• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koray tekin (tüp mide) ve 120 lerden 69 lara yolculuk :)

$tt.jpg ve hedefe ramak kaLdı :) :52:

öncelıkle tebrık edıyorum muthıssınız bu arada cok daha zayıf görünüyorsunuz boy kactı acaba

süper görünüyosun tebrik ederim, bende gastric bypasslıyım 5. seneme giriyorum
bu ameliyatları türkiyede layıkıyla yapan bi elin parmakları kadar sayılı doktor var ne yazıkki iş tamamen bi rant kapısına döndü . Ameliyat fiyatları ameliyat maliyetlerine oranla cok cok ucuk olmaya başladı . Bunun yanında devletde bi süre çalışıp İFSO sertifikasını alan cerrahların hemen hemen hepsi özele geçiyor ve devletde obezite ameliyatları konusunda tecrubeli olmayan cerrahlarda ben bu ameliyatları yaparım ne varki diye düşünüp ameliyat yapabiliyor takdir edersinizki bu yaklasımın sonuda cok cok kötü olabiliyor. Başarılı ameliyat yapan devlet hastanelerinde ise sıralar 1-2 seneyi bulabiliyor.
Doktorunuzu iyi arastırın , mümkünse sizden önceki vakalarıyla tanışın. Bu ameliyatlar ameliyat oldum bitti diyebileceğiniz ameliyatlar değil. Yaklasık iki sene sağlam bir ekip tarafından takip edilmeniz gerekiyor. Doktorunuzun ulaşılabilir ve iletişim kurulabilir biri olması gerekiyor.
Veeee son olarakda ameliyat maliyetlerini arastırırken doktorunuza mutlaka kontroller için ve diyetisyen kontrolleri için ücret ödeyip ödemeyeceginizide sormalısınız..

teşekkürler ciom hanım .. kendi hekimim türkiyede adı sayılacak cerrahlar arasına olan bir cerrah kendimi bu konuda çok sanslı hissediyorum 600 küsür hastası ve geniş bir aileye sahip olmak cidden güzel birşey.. hekim seçimini bende bastıra bastıra belirtiyorum bu op larda hekim çok çok önemli ...

Ya gerçekten bu son sayfadaki karşılaştırmanız inanılmaz olmuş,
Hakikaten inanılmaz,yani iki fotoğrafın aynı kişi olduğuna ben inanamıyorum..

1. Koray Bey şuan İstabulda hangi hastanede?
2. Bu ameliyatın maliyetini okudum ama göremedim,benim için tekrar yazarmısınız?

koray hoca şuan ist Liv hastanesinde görev yapıyor fiyat konusunda asistanı ile konusabilirsiniz yanlız... ve inanın o iki insan bizzat benim face de bir çok arkadaşım gördüler resimlerimi kk üyeleri :)

koray hoca şuan ist Liv hastanesinde görev yapıyor fiyat konusunda asistanı ile konusabilirsiniz yanlız... ve inanın o iki insan bizzat benim face de bir çok arkadaşım gördüler resimlerimi kk üyeleri :)

Koray hoca livden ayrıldı. Hastalarına dışarıda bakıyor ama nerede bakıyor bilmiyorum. Oranın tıbbi direktörü oktar hocadan duydum kadrodan çıkarılmış. Ama hastalrına dışarıda bakıp ameliyathane sözleşmesi imzalamış. Dışardan free gelen doktorlar var ya onlar gibi hastasını getirip ameliyat edebiliyormuş. Ben oktar asoğlu hocadan öğrenmiştim. Kadrolu doktorları Doç. Dr. Hasan Altun ama Hasan Altun hocam mükemmeldir ben fatih sultan mehmetteyken yani devletteyken ameliyatımı ona oldum. Gece gündüz cebini açar, ulaşılırdır, bir kere off dememiştir, size asistanım bakacak dememiştirben devlette böyle adam ne duydum ne gördüm, ayrıca live geçtiği halde bile oradaki randevu verdiği hastaları yüzüstü bırakmamak için livle konuşmuş haftada bir gün gidip randevu verdiği tüm hastalarını ameliyat etmiş. Beş kuruş para almadığı bir insana bu kadar tahammül edebilen bir hoca Allah razı olsun onun sayesinde tartıda kuş olmaya az kaldı.

