- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
Canım sen haklısın kardeşinin kafasında kumanda kırmaya ve babana küfretmeye devam et minvaline gelen yorumlarınız bilinçsizlik ve komedi değil benimki öyleHah bana böyle ezberden gel ki üzerindeki tahminimde yanılmadığımı daha net anlayayım.
"Sosyal medyada like peşinde koşmuyorum, koşuculara alıştık" deyin ki niyetinizi görelim.
Sonrasında ne gelecek? "Sosyal medyayı bu kadar önemsemeyin" bla bla :)
Aynı laflar. Çünkü fikrinizin altı dolu değil.
Benim tanıdığımdan çok daha fazla genci tanıdığınızı iddia ederken de benim tüm yaşantıma hakimdiniz herhalde.
Evet anlıyorum.
Siz benim yazdığımı cidden doğru okudunuz mu? Bir insanın "Görüşünü" nasıl değiştirebilirsiniz? Onu ayıplayarak ve işaret ederek mi yoksa ona el uzatarak ve kendisinde görmesi gerekenleri işaret ederek mi? Madem çok gençle çalıştınız, tanıdınız vb. nasıl bir dilin, tavrın, nasıl sonuç getireceğini de bilmeniz lazım.
Konu içinde "Baba"nın davranışını ne kadar irdelediniz peki?
Neden bayramı burnundan getirmeye yer arıyor?
Neden sinir krizi geçiriyor? Çok keyifli bir ortamda?
E her şeye huzur hakimse ve bunlar yaşanıyorsa "Anne-baba" neden kolundan tutup götürmüyor psikologa?
Bunların hepsi "Bilinçsizlik" içeriyor. Bunu aklama çabanız da "Komiklik" içeriyor.
Siz de gelip kızı parmağınızla işaret ediyorsunuz, yolunu tarif etmek yerine.
Sonra da "Yol tarif edene" "Marjinal" diyorsunuz. Bunu açıklayın bana, neden herkes sizinle aynı yerden işaret edip taşlamak zorunda?
Peki
Çok daha fazla çocuk tanıma mevzusuna gelince hiç ispat çabasına girmeyeceğim
Bütün çocukların sadece aileden aldığı eğitimle böyle olmadığını aynı aileden olan kardeşlerin farklı karakterler olarak ortaya çıktığından kiminin zor çocuklar olduğundan kimine ne kadar iyi yaklaşmaya çalışırsan çalış asla kendini düzeltmek istememesinden bir habersiniz zaten
Büyük ihtimalle psikiyatri yorumunu konu sahibinin doğmamış kardeşi için isteklerini okumadınız bile
Sırf farklı bir şeyler söylemek ve sataşmak için girmişsiniz foruma
Zaten istediğinizi de yaptınız