bacım yaaaa helall sana nasılda yakıstı zayıflamak :)
senı sevıyoreeee :)
oy kuzum seni ben daha çok sefiyom bebem :) inşallah kuzum sanada nasip eder rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne zaman bebem ne zaman gittikce üstüne eklenıyo be patlıcam yakında
kuzimu sana ben pınarın tel nosunu verdim ara bir görüş dedim randevu al ve hoca ile görşmeye kocanla git dedim daha ne diyeyim ki
ne diyeyim kuzum inşallah inadı kırılır.. annen ne alemde ..?
merhaba yıllardır obezite illeti ile uğraştım her yıl bitmek bilmeyen diyetler yaptım lakin olmayınca olmuyor gruplarda eski yazılarım illa vardır çok çabaladım olmadı..
ve o artık karar verip risk almayı göze aldım..
YAPILAN İŞLEM: BARİATRİK CERRAHİ (TÜP MİDE)
TARİH: 21 NİSAN 2012
OP GİRİŞ KİLO: 120
ŞUNAKİ KİLO: 69.4
VE ŞUAN ÖYLE MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM ... ÖNCELİKLE HOCAM KORAY TEKİNE MİNNETTARIM İYİKİ VARLAR İYİKİ OBEZİTENİN SÜPERMENİ İYİKİ ONA EMANET ETTİM KENDİMİ..
DESTEK OLAN ÖN AYAK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM YAPTIKLARI DESTEĞİ İYİLİKLERİ ASLA UNUTMAYACAĞIM KÖSTEK OLANLARIDA UNUTMAYACAĞIM ..
KISACASI ÇOK MUTLUYUM
bu konuda bende bilgi almak isterim özellikle fiyat konusunda ayarlayabilceğim bi miktarsa ne ala :) sakıncası yoksa bilgi verirmisiniz banada
yaş 60 yaş sınırı var sanırım... kilo sınırı şöyle diyeyim vki 40 ve üzeri olanlar yandaş hastalık aramaksızın op hakkı kazanıyor vki 35 olup yandaş hastalık şartı aranıyor...Acaba yaş ve kilo sınırı var mı
ameliyat öncesi hocamızın istediği tüm tahlleri yaptırdık tam kan tam idrar endoskopi ve ilgiliği hekimlerden op olabilir raporlarını aldık ve sıramızı aldık bunları hocanın istemiyle yapıyoruz.. pau da şuan genelcerrahi bölümünde Doç dr onur bey var koray hocamın eğitiminden geçmiş bir hoca kendileri amerikada eğitimini aldı ve 18 şubat sonrası operasyonlara başlıyacaktı sanırım net bir bilgim olmasada duyumlarım böyleOirpata oncelikle cok tbr edihorum. Sizleri okudukca bende gaza geliyorum. Ameliyat oncesi tahlil zamanlarini ameliyat oncesini sonrasini anlatabilirmisin birde pau den baska dr ismi onerebilirmisin bana bende denizlide olmsyi dusunuhorum da cok tsk ler
oirpata sana özelden mesaj atamıyorum eğer sen bana atabilirsen operasyon ve sürecinde ne yaşadığına dair ayrıntılı bilgi almak istiyorum çünkü bende senin operasyon öncesi yaşadıklarına ve durumuna paralel bir durumdayım ve ciddi ciddi operasyon düşünüyorum ve büyük ihtimalle de koray hocaya başvurucam... bana yardımcı olursan çok sevinirim :44::44:
didemu koray hoca şuan liv hastanesinde görev yapıyor google üzerinden koray tekin adı ile arama yaparsan e randevu veya mail adresine ulaşırsın öncelikle sana bunu belirteyim..
