arkadaşlar bir yerde izlemiştim. arif
fincan için 1 tatlı kaşığı kahve, bir tatlı kaşığı şeker ve fincan sayısı ve ölçüsü kadar suyu iyice karıştırıp ocağa koydu. tam kabardığı zaman bir kere daha karşıtırdı ve fincanlara koyarak ikram etti.
çok güzel görünüyordu cokacimcoook ama ben denedim olmadı. yani kendi usulüme göre yaptığım zaman genelde oluyordu yaparım ama olmadı :sm_confused:
belki siz denediğinizde olur. bu da benden denenmiş bir tarif olsun :teytey:
benim için kahve eşittir haz.türk kahvesini tek geçerim,cappicinoda severim.buz gibi soğuk suyla karıştırmadan yaparım.yanında kuş lokumu veya çikolata çok hoş oluyor ama,kilo yapıyor.tek başınada başımın üstünde yeri var.
Ya Libyana'cim,nedense ben Türk kahvesini
pek güzel yapamam yaaaa.
Severim icmesini ama esim sevmediginden
pek yapilmiyor bizde.Sürekli yapsam kesin
ustasi olurdum ama yilda bir yapyorum belki.
Ama sen kesin harika yapiyorsundur,benim maharetli
arkadasim.
damla sakızlı türk kahvesini şiddetle taavsiye ediyorummm....geçen akşam arkadaşlara yaptım yanınada çakıl çikolata koydum hasssta oldular a.s.
Kızlar canımı cektırdınız hııkaydirigubbakcemile3
Burada bulacagımızı sanmıyorum
sıze ceza bana Turkıyeden damlasakızlı yollayacaksınızklava:
Ben de sıze lokumlu ve hurmalı kurabıyelerden yollarım:sm_cool:sositososito
bir kahvekolik olarak bu başlığa yazmam gerekir diye düşündüm. kahveyi ben şahsen 3 farklı şekilde yapıyorum. birincisi yukarıda anlatılan gibi. ikincisi su yerine süt koyarak ( çok hafif oluyor), üçüncüsü ise şeker yerine bitter çikolata koyarak.
damla sakızlı bende istiyorum yollayın çabuk. nerde bulcaz onu ya cidden? bu arada buz gibi suyla yaptım fark etmedi fazla ya :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?