Köpekler arasındaki hiyerarşi beni kahrediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sokakta beslediğim köpekler var onlara yemek her cikardigimda ayrı ayrı yerlere koymama rağmen biri korkuyor yemiyor çünkü ne zaman yemeğe yaklaşsa diğerleri hirr diyor. Bu durum beni kahrediyor😣 onu tek görsem hemen besliyorum zaten ama taa uzaktan bile dominant olanı görse yemiyor canım benim ☹️ hayat kopekler için çok zor 😢 az önce beslemeden geldim üzüldüm paylaşmak istedim
Güzel kalbinizden öperim

Ayrı yere götürüp besleseniz onu
Ben öyle yapıyorum

Bu soğuklarda açlık susuzlukla uğraşıyolar😔
Çok üzülüyorum
Kışı da hiç sevmiyorum bu yüzden

Bu dert mi yani??? Haydi köpekler akılla değil içgüdüyle davranan canlılar da sen insansın kardeşim sende hiç akıl yok mu? Yapacağın iş belli, diğer köpeğin yemeğini uzak bir yere koy orda yerken de yanında uysal köpeğe yemek koy. Diğer köpek gelirse de sen kovalarsın uysal köpek rahatça yer. Burda okuduğum en aptalca konu kahrolmak yerine uysal köpeği diğerindne ayır olsun bitsin.

Bu dert mi yani??? Haydi köpekler akılla değil içgüdüyle davranan canlılar da sen insansın kardeşim sende hiç akıl yok mu? Yapacağın iş belli, diğer köpeğin yemeğini uzak bir yere koy orda yerken de yanında uysal köpeğe yemek koy. Diğer köpek gelirse de sen kovalarsın uysal köpek rahatça yer. Burda okuduğum en aptalca konu kahrolmak yerine uysal köpeği diğerindne ayır olsun bitsin.

Konunun sebebi kaos + beğeni kasmak. Boşuna yorulmayın.

Güzel yüreklilere öyle demeyelim cherry 😔 Hayvansever herkes bizim canımızzdırrrr saçmalıyorsa da bizim canımızdır 😍😍😍😍

Sizden böyle bir tepki almak beni üzdü bir de aptal demişsiniz inanamıyorum hesabınızı başkası mı caldi ? Ben zaten geri zekaliyim bu dediklerinizin hiç birini denemedim zaten tebrikler uzaydan bilgi paylaştınız. Dominantlik başka bir şey hiç şahit olmadınız sanırım köpek diğer kopegi 50 metre uzaktan bile görse korkudan yemiyor bekliyor ki alfası yesin. Uzaklaştırmak da pek çözüm değil yani. Hatta önce alfaya veriyorum sonra o kopegi kenara çekip vermeye çalışıyorum alfa yedigi yemeği bırakıp onun yanına gelip hır diyor. Ben de insanım korkuyorum yani.

Bu iyilik değil gerçekler bunlar.
Hep beslerim sokaktaki hayvanları, az önce verdik mamalarını. Bu söylediklerinizi ilk defa duyuyorum, hiç bir canlının aç, susuz kalmasına dayanamam, yazık değil mi hayvanlara?
Ayrıca açılsın barınaklar tamam destek olalımda bizim elimizden ne gelir ki? Biz mi açalım? Nasıl açalım barınak?

Ben önce cengaverlere veriyorum onlar yerken gariban bakışlım varsa hemen arkada ona gizli veriyorum başında duruyorum böylelikle gelmiyorlar kendi yemekleriyle meşgul oluyorlar 😍
Önce tabi alfalara veriyorum sonra köşede garibana veriyorum ama alfa yemegini bırakıp yanımıza geliyor hır diyor hepsini o yiyecekmiş 🤨

Hep beslerim sokaktaki hayvanları, az önce verdik mamalarını. Bu söylediklerinizi ilk defa duyuyorum, hiç bir canlının aç, susuz kalmasına dayanamam, yazık değil mi hayvanlara?
Ayrıca açılsın barınaklar tamam destek olalımda bizim elimizden ne gelir ki? Biz mi açalım? Nasıl açalım barınak?
Sen de aşk kadınsın 💓 boş yapıyorlar ya. Aç kalırsa Popülasyon artmaz dedikleri aç kaldıkları için ölecekler ya o. Açıktan diyemeyen böyle boş yapıyor.

Sizden böyle bir tepki almak beni üzdü bir de aptal demişsiniz inanamıyorum hesabınızı başkası mı caldi ? Ben zaten geri zekaliyim bu dediklerinizin hiç birini denemedim zaten tebrikler uzaydan bilgi paylaştınız. Dominantlik başka bir şey hiç şahit olmadınız sanırım köpek diğer kopegi 50 metre uzaktan bile görse korkudan yemiyor bekliyor ki alfası yesin. Uzaklaştırmak da pek çözüm değil yani. Hatta önce alfaya veriyorum sonra o kopegi kenara çekip vermeye çalışıyorum alfa yedigi yemeği bırakıp onun yanına gelip hır diyor. Ben de insanım korkuyorum yani.

Ne yapalım peki Burundi biz mi gelip kovalayalım :110:

Ne yapalım peki Burundi biz mi gelip kovalayalım :110:
Benim de yapabileceğim bir şey yok bunun çözümü de yok zaten aralarındaki ilişki yani. Ben üzüldüm yazdım. Dertlendim. Çözüm de istediğimi hatırlamıyorum. Ben yapabileceğim her şeyi denedim çünkü bu uğurda ısırılmayı da göze alamam

Çok tatlısınız, hayvanların yaşam alanlarına kadar girdik insanoğlu olarak, yazik ki gidecek yerleri kalmadı.

Benim de düzenli beslediğim köpegim ve kedilerim var. Kopegim o kadar vefalı ki benimle , markete gelir , kapida bekler, beraber döneriz. Kopegim de digerlerini mahalleye sokmaz iki üç arkadaşı var onlara hırlamaz. Zaten o da baska mahallere gidemiyor digerleri de onu istemiyor.

Allah kalbinize göre versin, özellikle soğuk havalar çok zor geçiyor sokak canları için.

yav diyenlerin ve beğenenlerin konularına bak Allah vermiş belalarını 😃😃😃
Ha şimdi anlaşıldı sizin karın ağrınız durduk yere gelip profil incelemeniz hani bütün canlar eşit bunu savunuyorsunuz ya bunu savunurken başkalarının yaşadığı acıya henüz yaşamadığı acıya inş yaşar diye keyiflenerek mi siz bunu savunacaksınız ya da insanlar neyi beğenip beğenmeyeceğini hangi fikirde olacağını size mi soracak ? Sokakta çeteleşmiş hayvanların beslenmesini doğru bulmuyorum bana göre barınakta olmalılar ha şimdi barınaklar kötü şartlar kötü diye başlayacaksanız hiç başlamayın o zaman bu kadar tatavayı şart iyileştirilmesi için yapın o başıboş gezen hayvanlar yüzünden kaza yapan ölen kuduz olan insanlar var siz bunların farkında mısınız? Türkiyede sokak hayvanları toplanmalı kısırlaştırılmalı ve barınaklarda olmalı sayı öyle ponçik ponçik sevgi gösterilecek seviyede değil artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X