op sürecine gelirsek emin ol op çok kolay geçiyor özelliklede sağlam ellerde olursanız sıkıntı yok korkutucu yanı aslnda yok sadece ayılırken derin bir acı hissediyorsun ki sezeryanlı doğumla kıyasladığımızda emin ol bariatrik cerrahide cekilen acı hiç birşey uyanır uyanmaz kuvvetli bir ağrı kesici yapılıyor ve cektigin acı 15 dk bitiyor sonrasında 4 gün hastanede misafirsin ve çıkış 15 gün istirht sonra yeni yaşamına başlıyorsun...asıl önemli mevzu op sonrası beslenme değişimi 1 günde hayatın değişiyor ve sen artık eski obez bir mideye sahip değilsin artık senin 60 cc oranında besin alacak bir miden var ve 2 yudum su ile dolabilecek bir mide :)
1 aylık bir diyetimiz var ki bu diyet seni iyiden iyiye ıslah ediyor 1 haft berrak sıvı 1 hafta sıvı 1 hafta püre ve 1 haft katı deneyimler verilen diyet listesine uyarak 1 ayı atlatıyorsun sonrası artık sen ve midene kalmış..
bariatrik cerrahi ciddi anlamda mükemmel bir destek obeziteye Lakinnnn hasta uyumuda çok önemli op sırasında midemizi kestiriyoruz beynimiz aynen duruyor mide hacim olarak küçük olsada alınan gıdaların kalori oranıda çok çok önemli...
ayrıca op sonrası proteinli bir beslenme söz konusu mesela ben 10 aylık opluyum ve mutlaka sabah 1 yumurta yiyorum gün içinde süt yoğurt et ürüleri tüketiyorum ömür boyu protein şartımız var... didemu aslında bu grup koray beyin asistanına ait grup içersinde hastaları daha ii takip edebilirsin (obezite cerrahi bilgilendirme) veya koray tekin mucieleri bu şekilde aramalarında karşına cıkar
oirpata yazdıkların benim için çok aydınlatıcı oldu çok çok teşekkür ederim..koray hocanın liv hospital de olduğunu biliyorum..internette bir süredir bu konuyla ilgilenen doktorları ve cerrahi uygulamaları hakkında araştırma yapıyorum ve operasyon geçiren bazı kişilerin bu süreçte pişman olduklarını da okudum..ayrıca saç dökülmesi ya da vitamin eksikliği nedeniyle çeşitli problemler yaşayanları okudum..ayrıca çalışan biriyim ve ne kadar süre işe gidemeyeceğim bilmiyorum mesela sen 15 gün istirahat demişin ondan soora işe gidilebilir duruma geliniyo diye anlıyorum ben bunu..
sen vitamin desteği alıyomusun, kısa sürede hızlı kilo verme sonucu sarkma problemi yaşadınmı? ayrıca ilerde çocuk yapma konusunda sakıncası varmı bu operasyonun??nette okuduğuma göre 2 yıl çocuk yapma yasağı varmış ama 2 yıl sorasında hamile kalındığında yaşanılan vitamin eksikliği ya da az beslenme nedeniyle çocukta sorun olma riski varmı çünkü benim henüz çocuğum yok ve ilerde istiyorum..ayrıca operasyon geçireli daha uzun zaman olmuş zayıflama sürecini bitirdikten sonra sağlık problemi yaşamış birileri varmı merak ediyorum daha önceleri opere olmuş tanıdığın varmı o sürece hakimmisin??biliyorum çok soru sordum ama bunları çok merak ediyorum... bu konularda da bilgi verebilirsen çok memnun olurum..sağlıcakla kal :)
Not: azrasılam adlı üyenin başlık açtığı mucizenin adı koray tekin olan topicli yazıları okudum hatta oraya da yazdım ama henüz bir cevap alamadım..obezite cerrahi bilgilendirme başlığını da bulamadım koray hocanın asistanına ait olan obezite cerrahi bilgilendirme mi yoksa bu başlıkmı?
oirpata verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim beni çok aydınlattın gerçekten :)
ne diyeyim kuzum inşallah inadı kırılır.. annen ne alemde ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?