• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köpekten çok korkuyorum artık dışarı çıkmakta korkar hale geldim:(

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
evet kızlar belki bazı insanlara çok saçma gelebilir ama ben ufak ta olsa büyük de olsa köpeklerden inanılmaz korkuyorum. daha önce 3 kere saldırıya uğradım allahtan ısırmadılar ama lütfen baştan söyleyim kimse "korktuğunu belli etme" "koku salgılıyorsan vs" demesin çünkü bu laftan çok sıkıldım son saldırıdan önce hiç korkmuyordum hatta ikinci saldırıda eşimle beraber geziyorduk orada köpek olduğunu bile farketmemiştim birden havlayarak üstümüze koşmaya başladılar kaçmayalım dedik ama çok sinirli ve hızlı bir şekilde üstümüze koşuyorlardı ben koşmaya başladım garibim eşim de kendine saldırsınlar diye durdu:( ordan birileri çıkıp durdurdu köpekleri ama tabi ben o hızla koşarken çok kötü düştüm ellerim dizlerim parçalandı:( birinci de de bir fabrikanın önünden geçerken yine köpek olduğunu farketmeden yürüyordum birden havlama sesine döndüm baktım üzerime koşmaya başladı allahtan bekçi yetişti de kurtuldum tabi baya kovaladı köpek vee en son geçtiğimiz mart ayında iki köpek tarafından saldırıya uğruyordum köpekleri ilerde ağacın altında yataraken gördüm aramızda biraz mesafe vardı ben de içimden mecazi kullanılır ya aslında 'köpeğe dalaşma çalıyı dolaş' dedim azcık ilerledim bir havlama sesi arkamı döndüm nasıl deli gibi koşuyorlar durdum kaçmadım önce hoşt hoşt diye ayaklarımı yere vurarak üstlerine gittim yok durmadılar kaçıyorum ama kaçacak yerim yok kesin bu sefer ısırırlar diye içimden geçiriyorum çok acır mı acaba diyorum neyse ordan bir araba geldi kadın sağolsun arabaya aldı beni araba durunca karşılarında bunlarda durdu...

ben 2 ay falan evden eşim olmadan çıkamadım dışarıya o da nasıl koluna yapışmış bir şekilde yok ordan geçmeyelim köpek vardır yok arkadan köpek geliyor mu sen bak diye diye sonra köpek savar aldık sinyal gönderen bişey hiçbir işe yaramadı şimdi ben dışarı çıktığımda arkama baka baka yürüyorum sitenin bahçesinden çıkarken önce sağıma soluma iyice bakıyorum köpek var mı diye deli gibi bişey oldum düşünsenize arkasına baka baka yürüyen bir insan hani derler ya yılanın sevmediği ot burnunun dibinde biter hep de benim mi karşıma çıkar arkadaş! bir köpek gördüğümde korkunca yanında biri varsa o sana bişey yapmaz diye alaycı bir tavırla konuşuyor hep karşılaştığım tepki bu bıktım artık anlamazlar ki tabii ben de önceden korkmuyordum ama şimdi köpekle karşı karşıya kalınca elim ayağım titriyor belki çoğu hayvansever bana kızacak ama köpeklerden nefret ediyorum dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum yeni de bir yere taşındık o kadar çok köpek var ki size anlatamam ilerimizde köy var belediye oraya atıyormuş sokak köpeklerini onlar da buralara kadar iniyormuş:( ne yapacağım ben bilmiyorum korkmamak istiyorum nasıl yenebilirim hiçbir fikrim yok

günaydın arkadaşım yalnız degilsin bende korkuyorum yıllar önce okuldan gelirken az daha bir köpek ısırıyordu beni bu köpek evcil bir köpek aslında artık sahibi nasıl yetiştirdiyse eve gidiyorum hiç haberim yok arkamdan köpek geliyor nasıl havlıyor görsen önce kaçmadım sahibi ordan bana bağırıp çağırıyor kimbilir sen ne yaptın diye bana kızıyor benim hiç sucum bile yok çünkü arkamdan gelen köpegi görmedim bile sahibi ısırmaz o evcil diyor sonra bu köpek üzerime atlmaya çalıştı tabi ben tir tir titriyorum yoldan geçen bir adam beni kolumdan tuttugu gibi kaldırma attı sahibi geldi hala bana kzıyor benim köpegim saldırmaz sen onu kızdırdın diye kaç gün korkudan yatamadım

