- 9 Ocak 2012
- 15.177
- 29.265
- 798
Zaten susturuyorum.
Kim susturmadığımı söyledi?
Ama onun 30 saniyelik havlamasına tahammülü yok bu adamın.
Ve siz hepiniz yani bütün anneler çocuklarınızı bağırmaya başladığı an susturmuyorsunuz.
Bunu biliyoruz.
Sözünüzü insan olan çocuğunuza geçiremiyorsunuz bazen.
Ben köpeğe sus dediğim an nasıl susmasını bekliyorsunuz?
Hepiniz kendine müslümansınız.
Uyuması için evime aldığımı söyledim.iyi de biz çocuklarımızı evin içinde tutuyoruz. siz de evinize alın. o zaman kimse karışamaz yani.
ayrıca bütün annelerin çocuklarını susuturamadığını da nerden çıkardınız??
iyi de biz çocuklarımızı evin içinde tutuyoruz. siz de evinize alın. o zaman kimse karışamaz yani.
ayrıca bütün annelerin çocuklarını susuturamadığını da nerden çıkardınız??
O zaman bu kulak kanatan çocuk gürültülerinin sebebi ne ?
Yahu Allah aşkına duyan da ormanda ağaçlıklar içerisinde sessiz sakin kasabalarınızda huzurla yaşıyorsunuz da gelip köpekler huzurunuzu kaçırıyor sanacak ! İstanbul' da her gün trafik sesi, seyyar satıcı sesi, komşu terörü, çocuk gürültüsü ve daha binbir çeşit sesle imtihan oluyoruz benim ev ara sokakta trafik yok ama kuryeler motorlar geçiyor mesela geçmeseler ben de huzur içinde yaşasam değil mi ?
Not : Türkiye' de bu gürültülerin yaşanmadığı il yok, İstanbul' da yaşamıyorum derseniz diye peşinen yazdım.
Ben köpeğimi bağlamıyorum.ewt var yok değil ama bütün anneler denmemeli. ben o konuya yorum yaptım. ki onda bile şikayet ediliyor. siz hiç çocuğunu apartmana bağlayan anne gördünüz mü??
Kim ister ki köpeğinin saatlerce havlamasını?
Benim köpeğim de bir tehtit algıladığında havlıyor.
Ve gözümde sizin çocuklarınız kadar değerli.
Ama malesef insanlar ve yasalar sizin çocuklarınızı koruduğu kadar benim oğlumu korumuyor.
Ben sizin ağlayan çocuklarınız için susturun yoksa gerisine karışmam dersem naparsınız?
Polise gidersiniz heralde.
Bem gidemiyorum işte.
Öyle bir hakkım yok çünkü.
Biraz anlamayı deneyin.
Dünyada sadece siz ve sizin çocuklarınız yok.
Burası sadece sizin dünyanız değil.
Sizin şikayetinizle hiçbir köpeği barınağa götürmezler.Ankara'da gayet sessiz ve sakin bi yerde yasıyorum.Arada tabi ki ses geliyor ama kalıcı değil.Ayrıca geçici seslerle aynı apartmanda yaşayan köpeğin sesi bir değil.Bakın mesela bi haftadır evdeyim ders çalışmaya çalışıyorum yukardaki köpek saat 12-den 3'e kadar kesintisiz havlıyor.O kadar yüksek sesle havlıyor ki resmen evimin içindeymiş gibi.
Şimdi ben bu insanları kibarca uyardım iki ay önce, lütfen bir çözüm bulun dedim.Ben bunu yazdıktan sonra ters ters suratıma bakmaya başladılar, selamı sabahı kestiler.
İlla şikayet mi ediyim yani.O köpeğe yazık değil mi barınaklara bilmem neye düşecek.Ama rahatsız oluyorum işte napim yani elde değil .Köpeği atıp eve gidiyolar ben mecbur muyum 3 saat havlama çekmeye?ders çalışamadım hiçbişi yapamadım yani.
Nefret ediyorum ya böyle saygısız insanlardan.
Uyuması için evime aldığımı söyledim.
Canınızın istediğini cımbızlıyorsunuz yazdıklarımdan.
Apartman dairesinde yaşayan köpekleri hiç şikayet etmiyorlar değil mi?
Öyle mi sanıyorsunuz siz?
Bu sevgisizlik evlerin içine kadar giriyor emin olun.
çalışan bir insanım ve gece 1 de başlamak üzere yan dairenin bebeği sabaha kadar susmuyor, susturamıyorlar. Gereğini mi yapalım? uykusuz işe geliyorum ben, bu da tecavüz değil mi? Kapısını çalıp çocuğu sustur susturamıyorsan icabına bakıcaz mı diyelim? Ya da yolda geçen arabaları durdurup egzoz testine mi tabi tutalım, karısını döven, söven adamları tek tek ayıklayıp steril bir ortam mı yaratalım kendimize? Allah'ın yarattığı bir can nasıl rahatsız ediyor ben anlamıyorum.Senin evladının canı can da bu köpeğin canı ne? Tabi ki havlayacak köpek bu ya, Rabbim onu öyle yaratmış.Çok ilginç.Bunu anlamamak, Allah'ın yarattığı bir candan rahatsızlık duymak vallahi çok ilginç...
Zavallı olan sizin kafanızdaki insanlar.
Buna artık tamamen inanıyorum ben.
Bi siz akıllı değilsiniz inanın.
Bizim apartmanımızın böyle bir kuralı yok.
Ve koca mahallede bir kişi bu şikayette bulunuyor.
O da burada gördüğm bazı insanlar gibi sevgisizin teki.
Evet sizin gibi insanları tanıdıkça hayvanlara olan sevgim ve tahammülüm artıyor.Ahahha burda insanların söylediği iki kafı kaldıramayıp insanlara saldırıyosun ve sonra sevgiden bahsediyosun...
İki dakka insanlara tahammül edemeyip herkesin de seni çekmesini bekliyosun...Oldu o zamaann iyi günler.
Ahahha burda insanların söylediği iki kafı kaldıramayıp insanlara saldırıyosun ve sonra sevgiden bahsediyosun...
İki dakka insanlara tahammül edemeyip herkesin de seni çekmesini bekliyosun...Oldu o zamaann iyi günler.
Evet sizin gibi insanları tanıdıkça hayvanlara olan sevgim ve tahammülüm artıyor.
Sizin de misyonunuz bu demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?