cerrahi müdahale her zaman sizin gibi olumlu sonuçlar vermiyor malesef
burdanda tebriklerimi ileteyim dedim kuzum :) gülşah avcı sonğur ben bu arada
arkadaşlar bende 3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum.giden kilom25...ben ankara tıp da oldum ve ücretsiz.eğer vki 40 ın üstünde ise devletimiz karşılıyor.ücretsiz yapan yerler Marmara üniv pendik araştırma asım cingi,fatih sultan Mehmet araştırma,numune hast,ankara tıp cebeci..Hacettepe yaklaşık 5 bin lira alıyor.detaylı bilgiler için facebook ta obezite ve metabolizma cerrahisi grubuna gelin..obezite cerrahisi özgürlüktür.
arkadaşlar bu bahsettiğiniz tüp mide ameliyatını, yani midenizin 3/2 lik bölümünün alınıp yerine tüp takılan operasyonu benim ablam tam 1 yıl önce geçirdi. bu başlığı görünce direkt olarak girme ihtiyacı hissettim, bu ameliyatı olmak isteyenlere söyleyebileceğim teş şey SAKIN AMA SAKIN OLMAYIN! ablam oldu evet zayıfladı da ama bir bilseniz başına gelenleri şu an sağlığı çok kötü bu ameliyatla mide bir bebek midesine dönüştürülüyor böylece insanın çok az bebek kadar yiyecekle doyması sağlanıyor bir düşünün yetişkin bir insanın besin ihtiyacı sizce çok ama çok az bir gıdayla karşılanabilir mi? karşılanmayınca ne olur? inanın ablam şu an çok ama çok az yiyor küçücük, abartmıyorum inanın 2 yemek kaşığı onun bir öğünü demek. fazlasını yiyince mide ağrıları çekiyor, kusuyor, fenalaşıyor daha neler neler... haliyle yediği yemek onu doyursa da bünyesini doyurmadığı için bu sefer başlıyor tansiyonu düşmeye bayılmaya çabuk yorulmalara şunlara bunlara... yani ne yiyebiliyor ablam ne de yiyemiyor gerisini siz düşünün ve böyle olunca bünyesi de öyle zayıf oluyor ki çok çabuk hastalanabiliyor haziran gibi bir ayda zatürre oldu düşünün... bunlar ve daha çok ama çok o kadar kötü etkisi oldu ki siz siz olun böyle birşeyi kesinlikle düşünmeyin hiçbir şey insanın sağlığından sevdiklerinden daha önemli değil. kiloluysanız diyet yapın bir sürü yolu var eminim biri işe yarayacaktır ama sağlığınızı böyle bir şeye inanın ablama o kadar kötü etkisi oldu ki bu bahsettiklerim ameliyat sürecinden sonrası ameliyattan sonra da o kadar zorluk çekti ki anlatamam. ve hızla kilo verdiği için de her yeri sarktı ve şu an inanın yaşının çok çok üstünü gösteriyor. keşke ama keşke olmasaydı diyorum size de tavsiyem budur arkadaşlar tüm samimiyetimle... çünkü dediğim gibi hiçbirşey sağlığınızdan ve sizi sevenlerden ve sevdiklerinizden daha önemli değerli değil. sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
MERHABA ARTIK MARATONU TAMAMLADIM KİLOM 57 OLDU VE BU FAZLA DERİLERİM İLE OLAN KİLOM :/
EST DOKTORUNUN SÖYLEMESİNE GÖRE TAHMİNİ 7 KG FAZLA DERİM VARMIŞ BUDA ŞUNU GÖSTERİYOR BEN 50 KİLO FALANIM ÜRKÜTÜCÜ BİR RAKAM GİBİ GELDİ BANA :/
EH YILLARCA MORBİT OBEZ YAŞA 3 HANELERDE GEZ 1 CUVAL SEKER KG DÜŞÜNCE AMAN ALLAHIM DEMEDİM DERSEM YALAN OLUR .
UMARIM HEKES ŞU GİRDAPLARA KAPILMAZ KENDİNİMİZİ BU GİRDAPDAN KURTARDIKDAN SONRADA TEKRAR KAPILMAYIZ .