Köpeksavar neden işe yaramadı, acaba orjinal mi değildi ?
Çok memnun olduğunu söyleyenler var.

hayvanseverlerin kizmaya ne hakki var ki burda.ben kac kere kopek var die nerelerden dolanip gittim gidecegim yere gecen kucagimda puset saglik ocagina giderken iki tane kopek biri sag tarafta biri sol napalim yani en son artik diyorum gelirse tekmeyi geciririm napiyim.ben okula giderken de korkardim siniftan bi erkek arkadsim dedi ki vur tekmeyi kafasina baktin saldircak dedi aynen o cesaretle gittim geldim hep korkma sakin boyle mi yasicaksin hep

günaydın arkadaşım yalnız degilsin bende korkuyorum yıllar önce okuldan gelirken az daha bir köpek ısırıyordu beni bu köpek evcil bir köpek aslında artık sahibi nasıl yetiştirdiyse eve gidiyorum hiç haberim yok arkamdan köpek geliyor nasıl havlıyor görsen önce kaçmadım sahibi ordan bana bağırıp çağırıyor kimbilir sen ne yaptın diye bana kızıyor benim hiç sucum bile yok çünkü arkamdan gelen köpegi görmedim bile sahibi ısırmaz o evcil diyor sonra bu köpek üzerime atlmaya çalıştı tabi ben tir tir titriyorum yoldan geçen bir adam beni kolumdan tuttugu gibi kaldırma attı sahibi geldi hala bana kzıyor benim köpegim saldırmaz sen onu kızdırdın diye kaç gün korkudan yatamadım

ya evet çok anlayışsızlar sanki onlar korkmuyor diye biz de korkmamak zorundayız nasıl evcil hayvanmış o öyle sahibi için de suçlu bağırmış suçsuzun ödünü koparmış derler ya aynen o hesap mahcup olacağı yerde yani

hayvanseverlerin kizmaya ne hakki var ki burda.ben kac kere kopek var die nerelerden dolanip gittim gidecegim yere gecen kucagimda puset saglik ocagina giderken iki tane kopek biri sag tarafta biri sol napalim yani en son artik diyorum gelirse tekmeyi geciririm napiyim.ben okula giderken de korkardim siniftan bi erkek arkadsim dedi ki vur tekmeyi kafasina baktin saldircak dedi aynen o cesaretle gittim geldim hep korkma sakin boyle mi yasicaksin hep

1sen, av malzemeleri satan bir yerden aldık denedik bir yerde köpek böyle sağa sola bakıyor sonra yoluna devam ediyor ama kedilerde çok etkili o kesin... orijinal mi değil mi bilmiyorum ama sinyal yayan metal kısmında ufacık bile bir çizik olursa kaldır çöpe at diyorlar bir de bazı köpekler sağır olabiliyormuş:s

selma1453 saldırırsa boğuşurken onu yaparım heralde can havliyle bilmiyorum inşallah öyle birşey olmaz da.. böyle yaşanmaz haklısın işte arkamdan saldırdı ya hep yine arkamdan gelir diye bir korku oluştu bende o yüzden çok rahatsızım

seni o kadar iyi anlıyorumki.ben de aynen senin gibiyim.eşimle bundan önce bir ilçede 3 yıl yaşadık.sokaklar köpek doluydu.ben eve hapsoldum.3 yıl boyunca tek başıma bir yere gidemedim.her yere eşimle veye arkadaşımla.ne çektim artık.of herkes de bu konuda çok anlayışsız gerçekten.

