Yeliz Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2007 3.027 5 43 7 Aralık 2007 Konu Sahibi Yeliz #1 evdeki oyuncaklarınızın içini boşaltın birde askı ayarladınızmı alın size çanta...ama kim takar bilemem...sevgiler... NETTEN ALINTIDIR.. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2009
evdeki oyuncaklarınızın içini boşaltın birde askı ayarladınızmı alın size çanta...ama kim takar bilemem...sevgiler... NETTEN ALINTIDIR..
E Elis Ziyaretçi 8 Mayıs 2008 Konu Sahibi Yeliz #2 YELİZ .!.: evdeki oyuncaklarınızın içini boşaltın birde askı ayarladınızmı alın size çanta...ama kim takar bilemem...sevgiler... Genişletmek için tıkla... valla ben takarim hatta bilsem nerde satiliyo hemen gidip alirim bile cok guzel bence.....
YELİZ .!.: evdeki oyuncaklarınızın içini boşaltın birde askı ayarladınızmı alın size çanta...ama kim takar bilemem...sevgiler... Genişletmek için tıkla... valla ben takarim hatta bilsem nerde satiliyo hemen gidip alirim bile cok guzel bence.....
Merdiyet BoNcUğUm Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2007 494 1 51 9 Mayıs 2008 Konu Sahibi Yeliz #3 sulee .!.: valla ben takarim hatta bilsem nerde satiliyo hemen gidip alirim bile cok guzel bence..... Genişletmek için tıkla... nerde ıkamet edıyosun bılmıyorum ama ben gecengun emın onune gıttım orda gordumm fıyatlarıda 5 ytl ordan temın edebılırsın a.s.
sulee .!.: valla ben takarim hatta bilsem nerde satiliyo hemen gidip alirim bile cok guzel bence..... Genişletmek için tıkla... nerde ıkamet edıyosun bılmıyorum ama ben gecengun emın onune gıttım orda gordumm fıyatlarıda 5 ytl ordan temın edebılırsın a.s.
nes_li Ömrümün sahibi Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 518 12 12 Mayıs 2008 Konu Sahibi Yeliz #4 Çok şirin bşy bunlar :):)