• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koridorum İçin Bir Kaç Fİkir Lütfen.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
renkli çiçekli tablo çok güzel koridorunada çok yakışır bu tabloların tek parçalısı varmı acaba .

Abunes ,senin beğendiğin renkli çiçekli tablonun tek parça hali var .

Eklentiler

• $B11233-renkli-gul.webp
    $B11233-renkli-gul.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar bu çiçekli tablolar nasıl?

Eklentiler

• $YB3305-kirmizi-cicekler.webp
    $YB3305-kirmizi-cicekler.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $YB3184-agac-dali.webp
    $YB3184-agac-dali.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $YB3313-gul_1.webp
    $YB3313-gul_1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $YB3015-krizantem.webp
    $YB3015-krizantem.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $YB3194-gelincikler.webp
    $YB3194-gelincikler.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $YB3114-papatyalar.webp
    $YB3114-papatyalar.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $YB3031-lale.webp
    $YB3031-lale.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
bu paylaştıklarınız halınızla da uyumlu bunlardan biri olabilir bence ayrıca ayna da kullanabilirsiniz daha ferah gösterir ortamı:)

Bunlarda 3 parçalı tablolar arkadaşlar

Eklentiler

• $B10840p25.webp
    $B10840p25.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $B10830p25.webp
    $B10830p25.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $B11678p25.webp
    $B11678p25.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $B10554p26.webp
    $B10554p26.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $B11122p26.webp
    $B11122p26.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $B10848p25.webp
    $B10848p25.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 60
bu paylaştıklarınız halınızla da uyumlu bunlardan biri olabilir bence ayrıca ayna da kullanabilirsiniz daha ferah gösterir ortamı:)

Teşekkür ederim güzel yorumların için damla. Hemen ilk girişte büyük bir aynam var o yüzden koridordada 2.bir aynanın gereksiz olucagını düşündüm..Sen en çok hangi tabloyu beğendin?

Arkadaşlar uzun bir koridorum var .Resmini sizlerle paylaşıyorum.Duvarım çok boş kötü duruyor.Sizce koridorumun boş duvarını nasıl hareketlendirebilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

slm koridorun baya dar ve uzunmuş ben renklı aynalar ve tablolarla renk katmandan yanayım daha kullanişlı olabılmesını istiyorsan dekoratif tablolar ve aynalarla daha şık bir koridora sahip olabilirsin kolay gelsin :) internetten sipariş vermiştim çokta güzel ürünler gelmişti ben memnu kaldım umarım sende dilediğin gibi bir koridora sahip olursun

slm koridorun baya dar ve uzunmuş ben renklı aynalar ve tablolarla renk katmandan yanayım daha kullanişlı olabılmesını istiyorsan dekoratif tablolar ve aynalarla daha şık bir koridora sahip olabilirsin kolay gelsin :) internetten sipariş vermiştim çokta güzel ürünler gelmişti ben memnu kaldım umarım sende dilediğin gibi bir koridora sahip olursun

Teşekkür ederim lump bende seninle aynı fikirdeyim tablolar ortamın atmosferini birden bambaşa hale getiriyor.Bende yatakodam için internetten bir tablo aldım çok kaliteli ve güzel bir tablo geldi.Sonra koridorumdada tablo kullanmak istedim.Fakat karar veremedim hala nasıl bir tablo olsun diye. O kadar çok birbirinden güzel tablo varki seçim yapmakta zorlanıyor insan.Senin bana tavsiye edebileceğin bir tablo varmı?

tek parçalı halide çok güzelmiş bende girişimin duvarına bir tablo düşünüyorum bu tablonun uyacağını düşündüm yardımların için teşekkürler.

Ne demek birbirimize yardımcı oluyoruz işte ne güzel :)Bu tabloyu bende beğendim ama koridoruma pek uymaz diye düşünüyorum.Çiçekli tablolar paylaştım onlar çok hoşuma gitti.En son attığım tablolardan beğendiğin bir tablo varmı?

Back
X