MORBİT OBEZLER İÇİN YAZIM GERÇEKTEN ZORDU YAŞAMAK YÜRÜMEK NEFES ALMAK ZORDU İŞKENCEYDİ HER GECEN YIL AY GÜN KİLOLARIMIZA HEP BİR ARTI GETİRDİ HAYAT DAHA BİR BETER OLDU..
ARKASINDAN GELEN HASTALIKLARDA TUZU BİBERİYDİ..
ŞİMDİ ÇOK RAHATIM MİNİK BİR MİDE İLE HAYAT DAHA KOLAY BU TÜR OPERASYONU DÜŞÜNEN HERKESE TEK ÖNERİM DOKTORUNUZU İİ SEÇİN HASTALARIN VERİM AŞAMALARINA DİKKAT EDİN LAPAROSKOPİ CİHAZINI ELİNE HER ALAN HER TÜP MİDE YAPANIN ARDINDAN KOŞMAYIN DURUN VE BEKLEYİN ARAŞTIRMA EVRENİZ OLSUN İZLENİMLERİNİZ OLSUN HASTA DOKTOR İLİŞKİSİDE ÇOK ÖNEMLİ HER FIRSATDA ULAŞA BİLECEĞİNİZ SİZE HER HALİKARDA ULAŞACAK ÖZVERİLİ HEKİMLER TERCİNİZ OLSUN VE KARA LİSTESİ OLAN DOKTORLARDAN MÜMKÜN OLDUGUNCA UZAK DURUN..
ŞÜKÜR Kİ BEN HEKİMİMDEN ÇOK MEMNUNUM HER NE SORUNUM OLURSA 1 TELEFON UZAKLIĞIMDA ALLAH ONA UZUN UZUN ÖMÜRLER VERSİN HAYATIMI YENİDEN İNŞAA ETTİ DERSEM YALAN OLMAZ....
KORAY HOCAM SİZE MİNNETTARIM İYİKİ SİZİN HASTANIZ OLMUŞUM BU GÜZELLİ YAŞADIĞIM İÇİN NE KADAR ŞÜKÜR ETSEM AZDIR..
ALLAH HERKESE İSTEDİĞİNİ VERSİN VE KENDİME MAŞALLAH DİYEYİM ARTIK :)Eki Görüntüle 862636
öyle demeyin onlar da ne zorluklar atlatıyorlar. ben abimden biliyorum, halen dikkat etmezse kusma oluyor. Çok sabır isteyen bir süreçten geçiyorlar ama kilo vermenin mutluluğu onları motive ediyor. Elimiz azıcık kesilse canımız ne kadar yanıyor. Benim kan seviyem düşük olduğu için beni ameliyat yapmadılar. Bir diyet mücadelesindeyim şu an.Elimde olsa bir gün bile düşünmem hemen tüp mide ameliyatı olurum.Kızlar merhaba, 3 yıl önce Tufan Ergenç'e ameliyat oldum 120 kiloydum şimdi 58 kiloyum, ameliyattan sonra yeni bir hayata başladım. O zamanlar Koray Hoca Tufan Hocayla çalışıyordu, şimdi İzmire yeni bir klinik açmışlar ve hala beraber çalışıyorlar, fiyat burada İstanbuldan daha uygun. Tufan Hoca yıllardır bu işi yapıyor ve çok yetenekli, zaten öyle olmasa Koray hocayla çalışmazdı. Ben ameliyattan sonra hiç problem yaşamadım, diyetisyenleri ve ekipleri işlerinde çok iyiler. Bütçesi açısından faydalanın derim.
Merhaba canım,öyle demeyin onlar da ne zorluklar atlatıyorlar. ben abimden biliyorum, halen dikkat etmezse kusma oluyor. Çok sabır isteyen bir süreçten geçiyorlar ama kilo vermenin mutluluğu onları motive ediyor. Elimiz azıcık kesilse canımız ne kadar yanıyor. Benim kan seviyem düşük olduğu için beni ameliyat yapmadılar. Bir diyet mücadelesindeyim şu an.Elimde olsa bir gün bile düşünmem hemen tüp mide ameliyatı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?