun bir koridorum var .Resmini sizlerle paylaşıyorum.Duvarım çok boş kötü duruyor.Sizce koridorumun boş duvarını nasıl hareketlendirebilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
slm koridorun baya dar ve uzunmuş ben renklı aynalar ve tablolarla renk katmandan yanayım daha kullanişlı olabılmesını istiyorsan dekoratif tablolar ve aynalarla daha şık bir koridora sahip olabilirsin kolay gelsin :) internetten sipariş vermiştim çokta güzel ürünler gelmişti ben memnu kaldım umarım sende dilediğin gibi bir koridora sahip olursun
Rica ederim...Tekli olanlardan iki ve üçü parçalı olanlarlardan da 3 ve 5 i çok beğendim:)
Bunlarda 3 parçalı tablolar arkadaşlar
Abunes ,senin beğendiğin renkli çiçekli tablonun tek parça hali var .
Arkadaşlar bu çiçekli tablolar nasıl?
tek parçalı halide çok güzelmiş bende girişimin duvarına bir tablo düşünüyorum bu tablonun uyacağını düşündüm yardımların için teşekkürler.