- 20 Mart 2021
- 132
- 181
- 34
-
- Konu Sahibi Honey foam
olabolır
Hayırlı geceler durumumuzu çok merak ettim, benimde bı tüpüm bağlı biri alındı sıvı birikmesi sebebi ile çocuğum olmuyor tüp bebek tedavisi görüyorum yıllardır, geçen ay transfer yapıldı ama negatif sonuç aldım bu ay adetim gecikti birkaç gün lekelenmelerim oluyor neredeyse bir haftadır bı umitlendim ama olmaz diyorum öyle merak ettim sizin msjinizi okudum bı umitlendim sonucunuzu çok merak ettimDiğer gebeliklerimde erken kan verdıgım için daha zor ilerledi süreç benim için. İki tane sağlıksız gebelık oluştu iki saglıklı tekrar aynı stresı yaşamamak için bağlattım ama bilmiyorum çok zor bir durum içindeyım bir yanım olduysa vardır bir hikmeti diyor bir yanımda tedirgin . Şuan kan vermeye gidebileceğim kimse yok esım şehir dışında benım bulunduğum yerde ise bir sağlık kuruluşu yok gıdebılmem için Araç gerekli oda bende yok .
E daha ne olsun bariz çift çizgiArkadaşlar kordon bağlı iken hamile kalan varmı 3 sene olacak Sezeryan doğum sonrası bağlattım .Hiç ihtimal vermiyordum ama tüm gebelik belirtilerini yaşayınca test yaptım .. elimde tuttuğum test gece 11 gıbı yaptım .. Diğer görseldeki test sabah ilk idrarla yaptığım .. şuan doktora gidemiyorum. Testte yanlışlık olabolır mı yoksa bu şekilde hamıle kalan. Varmı aranızda hiç …
Bende olmaz dıye test yapmıştım ama çift çizgi çıktı. Henüz doktora gidemedim.benimde dıger gebeliklerım sıkıntılı olduğu için. Tam belli olacağını düşündüğüm zaman gıdecegım . Suan. İstesemde gıdemem ama elimde gitme gıbı bir şansım olsada beklerdim ..Rabbim sizinde gönlünüze göre versin..Hayırlı geceler durumumuzu çok merak ettim, benimde bı tüpüm bağlı biri alındı sıvı birikmesi sebebi ile çocuğum olmuyor tüp bebek tedavisi görüyorum yıllardır, geçen ay transfer yapıldı ama negatif sonuç aldım bu ay adetim gecikti birkaç gün lekelenmelerim oluyor neredeyse bir haftadır bı umitlendim ama olmaz diyorum öyle merak ettim sizin msjinizi okudum bı umitlendim sonucunuzu çok merak ettim
İnanin ki hiç bir sekılde buna hazır degılım şuan. Egerkı. Kordon bağlıyken de olduysa vardır yaradanın bir bildiği dıyerek kendimi avutuyorum.E daha ne olsun bariz çift çizgikaç kişi bu şekilde hamile kalıyor %100 koruma sağlamıyor hayırlı olsun bebiş
Yok gıtmedım daha .Çok merak ettim naptiniz .? Doktora gidebildiniz mi
Amin sağolun ALLAH im hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsinHenüz doktora gıdemedım ..
Bende olmaz dıye test yapmıştım ama çift çizgi çıktı. Henüz doktora gidemedim.benimde dıger gebeliklerım sıkıntılı olduğu için. Tam belli olacağını düşündüğüm zaman gıdecegım . Suan. İstesemde gıdemem ama elimde gitme gıbı bir şansım olsada beklerdim ..Rabbim sizinde gönlünüze göre versin..
İnanin ki hiç bir sekılde buna hazır degılım şuan. Egerkı. Kordon bağlıyken de olduysa vardır yaradanın bir bildiği dıyerek kendimi avutuyorum.
Yok gıtmedım daha .
Neyse internette örnek yoktu arayana bu konu ışık olur artıkKordonları bağlıyken gebe kalana ben de denk geldim
Suan bunu kabullendım .. bundan sonra ne yapacağımYeni fobi yükleniyorsağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim. İyi bakın bu çocuğa
Teşekkür ediyorum.. Yok yok ıkı üç kere düşünün artık bu yönetmede güven kalmadıRahatça sevişemicez de artık hayırlı olsunn
Merhaba. Bende sezeryanda baglattım tüplerimi. 11 ay oldu. Hiç gecikme yasamamıstum su an 11 günlük gecikme var. 6. Günde test yaptım negatif cıkmıstı. Hafif bulantı mide yanması akıntı artısım var. Ama ara ara agrım da oluyor. İlk 2 bebeğimde de böyle olmustu . Şimdi emin olamıyorum ama. Sizin agrınız oldu mu kasıklarınızdaArkadaşlar kordon bağlı iken hamile kalan varmı 3 sene olacak Sezeryan doğum sonrası bağlattım .Hiç ihtimal vermiyordum ama tüm gebelik belirtilerini yaşayınca test yaptım .. elimde tuttuğum test gece 11 gıbı yaptım .. Diğer görseldeki test sabah ilk idrarla yaptığım .. şuan doktora gidemiyorum. Testte yanlışlık olabolır mı yoksa bu şekilde hamıle kalan. Varmı aranızda hiç …