köpürüyorum sanırım..

bu varya nası desem öyle senle pata pat kavga etmez der sana lafı oturtur seni kaba etinin üstüne afedersin sonra ne olduki bile demeden hiçbişey yok o çok samimi olduğu gibi dümdüz insan herşeyi söyler normalmiş gibi devam eder bende içimdekiyle kalırım...ama bunu denicem tecrübeler önemli sonuçta

pardonda
size ne eşine ye demiş yeme demiş ben anlamadım ne yani?

tabili bana,aynı zamanda benim ne kadar hazırlık yaptığımdanda ona ne! benim masamda misafir gelmiş karı koca arasındaki meseleyi gitsin başbaşayken halletsin benim masamda değil!

Ay bunlar aynı kişi mi diyesim geldiii resmen bizim kuzende aynı bende baş edemedim kestim bitti kesinlikle sende bunu yapmalısın inan çok işe yarayacak

Ay bunlar aynı kişi mi diyesim geldiii resmen bizim kuzende aynı bende baş edemedim kestim bitti kesinlikle sende bunu yapmalısın inan çok işe yarayacak
evet bu arkadaşta sanırım böyle ya da tam okumadı ..

tabili bana,aynı zamanda benim ne kadar hazırlık yaptığımdanda ona ne! benim masamda misafir gelmiş karı koca arasındaki meseleyi gitsin başbaşayken halletsin benim masamda değil!
sana neden bu kadar hazırlık yaptın dedıgını ayrı koyuyorumda
neden bu kadar ısrarla yeme dedı yeme dedı
yemesını ıstemıyor ona gore kılolu sıze ne yanı
madem o kadar yakınsınız nedır alıp veremedıgınzıde bu lafına alınıyorsunuz

ya arkadaşım bu sadece yeme demesiyle olup biten şey değil beni ilgilendirmez isterse tosuncuk yapsın isterse fit ..masada adp diye bişey var öncelikle misafirsin ve senden başka misafirler de var sen yemiyosan yeme eşine de kaş göz yap bırak diğerleride bildiğini yapsın herkes yaşını başını almış bak cidden şuan bile sinirleniyorum ben ona uyamadım sna hiç uyamicam alınmadım ayrıca sinirlendim alınacak kadar samimi değilim onunla

canımın içi konu sahibi kurduğu sofraya ettiği aşırı müdahaleye daha çok sinirlenmiş
yeme demeside ayrı bir şey de başka misafirlerin yanında tartışmaya girmek çok hoş değil ki evde tembihleseydi kocasını..
ertesi günde kendini kıyaslamış olay bu yani..

aynen duyguarıma terciman oldun zaten bu bi anlık değil onun sürekli bana karşı olan tavrı sadece masa örneği yok bir sürü örnek verdim biraz dağınık oldu galiba

ne bıleyım bende bu tarz bu muhabbetler ederım yanı yemegı fılan kıyaslamam
kurdugu sofrayı dert etmesını dert etmesınıde anlayamadım ama banane yanı o kısımdan
abı dedıgı kısıye fazla bır bag hıssedıyor konu sahıbı yoksa o nlar karı koca bunlarda akraba e samımılerde
ye dese ne olur yeme dese ne olur ben altında bısey aramam

aynen duyguarıma terciman oldun zaten bu bi anlık değil onun sürekli bana karşı olan tavrı sadece masa örneği yok bir sürü örnek verdim biraz dağınık oldu galiba
cutecim eksik anladı çok tatlıdır o maşallah benim arkadaşıma
ama o uzaktan elti diyelim yeminle ağzına küreknen vurup dişlerini eline vermelik tam

ertesi gün aynı misafirlere o kadın yemek hazırlamış,konu sahibine diyomuş ya ne gerek var onu koyma sofraya bunu koyma yemeyin şunu bunu...sonra da o benim gibi hazırladı mı diyomuş..yani alenen bir kıskançlık var ortada iyi niyetten yok kocişim sağlığından falan değil

ya arkadaşım varya sen beni anlamadın ama bak sinirliyim cidden bişey demicem sana tamam haklısın..

şimdi bak şöyle dese ya keşke bu kadar yorulmasaydın balık yeterdi,yada eşine canım çok yiyosun fazla kaçıracaksın...amennaaa
aama nerdeyse eşiyle kavgaya tutuşacaklardı böyle bi ortam hoşuna gidermi yeni ev almışsın ilk kez geliyolar ilk misafirlerin,her yaptığına muhalefet oluyo..hem abim bu sahiplenme aşırı sevgi değil ne demek istedin anlayamadım susayım diyorum neyse diyorumda benim kuzen eşiyle bi akrabalığın mı var senin?

Arkadasim fazlaca agir konusmuyor musunuz?
Cute digerleri bir kenara ama yeme demesinde bence alinacak bir sey yok demis, bence de daha kibar uyarabilirdi ya da kiskanmis da olabilir, bunlar ayri ihtimaller ama, size buyuk gelen sey baskasina gore kizacak bir sey olmayabilir.
Akraba misiniz demeniz hos degil.
Hayir, avukati degilim.
Hayir, benim de yengenizle bir alakam yok arti polemige de gerek yok.
Ama tepkileriniz abartili.

hem gelmis evinde kaliyo hem hicbi ise el surmuyo hem yaptiklarina kulp takiyo iyi tahammul ediyosun yine bu kiskanca

olabilir ama benim öğrendiğim bi sofra adabı var belki de haklsıın sofrada eşinle atışmak misafir olduğun bi evde herşeye kusur bulmak bana göre abartı sizlere göre normal olabilir..polemik ne alaka?

Bu kadar sus pus olma sen de ben olsam abim yokken arada laf sokarım dayanamam

hem gelmis evinde kaliyo hem hicbi ise el surmuyo hem yaptiklarina kulp takiyo iyi tahammul ediyosun yine bu kiskanca

yok arkadaşım baksana benim tepkim abartılıymış ki ben hiç tepki vermedim burda yazıyorum sadece merak ettim abarttım mı diye bendeymiş anormallik..

yok arkadaşım baksana benim tepkim abartılıymış ki ben hiç tepki vermedim burda yazıyorum sadece merak ettim abarttım mı diye bendeymiş anormallik..
Aslinda hazir irmik helvasi aldi pisirdi kismina kadar ben de YEME demesini anliyodum. Kocasinin kilo sorunu var sandim cunku. Ama irmik olayinda anladim ki tek olayi seni kiskanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…