Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tablolar nasıl, koridorunda güzel durcağını düşünüyorum.Eki Görüntüle 676635 Eki Görüntüle 676634 Eki Görüntüle 676633 Eki Görüntüle 676631
Gezgingiz; Bu tabloların parçalı olanı var mı yok mu bilmiyorum açıkcası, senin için araştırırım ben yinede.
Bu parçalı tablolar nasıl sizce?
tablolar çok güzel gerçekten 1.tabloya bayıldım 1. tablo 3parçalı o tablonun 5 parçalısı varmı acaba.[/QUOT
bende çok begendım ama 3 parçalı tablo hali var.
Teşekkür ederim rose yardımcı olduğun için.
Gezgingiz: Araştırdım ama attığım tabloların parçalı olanlarını bulamadım üzgünüm.
Bu parçalı tablolar nasıl sizce?
Gezgingiz; 2.tablo'da benim hoşum gitti 5.parçalı olması dolgun durur kolidorunda
Arkadaşlar ayna evimde yeterince var o yüzden ayna tercih etmiyorum .Hemen kapı girişinde büyük bir aynam var.Bu yüzden tablo olsun istiyorum.Her iki tarafta ayna olursa kötü durur diye düşünüyorum.Kötü durmazmı sizce?
Hangisi 5 parçalı papatyalı olan tabloyumu beğendin rose?
Bende senin gibi düşünüyorum.Küçük parçalı dekoratif aynalar koysam bu seferde onların temizliği çok zor oluyor sevmiyorum.En mantıklısı parçalı tablolar yada panoramik tablo kullanmak.
Bendece aynanın temizliği zor olur. Tablo düşünmekle doğru bir seçim yaparsın.