Köpekler arasındaki hiyerarşi beni kahrediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.683
4.899
Sokakta beslediğim köpekler var onlara yemek her cikardigimda ayrı ayrı yerlere koymama rağmen biri korkuyor yemiyor çünkü ne zaman yemeğe yaklaşsa diğerleri hirr diyor. Bu durum beni kahrediyor onu tek görsem hemen besliyorum zaten ama taa uzaktan bile dominant olanı görse yemiyor canım benim hayat kopekler için çok zor az önce beslemeden geldim üzüldüm paylaşmak istedim

Güzel kalbinizi tebrik ederim

Doğal dengeyi bozuyorsunuz diye uyarı yapıyorlar yurtdışında sokaktaki kuşları bile beslesen.

Çevre kirliliği de cabası.

Sokaktaki hayvan popülasyonunu artıyorsunuz iyilik yaptığınızı zannederek.

Yuva bulmaya çalışın iyilik yapacaksanız.

Sokak hayvanlar için de çok zor.

Sokak köpeklerini kimse yuva olmaz ki. Nasıl bulayım benim elimden bu geliyor ben bunu yapıyorum siz umarım daha iyisini yaparsınız. Asıl sokaktaki hayvanlar aç kaldıkça bize ve kedilere saldıriyor

Aç kalıp ölsünlermi istiyorsunuz ? Kendinizin bi faydası dokunmadığı gibi faydası dokunan ünsanı neden eleştiriyorsun ?

Sokak köpeklerini kimse yuva olmaz ki. Nasıl bulayım benim elimden bu geliyor ben bunu yapıyorum siz umarım daha iyisini yaparsınız. Asıl sokaktaki hayvanlar aç kaldıkça bize ve kedilere saldıriyor

Yemek verdikçe sayıları artıyor bilakis, yemedikleri yemekler de böcekleri artıyor.

Sokak hayvanına iyilik = ona yuva bulmak, barınakların artması için yardım etmek.

Yemek verdikçe sayıları artıyor bilakis, yemedikleri yemekler de böcekleri artıyor.

Sokak hayvanına iyilik = ona yuva bulmak, barınakların artması için yardım etmek.
Arttırsınlar barinaklari ben karşı değilim ama benim yapabileceğim bir şey yok bu konuda Gözümün önündekini de kayıtsız kalamam ama

Ya öfff yemin ederim sırf senin konun aklıma düştü cevap yazacaktım hukuki yardım istediğin. Bundan sonra bir yudum su vermem sana iyi ki gördüm yorumunu

Sen harika bir kadınsın. Yemek verme filan diyenler de aç olarak geberir gider inşallah

Bugünden. Video olduğu için atamıyorum. Titreyerek etrafa bakarak yiyor.
Popülasyon artıyor diyenin de kardeşi madde bağımlısı kendisi hayvanın kursağındaki lokmaya göz dikmiş. Keşke baban üremeseydi de dünya bir tık daha güzel bir dünya olsaydı. Biz inadına besleyeceğiz her yerde besleyeceğiz

Eklentiler

• IMG_0289.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 183
Bende köpekleri beslerken aynı şeyle karşılaşıyorum, kendimce çözüm buldum pasif olanın mamasını biraz daha kuytuya koyup dominant olan eşeği sevmeye gidiyorum. Sevmeydi, oyundu derken onu oyalıyorum böylece diğeri rahatça yiyor

Ben yaptığımız böyle iyiliklerin bize gelecek kötülüklerin engellediğine inanıyorum. Evrene mesaj denebilir bir sadaka bin belayi def eder denilebilir her neyse inanıyorsanız bütün inançlarda var zaten. İnsan gözünün önündeki aciziyete nasıl kayıtsız kalabilir ki zaten

O yüzden yurt dışında fareden geçilmiyor ! Doğal denge bozulmaz onlar dengesini bulur. Birine sahip bul üçüne beşine hangisine sahip bulacaklar ? Barınak demeyin neler yaptıklarını gördük.

Dominant olan oynayabileceğim bir kişiliğe sahip değil. Isırmayı oyun sanıyor falan. Ben biraz korkuyorum galiba. Korksam da aç kalsınlar istemiyorum. Uzaklaştırmayı deneyeceğim ben de bakalım başka şekillerde

Aa çok yazık yaa

Sıkışırsanız bana mesaj atın burada bir kaç arkadaş daha var özelden irtibat halinde olduğumuz. Mama desteği yaparım

Önden dominant olanı doyurmayı denediniz mi? Bazı köpekler doyunca diğerlerine musallat olmuyorlar, belki öyle yapar.
Hepsinin totosunu yerim yerim, ay gideyim de mahalle köpeklerini sevip geleyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…