• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek İstiyorum

principessas

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
4
0
6
Isparta
Aslında ben köpeklerden korkarım ama bi süs köpeği tarzı bi köpeğim olsun diyorum ancak annem ve babam çok karşı çıktı nedenini soruyorum söylemiyorlar bu arada 15 yaşındayım ama işte söylediğim gibi izin vermiyorlar ben çok istiyorum abimde evli olduğu ve çalıştığı için tek çocuk sayılırım sıkılıyorum köpekle vakit geçirmek istiyorum annemleri nasıl ikna edebilirim ?

Aslında ben köpeklerden korkarım ama bi süs köpeği tarzı bi köpeğim olsun diyorum ancak annem ve babam çok karşı çıktı nedenini soruyorum söylemiyorlar bu arada 15 yaşındayım ama işte söylediğim gibi izin vermiyorlar ben çok istiyorum abimde evli olduğu ve çalıştığı için tek çocuk sayılırım sıkılıyorum köpekle vakit geçirmek istiyorum annemleri nasıl ikna edebilirim ?

Eviniz müsayit olmadığı için ailen olumlu bakmamış olabilir ablacım.
Senin köpeğin sorumlulunu alamayacağını o işinde annene kalacağını düşündükleri içinde olabilir.
Annenlerle güzelce tekrar konuş, sebebini söylesinler ona göre tekrar değerlendiririz :34:

Eviniz müsayit olmadığı için ailen olumlu bakmamış olabilir ablacım.
Senin köpeğin sorumlulunu alamayacağını o işinde annene kalacağını düşündükleri içinde olabilir.
Annenlerle güzelce tekrar konuş, sebebini söylesinler ona göre tekrar değerlendiririz :34:

aslında evimiz müsait annemlere sordum sen bakmazsın ona bizimde vaktimiz olmaz köpeğe yazık olur diyorlar bakabileceğimi söyledim ama yinede fazla sıcak bakmıyorlar onunla ilgilenirken derslerime çalışmazmışım falan sürekli bahane buluyorlar

Canım benim ablamın köpeği var pincher cinsi. Doğduğundan beri bizde şuan 9 yaşında. Ama bir sürü sıkıntısı oluyor. En başta büyük sorumluluk istiyor. Tatile giderken ya da ani gelişen durumlarda bir yere emanet edemiyorsun, pansiyona veriyorsun bir ton para. Hastalanıyor üzülüyorsun veterinere götür getir. Eve misafir gelince sıkıntı oluyor seven var sevmeyen var. Odaya kapatıyorsun hayvana eziyet. Ve daha yaşında küçük daha sonraları pişman oluyorsun. Bizim ki şuan kalp hastası ve veterineri insan yaşına göre 85-90 falan diyor. Artık eskisi gibi hareket edemiyor atlayıp zıplayamıyor ve ablam her sabah korkarak üzülerek uyanıyor ha öldü ölecek diye. Oyüzden iyi düşün

canım sen okuldayken ve evde ders çalışırken o köpekle annen ilgilenecek. köpek demek günde 2-3 kere tuvalete ve dolaştırmaya çıkarman lazım. düşündüğün kadar kolay değil köpek sahibi olmak. sen biraz daha büyü, kendi evine alırsın. sorumluluğunu da ailene atmadan kendin üstlenmiş olursun.

Back
X