bir kahvekolik olarak bu başlığa yazmam gerekir diye düşündüm. kahveyi ben şahsen 3 farklı şekilde yapıyorum. birincisi yukarıda anlatılan gibi. ikincisi su yerine süt koyarak ( çok hafif oluyor), üçüncüsü ise şeker yerine bitter çikolata koyarak.
bend ekahwe hastasıyım ama çikolatayla dneemedim
az mı koyuyosnz çikolata
bide kızlar ben damla sakızlı türk kahvesi aldım
mükemmell
ben şekerli içerim kahveyi o yüzden 1 parça koyuyorum çikolatadan. kendi damak tadına göre değişir. sakızlı türk kahvesi hiç duymamıştım deneyeyim bi. ha bu arada azerbaycan kahvesi diye de bişey var anlatılmaz içilir a.s.
şutarafagitti kahvekolik,azerbaycan kahvesi nasıl oluyor arkadaşım?
Google amcaya da sordum ama detaylı bilgi alamadım :dilcikar: ben de arkadaşıma sorayım dedim Şeniz
Turk kahvesi olağanüstü bir lezzet;en azından benim için
Şekerli içerim
2 gün önce yaptım misafirlerimize köpüğü az oldu :a015:
Bir arkadaş önce suyla şekeri kaynat sonra kahve kat demişti mukemmel oluyormus;hatta gıttıgı heryerde evsahıbıne degıl ona yaptırıyorlarmıs ama
ben beceremedım mı ne tutmadı :çok üzgünüm:
En ıyısı bıldıgım klasık sekıl..
Farklı yapan özel puf noktaları olan arkadaşların paylaşımlarını bekleriz..yerimseniben
:mymeka: anam han 40 yasına geldı daha hala kahve yapmasını bılmıyyy ustelık evde kaldı :roflol::lepi:
Zaten bu tarıftekı amacım sırf turk kayfesı yapamadıgı ıcın evlenemeyen kızlarımıza yardım olsun dıyeydı...kaydirigubbakcemile3
Zamanında bız de cektık cunku bılırım :roflol:
Kajve makınasıyle yapmıstık kahveyı saglam ossun diyi...
Öptüm
kendi yaptığım kahvenin püf noktasını söyliyim; kahvenin suyunu mümkünse buz gibi kullanın....buzluktan değil ama çok soğuk su olmalı.....deneyin çok köpüğünüz olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?