- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sultan canım komek kursları ücretsiz süreside 3 ay yalnız kayıtlar ilk gunden doluyor sen hangi branşa gitmek istiyorsun.
canım bende biraz bahsedebilirim.. 2 sene önce egitici annelik die bi bölüme gttiim cok eglenceli bi bölüm bi ücreti yok..1bucuk senedirde ebru kursuna gidiyorum..ebru ücretli ama..dier kursların herhangi bi ücreti yok..yani arapca osmanlıca bilgisayar gibi bölümlerin ..istedigin bölüme hatta bikac bölüme birden yazılabiilirsin ..o kursları bitirince tekrar başka kursada yazılabilirsin..bilgisayarı bende istemiştim ama onun kayıtları hemen doluyoo bide sıkıcı ve pek verimli olmadıgını söyledi giden arkadaslr..sertifikaya gelince cokta yararı olmuyo..yada şans işi diyelim.. uzun oldu biraz ama yardımcı olmuşumdur inş :1rolleyes:
Ücretsiz şakkıdı
3 ay sürüyor şakkıdı
arapça ingilizceye lise diploması gerekiyor şakkıdı
bilgisayar daha 2. gün doluyor bildiklerim bunlar :icecream:
yaz dönemi kursları 2 bucuk ay sürer.dier zamanlar 4 ay sürüo assa yukarıı tüm bölümler..ebru kursu farklı 4 ay kayıtlı gidiosun sertifikanı alıyosun..sonra devam etmek isteyen devam edio istedigi kadar..sen nezaman gitmeyi düsünüosun ki? sanırım eylül gibi kayıtlar başlar..ekimde de kurs başlar. daha sorun olursa cevaplarım hic önemli diil yerimseniben
Amin cümlemizden razı olsun..günleri ve saatleri deişiyo işte bölümüne göre.bazısı haftada 3 gün bazısı 4 ..haftanın 5 günü olanda var ..hafta sonu grubu ayrı sen hafta sonu yada hafta ici diye seciosun ne zaman gitmek istersen.bilgisayar hafta ici hergün öglene kadar arapca ve ingilizce 3 gün diye biliyorum..sen konyadamısın?arapcaya bende gitmek istiorum ama daha tam karar veremedim..