- 20 Mart 2021
- 137
- 190
- 53
- 34
- Konu Sahibi Honey foam
-
Şaşırdım gerçekten. Benimde tüplerde sıkıntı olduğu için yenice bağlandı. Doğal yollardan olma imkanı yok artık gözüyle bakıyorduk şaşırdım yaniDoğuma az kaldı sezeryan için gün aldım tekrar bağlatacağım
Merhaba acaba durumunuz nemerhaba bende 5.5 ay önce dogum yaptım sezaryen ile kordonlarımıda baglattım ve 2 hfta oldu adetim geçeli bir ara kasık ve bel agrım çok oldu bir leke geldi ve sonra geçti şimdi halen olmadım ama çok korkuyorum acabaa diye sizin yorumlarıda görünce tm bittim bn herhalde dedimsize doktor ne dedi nasıl olabilir ya hayret ediyorum
Bende durumunuzu merak ettim simdi nasilsiniz acaba? Mucize bu olsa gerekArkadaşlar kordon bağlı iken hamile kalan varmı 3 sene olacak Sezeryan doğum sonrası bağlattım .Hiç ihtimal vermiyordum ama tüm gebelik belirtilerini yaşayınca test yaptım .. elimde tuttuğum test gece 11 gıbı yaptım .. Diğer görseldeki test sabah ilk idrarla yaptığım .. şuan doktora gidemiyorum. Testte yanlışlık olabolır mı yoksa bu şekilde hamıle kalan. Varmı aranızda hiç …
Cok sevindim Rabbim kavustursunDoğuma az kaldı ıkı haftam var
Bende merak ediyorum aynı dertten muzdaribim deMerhaba acaba durumunuz ne
Gozunuz Aydin cok sukurdoğum yaptım arkadaşlar sağlıklı bir sekılde dünyaya geldı yavrucum
Ne yani sizdemi gebesiniz? Yani tupler baglikkenBende merak ediyorum aynı dertten muzdaribim de
Sağlıkla büyüsün inşallahdoğum yaptım arkadaşlar sağlıklı bir sekılde dünyaya geldı yavrucum
Sağlıkla büyütün inşallah siz bana umut oldunuz benimde tüplerim sıvıdan dolayı kapatıldı hiç çocuğum yok 4 tüp Bebek denedik olumsuz sonuçlandı inşallah Rabbim banada böyle bir mucize yasatrdoğum yaptım arkadaşlar sağlıklı bir sekılde dünyaya geldı yavrucum
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsindoğum yaptım arkadaşlar sağlıklı bir sekılde dünyaya geldı yavrucum
Olabiliyor dıyorlarGozunuz Aydin cok sukurdoktorlar ne dedi bu duruma acaba tupleriniz halen baglimiydi nasil oldu yani acikladilarmi acaba?
Teşekkür ediyorumSağlıkla büyüsün inşallah
Rabbim gönlünüze göre versinSağlıkla büyütün inşallah siz bana umut oldunuz benimde tüplerim sıvıdan dolayı kapatıldı hiç çocuğum yok 4 tüp Bebek denedik olumsuz sonuçlandı inşallah Rabbim banada böyle bir mucize yasatr
Kızım oldu canımHayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsinkızın mı oldu oğlun mu gerçekten merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?