• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğime zarar verebilir mi?

Kadın zaten korkmuş, sinirleri bozulmuş köpeğine bir şey olmasından endişe ediyor. Siz hiç masum bir canın başına bir şey gelmesinden endişe ettiniz mi ? Siz de kalkmış inadına inadına konuşuyor, eleştiriyorsunuz. Ne oldu boyunuz mu uzadı ?

O zaman insanların hakkına tecavüz etmeyecek.
Ayrıca sanane.

sabahtan akşama kadar iğrenç müzikleri olan sokak düğünü, korna çalmazsa mutlu olamayacağını sanan düğün konvoyu, görgüsüzlüğün dibi olan gece 12 de düğün dönüşü eve girerken sitenin dibinde atılan havai fişeğe çözüm bulamayan belediyenin zabıta ekibi bence köpeğinize bir şey yapamaz. ama komşuya karşı temkinli olmak lazım.

Ne kadar tuhaf değil mi, üst kat komşusu her akşam karısını dövse, eve sarhoş gelip bağırsa çağırsa "aman başıma bela olmasın"diye ses çıkartmayanlar ,günahsız hayvanlarla uğraşıyor....Bütün hafta sonu konvoy kornalarına da böyle tepki verebilsek keşke, yada abartı egzoz sesleriyle bizi yerimizden hoplatanlara da bu tepkileri verebilsek...Ama yok en günahsız, en ses çıkartamayan hayvanlar ya, hep onlara vururlar...Sebepte hep aynı "çocuğum uyanıyor, korkuyor"...Valla benim kızlarım hiç köpek havlamasına korkmuyor...

O çocukları sevgisiz yetiştirirsen elbette her şeyden korkarlar çok doğal. kendine güveni olan, sevgi ile büyümüş çocuk korkmaz. Ben de korkmadım hiç kedi ve köpeklerle büyüdüm ve kişiliğime dair olumlu bir kaç kırıntı varsa o da bu yüzdendir. Bana vicdan ve merhamet duygusunu öğretti hayvanlar.

Sen bu terbiyesizlikle layığını bulursun o adamdan da hiç merak etme.
Ama dedim ya işte, köpeğe yazık sana değil sen müstehaksın
Siz gerçekten kötü bir insansınız.
Yoksa benim öneri almak için açtığım konuyu böyle bir şeye dönüştürmezdiniz.
Ne bana ne köpeğime yazık.
En çok size yazık. Gerçekten acıdım.
Sevmek öğrenilmiyor çünkü.

O zaman insanların hakkına tecavüz etmeyecek.
Ayrıca sanane.

1- Kendi evinin bahçesinde bakıyor kimsenin hakkına teavüz etmiyor.
2- Burası bir forumsa istediğimi yazmakta özgürüm. Çünkü hayvanlara da insan canı kadar değer veriyorum.
3- Sizin de seviyeniz belli oldu gördük.

İyi günler.

sabahtan akşama kadar iğrenç müzikleri olan sokak düğünü, korna çalmazsa mutlu olamayacağını sanan düğün konvoyu, görgüsüzlüğün dibi olan gece 12 de düğün dönüşü eve girerken sitenin dibinde atılan havai fişeğe çözüm bulamayan belediyenin zabıta ekibi bence köpeğinize bir şey yapamaz. ama komşuya karşı temkinli olmak lazım.

ceza yazıyorlar şikayet halinde. 450 lira falandı sanırım.

uslubunuz hiç hoş değil.

neymiş konu sahibinin layığı? ne demek istiyorsunuz?

Neden başkalarının avukatlığına soyunuyosunuz?
Karşısındaki insanlara böyle saygısızca saldırmaya devam ederse karşsıındakini kışkırtıp zorla köpeğe zarar verdirtir bunu söylemeye çalışıyorum.
Ayrıca size noluyo?ne söylemeye çalışıyo olabilirim yani?ne demek istiyosunuz?

O çocukları sevgisiz yetiştirirsen elbette her şeyden korkarlar çok doğal. kendine güveni olan, sevgi ile büyümüş çocuk korkmaz. Ben de korkmadım hiç kedi ve köpeklerle büyüdüm ve kişiliğime dair olumlu bir kaç kırıntı varsa o da bu yüzdendir. Bana vicdan ve merhamet duygusunu öğretti hayvanlar.

Bilemiyorum ya, hani söylenecek çok söz var aslında....İlk yorumumda da bahsettim, köylerden büyüyen anne babaların çocuklarıyız...Horoz sesleri, inek sesleri, koyun-kuzu sesleri, köyün köpeğinin havlaması gibi....Yani şehirde yaşayanların çocukları mı çok kibar yoksa anneler mi abartıyor bazı şeyleri bilmiyorum...Köpeğin havlamasından şikayet eden bu insanlar, köyde falan yaşayamaz herhalde...Sabahın köründe horuz ötüyor diye horozu kesmeye kalkarlar..

ceza yazıyorlar şikayet halinde. 450 lira falandı sanırım.

düğün sahibine mi? hiç sanmam, o düğünün maliyeti o kadardır zaten. ödeyecek olsalar yapmazlar. şikayet etmediğim merci kalmadı. üstelik her düğünde silah atıldığı halde. ben de oğlumu balkona çıkaramıyorum korkudan ama jandarması belediyesi izliyor. nedense hiç bir komşumun da çıkıp niye dibimde havai fişek atıyorsunuz diye bağırdığını duymadım.