hanfendi koray bey liv de halen op yapıyor DEDİĞİNİZ ŞEKİLDE.. koray bey ilk liv bünyesinde op yapma adına orda değildiki ilk baştan beri izmir / istanbul üzerinde operasyon yaptı ve halende böyledir yani liv kadrosuna kendisi dahil olmadı :)) ve evet böyle yapmasının sebebide var siz sanırım fsm üzerinde op oldunuz özel hastanede koray bey ile görüşme ücreti nekadar alınıyor bilmenizi isterim malum İSİM YAPMIŞ GEREK OP GEÇMİŞİ GEREKSE HASTA SAYISI VE VERİMLİ HASTA SAYISI İLE GÖZLER ÖNÜNDE OLAN BİR PROF kendileri . kendisi sırf ucuk fiyatlar sebebiyle acıbadem fulya hastanesi ile anlaşayı kabul etmedi anlata biliyormuyum :) yani balını kaymağını yemesi gerekirken sırf eski hastalarını unut dediklerinden teklifi kabul etmemesi bence nasıl yüce bir gönlü var artık siz anlayın..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 3 ay önce tüp mide ameliyatı oldum.giden kilom25...ben ankara tıp da oldum ve ücretsiz.eğer vki 40 ın üstünde ise devletimiz karşılıyor.ücretsiz yapan yerler Marmara üniv pendik araştırma asım cingi,fatih sultan Mehmet araştırma,numune hast,ankara tıp cebeci..Hacettepe yaklaşık 5 bin lira alıyor.detaylı bilgiler için facebook ta obezite ve metabolizma cerrahisi grubuna gelin..obezite cerrahisi özgürlüktür.:46:

arkadaşlar bu bahsettiğiniz tüp mide ameliyatını, yani midenizin 3/2 lik bölümünün alınıp yerine tüp takılan operasyonu benim ablam tam 1 yıl önce geçirdi. bu başlığı görünce direkt olarak girme ihtiyacı hissettim, bu ameliyatı olmak isteyenlere söyleyebileceğim teş şey SAKIN AMA SAKIN OLMAYIN! ablam oldu evet zayıfladı da ama bir bilseniz başına gelenleri şu an sağlığı çok kötü bu ameliyatla mide bir bebek midesine dönüştürülüyor böylece insanın çok az bebek kadar yiyecekle doyması sağlanıyor bir düşünün yetişkin bir insanın besin ihtiyacı sizce çok ama çok az bir gıdayla karşılanabilir mi? karşılanmayınca ne olur? inanın ablam şu an çok ama çok az yiyor küçücük, abartmıyorum inanın 2 yemek kaşığı onun bir öğünü demek. fazlasını yiyince mide ağrıları çekiyor, kusuyor, fenalaşıyor daha neler neler... haliyle yediği yemek onu doyursa da bünyesini doyurmadığı için bu sefer başlıyor tansiyonu düşmeye bayılmaya çabuk yorulmalara şunlara bunlara... yani ne yiyebiliyor ablam ne de yiyemiyor gerisini siz düşünün ve böyle olunca bünyesi de öyle zayıf oluyor ki çok çabuk hastalanabiliyor haziran gibi bir ayda zatürre oldu düşünün... bunlar ve daha çok ama çok o kadar kötü etkisi oldu ki siz siz olun böyle birşeyi kesinlikle düşünmeyin hiçbir şey insanın sağlığından sevdiklerinden daha önemli değil. kiloluysanız diyet yapın bir sürü yolu var eminim biri işe yarayacaktır ama sağlığınızı böyle bir şeye inanın ablama o kadar kötü etkisi oldu ki bu bahsettiklerim ameliyat sürecinden sonrası ameliyattan sonra da o kadar zorluk çekti ki anlatamam. ve hızla kilo verdiği için de her yeri sarktı ve şu an inanın yaşının çok çok üstünü gösteriyor. keşke ama keşke olmasaydı diyorum size de tavsiyem budur arkadaşlar tüm samimiyetimle... çünkü dediğim gibi hiçbirşey sağlığınızdan ve sizi sevenlerden ve sevdiklerinizden daha önemli değerli değil. sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

Eki Görüntüle 576712

merhaba yıllardır obezite illeti ile uğraştım her yıl bitmek bilmeyen diyetler yaptım lakin olmayınca olmuyor gruplarda eski yazılarım illa vardır çok çabaladım olmadı..

ve o artık karar verip risk almayı göze aldım..

YAPILAN İŞLEM: BARİATRİK CERRAHİ (TÜP MİDE)

TARİH: 21 NİSAN 2012

OP GİRİŞ KİLO: 120

ŞUNAKİ KİLO: 69.4

VE ŞUAN ÖYLE MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM ... ÖNCELİKLE HOCAM KORAY TEKİNE MİNNETTARIM İYİKİ VARLAR İYİKİ OBEZİTENİN SÜPERMENİ İYİKİ ONA EMANET ETTİM KENDİMİ..