Ben de sizdenim. Hele "korkma ısırmaz" diyorlar ya nasıl sinirleniyorum.
He sen korkma dedin diye benim bilinçaltım şimdi hemen onu algılayacak, ben geri z...lıyım çünkü bilmiyorum korkmamam gerektiğini sen söyledin hemen değişiverecek her şey!!!!:51:

Kabus oluyor ya dışarıda gezmek. Başıboş hayvanlar hadi neyse diyorum. Ama ellerine kocaman köpek alıyorlar, o köpek sinirlense asla mukayyet olamayacak ebatta insanlar, .. ondan sonra da sırıtıp korkma korkma diyorlar.. Dertliyim bu konuda hem de çok.... Ama çözüm ne olur bilmiyorum.....

Bu arada minik köpeklerden de korkuyorum ben. Komik oluyorum çoğu zaman biliyorum ama elimde değil...KOR-KU-YO-RUM....
:18:

köpek konusunda maalesef ben çok sanşızım genellikle evcil köpeklerden geliyor başıma ne gelirse 1.5 yıl önce eski oturdugumuz yerde bir komşu evinde besliyordu bir gün bakkala gittim bakkalda arkadaşla sohbet ediyorduk ikimizinde arkası dönük bir baktık ki köpek bakkalın içine gelmiş tbi ikimizde korktuk doğal olarak köpek öyle bir havlıyor ki sanki bizi bir hamlede ısıracak sahibi geldi tabi benim köpegim evcil size birşey yapmaz diyor ama köpek bir yandan bize saldırmaya çalışıyor adam zor tutuyor sahibide hep başkalarını suçluyor oda bize çıkıştı ilkbaşta siz benim köpegimi sinirlendirdiniz kim bilir yolda ne hareket yaptınızki arkanızdan bakkala kadar geldi diyor tabi adama gerekli cevapları verdik biz tek korkan ben degilmişim

Köpekler de yaşadığımız çevrenin bir parçası bunu kabul edip ona göre yaşamak lazım. Gerekirse tedavi görülmeli,bilinçli olmalı,köpek sizin korkunuzu bilir tedirginliğiniz onu daha fazla gergin yapar.

Beni de küçükken köpek ısırdı, yere yatırıp karnımdan kocaman ısırdı, muhtemelen kuduzdu..uzun süre iğne vuruldum,tedavi gördüm ama köpeklerden hiç bir zaman korkmadım.. Köpek kovaladığı da oldu yine de korkmadım hatta en sevdiğim hayvan köpektir. :16:

Gerçi ben bütün hayvanları severim :16:

Yanına spreyli limon kolonyası al. Her daim çantanda dursun. Hatta korktuğun yerlerden geçerken hep elinde bulunsun, yanına saldırma eğiliminde yaklaştıklarında spreyi burunlarına doğru sık. Bir köpeğin en nefret ettiği şey limon kolonyasıdır.
Benimde köpeğim var, bunu yazması üzücü, ama bana da saldırmaya kalksalar kendimi korumak benim görevim sonuçta.

ben köpekleri çok severim. çocukluğumdan beri... sokak köpekleri dahi olsa gidip okşardım minicikken (pire felan olacağını düşünmeden). onlarda bana birşey yapmazdı... hatta çocukken sabahın köründe dershaneye gidiyorum. mahallemiz çok sessizdi. kimseler dışarıda yok... arkamdan bir sürü köpek beni ıssız olan yerden insanların olduğu yere kadar geçirdi. sonra geri döndüler. onu hiç unutmam...

ama sizi yadırgamıyorum. o köpeklerin vahşi olmalarının sebebide biz insanlar zaten. onlara eziyet eden o kadar insan varki....

Küçükken köpek ısırmadığı halde bende deli gibi korkuyorum. Kaç kere yolumu değiştirdim karşılaşmamak için.
Bi keresinde eşimle yürürken eşimin ayaklarına geldi eşimde hayvan ilgi istiyo diyo. Seviyo o korkmuyor benim kalbim nasıl hızlı hızlı attı sanırım köpeğe karşı panik atak başladı bende. Aksi gibi taşındığımız yerde bi dolu köpek var herkes biliyo artık köpek göreyim yanımdakinin koluna yapışıyorum şekilden şekile giriyorum. Ama beni eşim bile anlamıyo abartıyosun diyo. Sanki ben çok memnunum bu halimden :(
Bide yalnızsam o zaman ya yolda birisi varsa ona yetişiyorum yada gerisinin geri geri dönüp farklı yollar deniyorum. Evet hayatımı resmen kökten etkiliyor köpek korkum:18:

Korkular konusunda EFT tekniği %100 başarı sağlar..Bakın %99 değil %100...
Bir kişisel gelişim tekniğidir...
Araştırın, öğrenin ve bu korkunuz üzerinde çalışın..Zira yaşam kalitenizi etkiler hale gelmiş korkunuz...

