MerhabaaMerhabaa, Konyalı değilim ama Konya'da yaşıyorum
Ne iyi ettin,aslen nerelisin ne zamandan beri Konya'da yaşıyorsun ve sevdin mi Gonya'yıBugün yeni katıldım aslında, tesadüfen görünce hemen yazmak istedim.
Ay yeni gördüm kusura bakmaAslen Tekirdağlıyım. 4 yıldır buradayım. Sevdim diyebilirizSen neresindensin canım konyanın?
Konya'da yaşayanlar,gurbetteki Konyalılar ve doyduğu yer Konya olanlarKonya hakkında güncel bir konu olsun istedim.Hem tanışma hem de birçok konuda ara ara istişare edebileceğimiz,fikir alışverişi yapabileceğimiz aktif,canlı bir yer olsun. Kimler benimle
Sevdiniz mi peki Konya'yı?Bunu çok merak ederizBende tayin nedeniyle Konyadayım.
Sevdiniz mi peki Konya'yı?Bunu çok merak ederiz
Ne güzel,çok sevindim. Alıştınız mı yeni mi geldiniz bilmiyorum ama herhangi bir ihtiyacınız,sorununuz olursa seve seve yardımcı olmak isterim.Ben genel olarak sevdim. Belediyeciliği çok iyi, park bahçeleri çok güzel. Açık alan konusunda çok güzel.
Alıştım bi sorun yok zaten 3 sene olacak ağustosta. Çok teşekkür ederim. Konyayla ilgili bir sıkıntım yok ama eşim asker olduğu için çok sık göreve gidiyor tek sorun bu maalesefNe güzel,çok sevindim. Alıştınız mı yeni mi geldiniz bilmiyorum ama herhangi bir ihtiyacınız,sorununuz olursa seve seve yardımcı olmak isterim.
Allah yardımcısı olsun. Gurbette olup eşi asker olanların işi de zordur. Umarım çevre edinebilmişsinizdir.Alıştım bi sorun yok zaten 3 sene olacak ağustosta. Çok teşekkür ederim. Konyayla ilgili bir sıkıntım yok ama eşim asker olduğu için çok sık göreve gidiyor tek sorun bu maalesef
Hoş geldin toprağımBen de konyaliyim
Hosbuldumm. Sizin yaslar kac, calisiyor musunuz, coluk cocuk?Hoş geldin toprağım
Yaş 30 öğretmenimHosbuldumm. Sizin yaslar kac, calisiyor musunuz, coluk cocuk?Tanisalim madem
Bende arkeologum ama calismiyorum yuksek lisans yapiyorum. 25 aylik bi oglum var bide 2.ye hamileyimYaş 30 öğretmenimKarataydayım. Çok uzun yıllar oldu Konya'ya geleli ben de gurbetteydim
Ayy ne güzel maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Arkeolojiye çok ilgim var. İş imkanı epey kısıtlı ama. Çok değer görmesi gereken bir alan.Bende arkeologum ama calismiyorum yuksek lisans yapiyorum. 25 aylik bi oglum var bide 2.ye hamileyimmemnun oldum
Bende yeniyimNe iyi ettin,aslen nerelisin ne zamandan beri Konya'da yaşıyorsun ve sevdin mi Gonya'yı