- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
- Konu Sahibi willedwoman
-
Ben de ayni hayalleri oğlumla kuruyorum:)) babasına bi türlü sevdiremedim. Anlamayan anlamiyo ya :)28 yaşındayım hala senede 1 kere tüm filmleri baştan sona izlerim, kitapları da en az 3 kez baştan sona okumuşumdur. Hatta kızım büyüyüp belli bir yaşa gelince ona da kitapları ve filmleri anlatmayı, birlikte okumayı, izlemeyi hayal ediyorum.
28 yaşındayım hala senede 1 kere tüm filmleri baştan sona izlerim, kitapları da en az 3 kez baştan sona okumuşumdur. Hatta kızım büyüyüp belli bir yaşa gelince ona da kitapları ve filmleri anlatmayı, birlikte okumayı, izlemeyi hayal ediyorum.
Tecavüzcü seri katil falan sen ne biçim konuşuyorsun arkadaşım?Aman da ne güzel yetiştirme tarzıymış aman da aman ne mükemmel nesil olmuşmuşlartecavüzcü desen sizde, seri katil desen sizde hadi onlar istisna olsun.sokaklara bakın toplumsal yaşamda gizli bencil,kendine güvensizliğini komplekslerle kamufle etmeye çalışan,suratsız,kaba,elalemnederci,cinsellik kavramıyla da kendi cinselliğiyle de problemi olan buuuunca insan hep o dediğiniz çağın çocuğu. en önemlisi de yeniliklere kapalı,bilime tepkili,çocuğa duygusal ve fiziksel şiddeti normal hatta gerekli sayan bir nesilsiniz.daha ne olsun?
Bizim toplumumuzda bi tek yaşa ve makama saygı var.saygıdan anladığımız da gösteril için önünde eğilmek arkasından iş çevirmek.akrana,arkadaşa saygı yok.o yüzden çocuğunuzla arkadaş gibi olun denince millete küfür gibi geldi! hele de kimileri hayatta kimse tarafından insan yerine konmamış,hep ezilmiş.bir tek kendinden güçsüz ve her anlamda ona muhtaç birisi (yani çocuk) üzerinde otorite olacaktı, onla da arkadaş gibi ol diyoruz yahu hakarete bak!
Konu sahibi defalarca söylenmiş bir uzmana danışmalısınız.bu gruptan kurtulman için doktora gidelim derseniz kızınız istemez.iç dünyanda zor şeyler yaşıyorsun bunlarla baş edebilmen için biraz destek alalım diyebilirsiniz. Ergenlikte bağımlılıklar normaldir.sigara olabilirdi uyuşturucu olabilirdi bir sevgili olabilirdi sizinki de bir grup olmuş.ki bu sanatçıların diğerlerinden böyle bir farkı var mesela ebru gündeş hayranlığı böyle aşkla abartmak yaygın değil.ama bu grupların hayranları arasında böyle abartmak çok popüler. Telaş etmeyin
Gönder mahkeme celbini ben de çocuk dövmeyi övdüğünüz yorumlarınızı gösteririm.o tacizci katil dolu nesil diye bahsettiğime ben de dahilim ama bak ben övüyor muyum “oh oh en muhteşem benim şimdiki gençler hep rererö” diyor muyum?özeleştiri yapıyorum,biz böyleydik böyleyiz ama çocuklarımıza daha iyisini yapmalıyız diyorum.Tecavüzcü seri katil falan sen ne biçim konuşuyorsun arkadaşım?
Sen hiç dava edildin mi? Yoksa bu ilk mi olacak?
hakaret ederim nasılsa anonim internetten diye geçip gidebileceğini mi sandın?
Yarın mahkeme celbi kapına gelince anlarsın.
Hepimiz zamanında ufak da olsa dayak yedik ( terlik meselesidnnd)Allaha şükür tecavüzcüde olmadım mafya da. Gayet akıllı ,pis ve saçma işlerle uğraşmayan bir genç oldum.Anne baba arkadaş gibi davranmaz her zaman olmasa da otorite diye bir şey olmalıdır .Gönder mahkeme celbini ben de çocuk dövmeyi övdüğünüz yorumlarınızı gösteririm.o tacizci katil dolu nesil diye bahsettiğime ben de dahilim ama bak ben övüyor muyum “oh oh en muhteşem benim şimdiki gençler hep rererö” diyor muyum?özeleştiri yapıyorum,biz böyleydik böyleyiz ama çocuklarımıza daha iyisini yapmalıyız diyorum.