Ben fare korkumdan bu sayede kurtuldum...
Şimdi nerede fare görsem üzerine üzerine gidiyorum:47:

Ben de sizdenim. Hele "korkma ısırmaz" diyorlar ya nasıl sinirleniyorum.
He sen korkma dedin diye benim bilinçaltım şimdi hemen onu algılayacak, ben geri z...lıyım çünkü bilmiyorum korkmamam gerektiğini sen söyledin hemen değişiverecek her şey!!!!:51:

Kabus oluyor ya dışarıda gezmek. Başıboş hayvanlar hadi neyse diyorum. Ama ellerine kocaman köpek alıyorlar, o köpek sinirlense asla mukayyet olamayacak ebatta insanlar, .. ondan sonra da sırıtıp korkma korkma diyorlar.. Dertliyim bu konuda hem de çok.... Ama çözüm ne olur bilmiyorum.....

Bu arada minik köpeklerden de korkuyorum ben. Komik oluyorum çoğu zaman biliyorum ama elimde değil...KOR-KU-YO-RUM....
:18:

ayyynen öyle miniklerden bile korkuyorum ben de çok komik görünüyorum bu durum da ekstra canımı sıkıyor hah bi de böyle kalabalık yere köpek gezdirmeye getiriyorlar bi sinir oluyorum işte komik duruma düşmeyi en çok o zaman yaşıyorum...

Birgün apartmandan çıkıyoduk kadının biri köpeğiyle biz tam çıkarken girdi küçücük bişey neyse ben tabii yine eşimin arkasına kaçmalar vs. kadın da ay ay yer seni kaç dedi güldü durumumu açıklama gereği hissettim napim daha ne örnekler var bende bilseniz off nasıl yeneceğim bilmiyorum :31:

Küçükken köpek ısırmadığı halde bende deli gibi korkuyorum. Kaç kere yolumu değiştirdim karşılaşmamak için.
Bi keresinde eşimle yürürken eşimin ayaklarına geldi eşimde hayvan ilgi istiyo diyo. Seviyo o korkmuyor benim kalbim nasıl hızlı hızlı attı sanırım köpeğe karşı panik atak başladı bende. Aksi gibi taşındığımız yerde bi dolu köpek var herkes biliyo artık köpek göreyim yanımdakinin koluna yapışıyorum şekilden şekile giriyorum. Ama beni eşim bile anlamıyo abartıyosun diyo. Sanki ben çok memnunum bu halimden :(
Bide yalnızsam o zaman ya yolda birisi varsa ona yetişiyorum yada gerisinin geri geri dönüp farklı yollar deniyorum. Evet hayatımı resmen kökten etkiliyor köpek korkum:18:

Bide yalnızsam o zaman ya yolda birisi varsa ona yetişiyorum yada gerisinin geri geri dönüp farklı yollar deniyorum.

aynısını yapıyorum biliyor musun biri varsa sokakta ona doğru yaklaşıyorum o zaman içim rahat ediyor ya da yolu değiştiriyorum aynı şeyleri yaşıyorum yaa yalnız değilmişim demekki

eskiden ben korkmazdım okula giderken gelirken sabahları hiç dikkatimi bile çekmezdi ama son birkaç yıldır yaşadıklarım yüzünden özellikle son olay bende bu korku çok kötü yer etti:((

Yanına spreyli limon kolonyası al. Her daim çantanda dursun. Hatta korktuğun yerlerden geçerken hep elinde bulunsun, yanına saldırma eğiliminde yaklaştıklarında spreyi burunlarına doğru sık. Bir köpeğin en nefret ettiği şey limon kolonyasıdır.
Benimde köpeğim var, bunu yazması üzücü, ama bana da saldırmaya kalksalar kendimi korumak benim görevim sonuçta.

