- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.460
Aa ne güzelBende öyle çok yakınız demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne güzelBende öyle çok yakınız demek ki
Kulu'nun köyleriO
lavilir ama sonuç olarak Konyalısın hangi köy
HANGİ KÖY KOZANLI MIKulu'nun köyleri
Burdayım. Semt olarak uzakmışız ama olsun.Konya'da yaşayanlar,gurbetteki Konyalılar ve doyduğu yer Konya olanlarKonya hakkında güncel bir konu olsun istedim.Hem tanışma hem de birçok konuda ara ara istişare edebileceğimiz,fikir alışverişi yapabileceğimiz aktif,canlı bir yer olsun. Kimler benimle
Aklımda isim yok ama böyle ilanlar aramalar icin Facebook'taki Konyalı Hanımlar Lokali Grubu'nu kullanıyorum. Orda cok yardımcı arayan, doktor arayan oluyor, eve temizliğe işe yardım icin gidenler de ilan açıyor, bulunuyor.MerhabalarMadem konyalilar ve konyada yasayanlar grubu hemsehrilerime birsey danismak istiyorum benim daha once ara ara cagirdigim bi temizlikci arkadas vardi ama her seferinde 40 nazla geliyor o gun gelmem su saatte gelirim vs biktim nazini cekmekten. Bi de simdi 4.5 aylik hamileyim ve kucuk cocugum var ev islerine yetisemez oldum. Soyle 15 gunde bir falan duzenli gelecek guvenilir birine ihtiyacim var evim real avm tarafinda. Bildiginiz onereceginiz biri var mi acaba?
Beyşehir, Seydişehir, Taşkent, Hadim. Küçük göller ve şelaleler var buralarda. Gecen sene gidenlerin fotoğraflarına baktim vatsap durumlarda güzel yerlermiş.Güzel Konyalılar Bana yazın geçebileceğim sulu yerler için öneriniz var mı Beyşehir gibi
Tesekkur ederim bakacagimAklımda isim yok ama böyle ilanlar aramalar icin Facebook'taki Konyalı Hanımlar Lokali Grubu'nu kullanıyorum. Orda cok yardımcı arayan, doktor arayan oluyor, eve temizliğe işe yardım icin gidenler de ilan açıyor, bulunuyor.
Bende konyaliyimKonya'da yaşayanlar,gurbetteki Konyalılar ve doyduğu yer Konya olanlarKonya hakkında güncel bir konu olsun istedim.Hem tanışma hem de birçok konuda ara ara istişare edebileceğimiz,fikir alışverişi yapabileceğimiz aktif,canlı bir yer olsun. Kimler benimle
Sorununa göre değişir ama Ali Acar Osman Balcı çok övülüyor ama dediğim gibi soruna göre devlet hastanelerindede çok iyi uzmanlar varTavsiye edeceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı bir de Ali acar hakkında bilginiz var mı
Aleykum selam can Konyadan.Konyamaa selam söyleyin kızlar.En çok Mevlana'ya,üçlülere,canımın yattığı topraklara.İnsaallah bayramdan sonra geleceğim.
İşten dolayı gidemedim henüzAma en kısa zamanda gidecemAleykum selam can Konyadan.
Geldiniz mi, buluştunuz mu?