- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
Korkunuzu o kadar iyi anliyorum ki. Benim de golden bir kizim var. Kendisi tam bir terminator oldugu ve surekli yaramazlik pesinde oldugu icin mustakil evimizin bahcesinin bir kismini ona ayirdik. Gunduz biz is yerindeyken orda kaliyor. İsten gelir gelmez hemen yuruyusten sonra iceri aliyoruz. İlk tasindigimizda bazi mahalle karisi tipli komsularimin sikayeti oldu iste aksama dogru havliyor vs diye, ben de sizin cocuklariniz( ki kabile gibiler) benim camimin onunde bagiriyor odesiyoruz dedim. Bundan onceki evimiz de apartman dairesiydi, ust kat komsumun son ses televizyon sesi batmadi kimseye ama benim minisimin mini mini patileriyle gece yuruyor olmasi batti bizim milletimize. Kusura bakmayin ama dun metroda eve gwlirken 40 dk boyunca veledin birinin ciglik cigliga bagirmalari esliginde geldik. Ben ne gidip annesine sustur sunu yoksa sorumlusu ben degilim dedim ne de ters ters baktim. Kimse ister mi evladi ortaligi rahatsiz etsin. Ama tahammulsuz olmus cikmisiz.. Ben olsam tehdit algilarim ve kopegimi disarda birakmam bir sure. Hersey beklenir bu manyaklardan..