Bu forumdaki mafyavari hareketleriniz de aileleriniz iyi ezdiği dövdüğü için heralde
Tabi ki her dayakla büyüyen tecavüzcüdür katildir demiyorum yanlış anlamayın.ama dayağı veya duygusal şiddeti övmek veya burda bir çaresiz anneye tavsiye etmek kabul edilemez siz de takdir edersiniz ki.Hepimiz zamanında ufak da olsa dayak yedik ( terlik meselesidnnd)Allaha şükür tecavüzcüde olmadım mafya da. Gayet akıllı ,pis ve saçma işlerle uğraşmayan bir genç oldum.Anne baba arkadaş gibi davranmaz her zaman olmasa da otorite diye bir şey olmalıdır .
Ben kesin çözüm köye gönderirdim. Yazın köye gönderseydi keşke,köyde internet de çekmez bts filan da bilen olmaz unuturdu. Annem beni kötü bir şey yaparsam tarlada çalışmaya bırakacağını annanem dedemle yaşayacağımı söylerdi hep gerçek boyutu da olduğundan bu yaşlarda çok sapmadım yolumdan.Yani sanayi ve köy olayı gerçekten işe yarıyor:)Tabi ki her dayakla büyüyen tecavüzcüdür katildir demiyorum yanlış anlamayın.ama dayağı veya duygusal şiddeti övmek veya burda bir çaresiz anneye tavsiye etmek kabul edilemez siz de takdir edersiniz ki.
Bizim toplumumuzda otorite,saygı,terbiye çok yanlış anlaşılmış kavramlar.örneğin bu konudaki anne çocuğunu azarlayarak,yasaklar koyarak,tutkusunu aşağılayıp itip kakarak çözebilir mi? Aksine, evladını hepten kaybeder kendinden uzaklaştırır. Halbuki seni anlıyorum demiş,kendi kaygısını izah etmiş ne güzel evladına sığınacak bir kucak açmış.işte arkadaş gibi anneden kasıt budur zaten.
Daha önce yazdığım gibi, bizde saygı sırf büyüğün elini öpmek patronun önünde boyun bükmek sanılıyor.o yüzden de arkadaş gibi olun denilince çocuğunuzla küfürlü şakalaşın,karşılıklı tiner çekin demişiz gibi karşılanıyor.
Mahkemede görüşürüz. Fazla söze gerek yok.Gönder mahkeme celbini ben de çocuk dövmeyi övdüğünüz yorumlarınızı gösteririm.o tacizci katil dolu nesil diye bahsettiğime ben de dahilim ama bak ben övüyor muyum “oh oh en muhteşem benim şimdiki gençler hep rererö” diyor muyum?özeleştiri yapıyorum,biz böyleydik böyleyiz ama çocuklarımıza daha iyisini yapmalıyız diyorum.
Bu forumdaki mafyavari hareketleriniz de aileleriniz iyi ezdiği dövdüğü için heralde
Teşekkür ederim. Bende aynısını söyledim ama ne tecavüzcülüğüm ne seri katilliğim ne mafyavariliğim kaldı...Hepimiz zamanında ufak da olsa dayak yedik ( terlik meselesidnnd)Allaha şükür tecavüzcüde olmadım mafya da. Gayet akıllı ,pis ve saçma işlerle uğraşmayan bir genç oldum.Anne baba arkadaş gibi davranmaz her zaman olmasa da otorite diye bir şey olmalıdır .
Ben de ayni hayalleri oğlumla kuruyorum:)) babasına bi türlü sevdiremedim. Anlamayan anlamiyo ya :)
Teşekkür ederim. Bende aynısını söyledim ama ne tecavüzcülüğüm ne seri katilliğim ne mafyavariliğim kaldı...
Bana katılmayabilir eleştirebilir ama bu derece hakarete asla müsamaha gösteremem.
Ama dur bakalım bu arkadaşımız daha önce hiç internetten hakaret yüzünden mahkemeye verilmemiş anlaşılan.
Hayır yani elbette bunun için müebbet almayacak, ama şahsa hakaret suçu siciline işlensinde aklı başına gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?