köpek sahibi birisi tarafından bunları duymak çok iyi geldi teşekkürler...

gerçekten korkuyla sevgi çok farklı tabiiki de sadece köpekler değil tüm hayvanlara karşı bir vicdan taşımalıyız ben bir canlıya baktığımda onun da bir annesi var ya da o bir anne, baba ona bişey olsa geridekiler nekadar üzülür diyorum ama korkuyorum işte bir kere denedim biri köpeğini tuttu dokun sev diye yok yaklaşamıyorum bile ama artık yenmek ve sokakta rahat rahat dolaşmak istiyorum...

önerinizi uygulayacağım bu arada sağolun...

Melodi gerçekten mi işe yarıyor çok teşekkürler araştıracağım kesinlikle zaten yenmekten başka çarem yok böyle yaşanmaz

haha seni benden iyi kimse anlayamaz. ben köpeklerden anormal korkardım öyle böyle değil. yolda araba var mı diye bakmadan yola atladığımı bilirim arkamda köpek var mı diye. bir de şansıma geçen sene sabahları okula giderken bir kadın pitbull'unu gezdiriyor üstelik tasmasını açıyordu. düşün ne kadar korktuğumu, ta nerelerden dolaşıp yolumu uzatıyodum. o "korkma bişey yapmaz" "korktuğunu belli etme" diyen "zeki"lere yeteri kadar laf söylenmiş zaten benim ekstradan açmama gerek yok:1:

peki nasıl mı yendim? ya aslında yüzde yüz yenmedim ama yüzde doksan deyim. öncelikle o çok korktuğum pitbull, sonra da bir keresinde çayyoluna arkadaşın evine gitmiştim, at boyutlarında bi sokak köpeğiyle karşılaşmıştım, resmen ağlama nöbeti geçirip bi yandan titreyerek gelmiştim kendi evime, o ara korkum çok artmıştı sokağa çıkamıyodum belki köpek görürüm diye. sonra işte gördüğüm köpekleri o vahşilerle kıyasladım "oo bunlar ne ki benim burun buruna geldiklerimin yanında diye:1:" öyle öyle yanlarından rahat geçmeye başladım. bir de bizim durakta 2-3 sokak köpeği var sürekli yatıyolar kimseye bi zararları yok, onların da yanında dura dura çok alıştım sokak köpeklerinin geneline. onlar garibanın allahı zaten, sürü olmadıkları sürece. bi de mesela bi sokak köpeği daha var bizim buralarda bi apartmanın bahçesinde, arada yemek veriyolar, ben de gittim bişeyler verdim, arada gidip gidip sevdim. sende gözüne kestirdiğin zararsız bi köpeği sev filan onun üzerinden alışırsın farkında olmadan. ha benim köpek korkum hala bitti denemez dengesizim bu konuda, mesela bi rotweiller görsem yine acayip korkup ta nerelerden dolaşabilirim. ama hayatımı etkilemiyor artık.

bu dediklerim havada kaldı gibi geldiyse o köpek kaçırma sinyali ya da o kolonyayı denemelisin. hatta ben de edinsem iyi olur, sonuçta bir sürü vahşi köpek var bilinçsiz insanların tasmasını açıp keyfine baktığı.

seni cok iyi anlayabilirim bende cok korkarim bundan bi kac sene once enimde basima g.elmisdi ise giderken kopek evinin bahcesinden cikmis bide koskocaman gorur gormez arkama bakmadan gkosuyodumki onumu bile kesti ben cantayla filan kendimi koruyodum ama nafile uzerime zipliyodu sanirsam oynamak istiyodu Allahtan buralarda turkiyedeki gibi basi bos kopek olmaz ama yinede arada kacan kopekler oluyo demek ve bana denk gelmisti :-((( yani benimde kopekten korkum cok cok fazla bende korkmamak istiyorum ama olmuyo ne yazikki:-((

Back
X