Kordon bağlı iken hamile kalan varmı

Eğer kesınlikle istemıyorsanız başka bi yöntemde deneyın derım Banada olmaz etmez dıye çok söylendi halada aklım almış degıl nasıl olduğunu ..

merhaba bende 5.5 ay önce dogum yaptım sezaryen ile kordonlarımıda baglattım ve 2 hfta oldu adetim geçeli bir ara kasık ve bel agrım çok oldu bir leke geldi ve sonra geçti şimdi halen olmadım ama çok korkuyorum acabaa diye sizin yorumlarıda görünce tm bittim bn herhalde dedim🫣🫣 size doktor ne dedi nasıl olabilir ya hayret ediyorum
Merhaba acaba durumunuz ne

Arkadaşlar kordon bağlı iken hamile kalan varmı 3 sene olacak Sezeryan doğum sonrası bağlattım .Hiç ihtimal vermiyordum ama tüm gebelik belirtilerini yaşayınca test yaptım .. elimde tuttuğum test gece 11 gıbı yaptım .. Diğer görseldeki test sabah ilk idrarla yaptığım .. şuan doktora gidemiyorum. Testte yanlışlık olabolır mı yoksa bu şekilde hamıle kalan. Varmı aranızda hiç …
Bende durumunuzu merak ettim simdi nasilsiniz acaba? Mucize bu olsa gerek😍

Gozunuz Aydin cok sukur 🥰doktorlar ne dedi bu duruma acaba tupleriniz halen baglimiydi nasil oldu yani acikladilarmi acaba?
Olabiliyor dıyorlar ☺️
Sağlıkla büyüsün inşallah 🥰😃
Teşekkür ediyorum 🥰
Sağlıkla büyütün inşallah siz bana umut oldunuz benimde tüplerim sıvıdan dolayı kapatıldı hiç çocuğum yok 4 tüp Bebek denedik olumsuz sonuçlandı inşallah Rabbim banada böyle bir mucize yasatr🤲
Rabbim gönlünüze göre versin ☺️
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin 🥰 kızın mı oldu oğlun mu gerçekten merak ettim ☺️☺️
Kızım oldu canım ☺️teşekkür ediyorum

Back
X