DESTEK OLAN ÖN AYAK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM YAPTIKLARI DESTEĞİ İYİLİKLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM KÖSTEK OLANLARIDA UNUTMAYACAĞIM ..

KISACASI ÇOK MUTLUYUM​
:36:
Bu ameliyat sonrasında neler yaşadığınızı öğrenebilirmiyim ben de düşünüyorum

arkadaşlar bu bahsettiğiniz tüp mide ameliyatını, yani midenizin 3/2 lik bölümünün alınıp yerine tüp takılan operasyonu benim ablam tam 1 yıl önce geçirdi. bu başlığı görünce direkt olarak girme ihtiyacı hissettim, bu ameliyatı olmak isteyenlere söyleyebileceğim teş şey SAKIN AMA SAKIN OLMAYIN! ablam oldu evet zayıfladı da ama bir bilseniz başına gelenleri şu an sağlığı çok kötü bu ameliyatla mide bir bebek midesine dönüştürülüyor böylece insanın çok az bebek kadar yiyecekle doyması sağlanıyor bir düşünün yetişkin bir insanın besin ihtiyacı sizce çok ama çok az bir gıdayla karşılanabilir mi? karşılanmayınca ne olur? inanın ablam şu an çok ama çok az yiyor küçücük, abartmıyorum inanın 2 yemek kaşığı onun bir öğünü demek. fazlasını yiyince mide ağrıları çekiyor, kusuyor, fenalaşıyor daha neler neler... haliyle yediği yemek onu doyursa da bünyesini doyurmadığı için bu sefer başlıyor tansiyonu düşmeye bayılmaya çabuk yorulmalara şunlara bunlara... yani ne yiyebiliyor ablam ne de yiyemiyor gerisini siz düşünün ve böyle olunca bünyesi de öyle zayıf oluyor ki çok çabuk hastalanabiliyor haziran gibi bir ayda zatürre oldu düşünün... bunlar ve daha çok ama çok o kadar kötü etkisi oldu ki siz siz olun böyle birşeyi kesinlikle düşünmeyin hiçbir şey insanın sağlığından sevdiklerinden daha önemli değil. kiloluysanız diyet yapın bir sürü yolu var eminim biri işe yarayacaktır ama sağlığınızı böyle bir şeye inanın ablama o kadar kötü etkisi oldu ki bu bahsettiklerim ameliyat sürecinden sonrası ameliyattan sonra da o kadar zorluk çekti ki anlatamam. ve hızla kilo verdiği için de her yeri sarktı ve şu an inanın yaşının çok çok üstünü gösteriyor. keşke ama keşke olmasaydı diyorum size de tavsiyem budur arkadaşlar tüm samimiyetimle... çünkü dediğim gibi hiçbirşey sağlığınızdan ve sizi sevenlerden ve sevdiklerinizden daha önemli değerli değil. sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

bize takılan bir tüp yok hanfendi tıp tarihinde de bu tür yani tüp takılan bir bariatrik operasyon yok siz konuyu cok yanlış algılamış olmalısınız...

ve sorunuz dahilinde içinde gecen tüp takılan sorusuna bakarak yazdıgınız onca yazıyıda dikkate alıyor ve size BİLGİNİZ YOK İSE FİKRİNİZ RİCA EDİYORUM OLMASIN... 10000 AŞAN TÜP MİDE VE GASTRİC BY PASSLI HASTA VAR VE BU KİŞİLERE ARKADAŞIN YAZDIGI GİBİ FACEBOOKDAN ULASABİLİRSİNİZ ablanız gibi olan veya mutsuz birileri varmı bir bakın derim bu konuda gayet ısrarcıyım girin ve inceleyin insanlardaki SAĞLIK YÖNÜNDEN KAZANIMLARINA BİR BAKIN DERİM.. .

ablanıza gelirsek adına cidden üzüldüm acilen incelenmesi lazım hekimi ile kontak kurulması gerek eğer hekimi birşey yapamıyor ise ilgisiz ise yasadıgınız ili yazınız oradaki bu alanda uzmanlasan hekimleri bulmaya calısayım..

Bu ameliyat sonrasında neler yaşadığınızı öğrenebilirmiyim ben de düşünüyorum

LALE HANIM konu içinde yazılarımda var neler yasandığım :) ama size tek önereceğim sey op olmaya karar verdiyseniz rica ediyorum hekiminizi cok ii secin sakası olmayan operasyonlar bunlar... sizede önerim facebook da gruplara dahil olun bir çok hastayı yakından inceler daha rahat karar verirsiniz ... yada facebook da isminizi yazınız özelden ben sizi bulup yönlendireyim tüm gruplara buralarda bu operasyon hakkında hiç birşey öğrenemezsiniz ...

Back