Ali acar da tedaviye başladınız mı acabaİşten dolayı gidemedim henüzAma en kısa zamanda gidecem
Merhaba bende Konya’da yaşıyorumKonya'da yaşayanlar,gurbetteki Konyalılar ve doyduğu yer Konya olanlarKonya hakkında güncel bir konu olsun istedim.Hem tanışma hem de birçok konuda ara ara istişare edebileceğimiz,fikir alışverişi yapabileceğimiz aktif,canlı bir yer olsun. Kimler benimle
Merhaba.Merhaba bende Konya’da yaşıyorum
Neden üyelik iptali yaptı biliyor musunuz?Merhaba aranızda bibliosmia ile görüşen var mı? Yegeni rahatszdı ve üyelik iptali yapmıs merak ediyorm haberi olan bilgi verirse cok sevinirim
MERHABA ASLEN KONYALIYIM VE VE MEMLEKETİMDE ORASI AMA İSTANBULA GELİN GELDİMKonya'da yaşayanlar,gurbetteki Konyalılar ve doyduğu yer Konya olanlarKonya hakkında güncel bir konu olsun istedim.Hem tanışma hem de birçok konuda ara ara istişare edebileceğimiz,fikir alışverişi yapabileceğimiz aktif,canlı bir yer olsun. Kimler benimle
MerkezdeyimMerhaba.
Merkezde mi ilçede misiniz?
Bende doktor arayışındayım nihal demirköprülü ye iyi dediler haftaya ona gidicem siz buldunuz muTavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı bir de Ali acar hakkında bilginiz var mı
Konya'da bilgi alışverişi için Facebook Konyalı Hanımlar Lokali sayfasını tavsiye ederim, aktif bir sayfa, şehirle ilgili soru sorup cevap bulabiliyorsunuz, yazları etkinlikler, eğlenceler yapıyorlar.Bende aslen izmirliyim Konya'ya taşındık eşim Konyalı 2 ay oldu 6 aylıkta hamileyim, hic tanıdığım yok akraba harici, eğer grup vs var ise katılmak isterim ben de.