Karşısındaki insanlara böyle saygısızca saldırmaya devam ederse karşsıındakini kışkırtıp zorla köpeğe zarar verdirtir bunu söylemeye çalışıyorum.
bunu
Sen bu terbiyesizlikle layığını bulursun o adamdan da hiç merak etme.

bu şekilde ifade edemezsiniz ama. hoş değil bundan bahsediyorum. köeğe zara gelmesi kadının layığını bulması mı oluyor?

ayrıca köpek beslemek yasak değil suç değil. dünyanın en anormal şeyi gibi davranmayın.

üst komşumun bebeği tam 1 yıldır her gece saat başı ağlıyor hem bizim hem kızımızın uykusu bölünüyor zehirleyelim mi, belediyeye mi şikayet edelim?
hem anne hem de hayvansever olarak her mantıklı insanın da bileceği gibi ağlayan bir bebeği, havlayan bir köpeği susturmanın hiç kolay olmayacağını, ayrıca kimsenin köpeğinin kedisinin gürültü yapmasından hoşnut olmadığını biliyorum.
dünyayı bize ait sanarak beton yığınına çevirdik, şimdi onların doğal sesine bile tahammül edemiyoruz ne acı.
konu sahibi durum tekrar ederse tehditten dava açın, bu süreçte bahçenize kamera kurun, kamera ciddi şekilde caydırıcı olacaktır. yapamaz o kadar kötü olamaz diyemiyorum maalesef... siz önleminizi alın.

1- Kendi evinin bahçesinde bakıyor kimsenin hakkına teavüz etmiyor.
2- Burası bir forumsa istediğimi yazmakta özgürüm. Çünkü hayvanlara da insan canı kadar değer veriyorum.
3- Sizin de seviyeniz belli oldu gördük.

İyi günler.

1.kendi bahçesinde baktığı canlının sesi başkalarını rahatsız ediyor zaten konu da bu.
2. İstediğni yazamazsın, ben de evde kedi bakıyorum, gönüllü beslemelere katılıyorum ama kimseyi rahatsız etmiyorum bu yüzden tanımadığın insanlar hakkında yorum yapamazsın.
3.sende seviye olmadığı için seviyeyi görünce tanıyamamış olman normal.

İyi günler.

düğün sahibine mi? hiç sanmam, o düğünün maliyeti o kadardır zaten. ödeyecek olsalar yapmazlar. şikayet etmediğim merci kalmadı. üstelik her düğünde silah atıldığı halde. ben de oğlumu balkona çıkaramıyorum korkudan ama jandarması belediyesi izliyor. nedense hiç bir komşumun da çıkıp niye dibimde havai fişek atıyorsunuz diye bağırdığını duymadım.

benim arkadaşım bahçe de kına yaptı.müsatkil evdi üstelik. zabıta geldi. hem kınayı durdurdu hem de bu cezayı yazdı. 2 yıl önceydi bir de. belki de meblağ yükselmiştir.
bir ben valilikte görev yaparken gelip izin alırlardı havayi fişek için. o yüzden onlarda izinsizdir. çünkü site içine izin vemezler. silahı hiçbir güvenlik mensubu izlemez..

ay Nest Nest duyan da bahçede fil besliyosun filan sanıcak.

başkalarının hakkına tecavüz edemezsin!!!!!! diyenleri görünce bi an acaba dedim.

yok mu senin köpeğin bi fotosu, bakalım da keyfimiz yerine gelsin.

Siz gerçekten kötü bir insansınız.
Yoksa benim öneri almak için açtığım konuyu böyle bir şeye dönüştürmezdiniz.
Ne bana ne köpeğime yazık.
En çok size yazık. Gerçekten acıdım.
Sevmek öğrenilmiyor çünkü.

Niye?illa seninle aynı şeyleri mi düşünüyo olmam gerek?evet ya allah kahretsin ne sevgisiz insanlar çocuğu uyanıyosa nolmuş beter olsun önemli olan sensin korkma bişi olmaz mı demeliydim illa?
Onu diyen bol bol olmuş zaten, ben gerçekçi şeylerden bahsediyorum.
Hayat sadece senin gördüğün gibi değil demek ki.
Sevmek öğretilmiyor evet, tıpkı saygının öğretilemediği gibi.

benim arkadaşım bahçe de kına yaptı. zabıta geldi. hem kınayı durdurdu hem de bu cezayı yazdı. 2 yıl önceydi bir de. belki de meblağ yükselmiştir.
bir ben valilikte görev yaparken gelip izin alırlardı havayi fişek için. o yüzden onlarda izinsizdir. çünkü site içine izin vemezler. silahı hiçbir güvenlik mensubu izlemez..

umarım dediğiniz gibi yemişlerdir cezayı şikayet ettiklerim de, sesi geçtim silahtan ve havai fişekten korkuyorum. neyin kafasıdır sokakta kına düğün yapmak anlamış değilim. sitenin içinde atan da site yöneticisiydi, emekli polis bir de. balkonumun dibinde patlattı oğlum aylarca korkudan balkona çıkamadı. her türlü psikopat var bu ülkede.

Normal de insan olan kişi hayvana bir şeycik yapmaz.
Ama artık kimseye güvenim yok malesef bu kadar pislikler yaşanırken her şeyi beklerim.
Ama keşke daha sakince olay konuşulsaymış.

Back