köpek(ler)i olanlar buraya gelsin denildiğine göre sanırım doğru yerdeyim:)
evde sürekli olarak bir tane besliyorum, 3,5 yaşında dünya güzeli bir Golden ve ismi Alice. evdeki köpek sayısı belli olmuyor ama genelde, babam, annem ve arkadaşlarım sağolsunlar sokakta bulduklarını benim eve atıyorlar:)
şirkette toplam 15 kangalımız var, 3'ü yetişkin(Melis, Reis, Kaptan), 2'si 4 aylık(Rüzgar, Toprak) ve 10 tane de bebek(annemin kedine ayırdığının ismi Tina, gerisi henüz isimsiz). Ayrıca ine şirkette 2 tane de sokak köpeğimiz var(Tarçın, Kontes). sokakta baktığım 4 tane var ancak isim koyamadım, numaralarla çağırıyorum:) Bütün bu köpek cennetinin içerisinde de bir tane nazlı tuzlu kör kedimiz var, evimin direği, gözümün bebeği olur kendileri
Yavru kangallarımız sanırım 1 ay sonra yeni yuvalarına gidebilecek büyüklüğe ulaşırlar. Geniş bahçesi olan, gerçekten iyi bakabileceğine inanan, gözümüzü arkada bırakmayacak birileri varsa haber verebilirler bana. Kangallar safkan ve ücret istemiyoruz, tüccar değiliz:) yanlış anlaşılmasın ücretle sahiplendiren kimseyi yargılamıyorum(zaten bu bana düşmez), sadece bu benim fikrim, diğerlerinin fikirlerine katılmam ancak saygı duyarım
iyi bakılacaklarına inandığımız an sahiplendirmeye hazırız.