Köpekler arasındaki hiyerarşi beni kahrediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olursa olsun hakim savcı cumhırbaskanı

Görevine liyakatin temellerinden biriymiş gibi
Kendisine oyle bı hak tayin edilmiş gibi
her konuda

birilerine dandun konusup hakaret beddua edemez sen gorursun dıye de tehdıtler sallayamaz zaten ki

Sallamamalı bence
Meslegının koltugunun yakışırı bu değil

Aman ne uğraşıyor atsın hakimlik kimliğini gerekli yerleri karalayarak, diploma bilmem ne ne gerek var?

Takmak değil, daha önce de yazdım burada iletişim kurduğu tanıyan bir sürü kişi var neden yanlış anlaşılma olsun yalancı durumuna düşsün?
Hakim zaten belli. Bilgisi fazlasıyla var. Ceza davalarına baktığı için sinirli, stresli sadece. Ben de çok yoğun çalıştığım dönemde aşırı agresiftim. Şimdi herkese haklı gözüyle bakar oldum.

Bebek agzından öpem dicem ama olmas tabi

Çalışırken herkes çok gergin bu aralar stres topuyuz

Dostum siz bu sanal platformları niye bu kadar takıyorsunuz? Biri bana kendini kanıtla dese güler geçerim yani :) modemin fişini çekince burayla da ilişkiniz bitiyor.
Hangımunıversıteymıs

....nal ünıversıtesı

Başı yok ya.
Tamamlayamadım da bulan var mı

Takmak değil, daha önce de yazdım burada iletişim kurduğu tanıyan bir sürü kişi var neden yanlış anlaşılma olsun yalancı durumuna düşsün?
Onlara ıspatlasın o zaman. yalancı konumuna dusmek ıstemıyosa selfie fılan atsın makamında madem özelden yazısıyor zaten. Bu ne şimdi ulu orta
Saçma bı tutusma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…