tebrik ederim canım :) burdada karşıma çıktın kaderdaşım su içmeyi ihmal etme sakın
koray hoca şuan ist Liv hastanesinde görev yapıyor fiyat konusunda asistanı ile konusabilirsiniz yanlız... ve inanın o iki insan bizzat benim face de bir çok arkadaşım gördüler resimlerimi kk üyeleri :)
Bu ameliyat sonrasında neler yaşadığınızı öğrenebilirmiyim ben de düşünüyorumEki Görüntüle 576712
merhaba yıllardır obezite illeti ile uğraştım her yıl bitmek bilmeyen diyetler yaptım lakin olmayınca olmuyor gruplarda eski yazılarım illa vardır çok çabaladım olmadı..
ve o artık karar verip risk almayı göze aldım..
YAPILAN İŞLEM: BARİATRİK CERRAHİ (TÜP MİDE)
TARİH: 21 NİSAN 2012
OP GİRİŞ KİLO: 120
ŞUNAKİ KİLO: 69.4
VE ŞUAN ÖYLE MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM ... ÖNCELİKLE HOCAM KORAY TEKİNE MİNNETTARIM İYİKİ VARLAR İYİKİ OBEZİTENİN SÜPERMENİ İYİKİ ONA EMANET ETTİM KENDİMİ..
DESTEK OLAN ÖN AYAK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM YAPTIKLARI DESTEĞİ İYİLİKLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM KÖSTEK OLANLARIDA UNUTMAYACAĞIM ..
KISACASI ÇOK MUTLUYUM
arkadaşlar bu bahsettiğiniz tüp mide ameliyatını, yani midenizin 3/2 lik bölümünün alınıp yerine tüp takılan operasyonu benim ablam tam 1 yıl önce geçirdi. bu başlığı görünce direkt olarak girme ihtiyacı hissettim, bu ameliyatı olmak isteyenlere söyleyebileceğim teş şey SAKIN AMA SAKIN OLMAYIN! ablam oldu evet zayıfladı da ama bir bilseniz başına gelenleri şu an sağlığı çok kötü bu ameliyatla mide bir bebek midesine dönüştürülüyor böylece insanın çok az bebek kadar yiyecekle doyması sağlanıyor bir düşünün yetişkin bir insanın besin ihtiyacı sizce çok ama çok az bir gıdayla karşılanabilir mi? karşılanmayınca ne olur? inanın ablam şu an çok ama çok az yiyor küçücük, abartmıyorum inanın 2 yemek kaşığı onun bir öğünü demek. fazlasını yiyince mide ağrıları çekiyor, kusuyor, fenalaşıyor daha neler neler... haliyle yediği yemek onu doyursa da bünyesini doyurmadığı için bu sefer başlıyor tansiyonu düşmeye bayılmaya çabuk yorulmalara şunlara bunlara... yani ne yiyebiliyor ablam ne de yiyemiyor gerisini siz düşünün ve böyle olunca bünyesi de öyle zayıf oluyor ki çok çabuk hastalanabiliyor haziran gibi bir ayda zatürre oldu düşünün... bunlar ve daha çok ama çok o kadar kötü etkisi oldu ki siz siz olun böyle birşeyi kesinlikle düşünmeyin hiçbir şey insanın sağlığından sevdiklerinden daha önemli değil. kiloluysanız diyet yapın bir sürü yolu var eminim biri işe yarayacaktır ama sağlığınızı böyle bir şeye inanın ablama o kadar kötü etkisi oldu ki bu bahsettiklerim ameliyat sürecinden sonrası ameliyattan sonra da o kadar zorluk çekti ki anlatamam. ve hızla kilo verdiği için de her yeri sarktı ve şu an inanın yaşının çok çok üstünü gösteriyor. keşke ama keşke olmasaydı diyorum size de tavsiyem budur arkadaşlar tüm samimiyetimle... çünkü dediğim gibi hiçbirşey sağlığınızdan ve sizi sevenlerden ve sevdiklerinizden daha önemli değerli değil. sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
Bu ameliyat sonrasında neler yaşadığınızı öğrenebilirmiyim ben de düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?