Konyadaki Komek Kurslari paralimi ???

SuLtan42

Uykucuuu
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
4.493
6
36
Ben Konyadaki komek kurslarina katilmayi düsünüyorum (eger burda yazildigim bi okula alinmassam).:çok üzgünüm:
Fiyatini ve süresini bilen varmi kizlar? :bbo:
Nekadar sürüyor 1 kurs, ve fiyati ne ?
simdiden tskler :çok üzgünüm: a.s.

sultan canım komek kursları ücretsiz süreside 3 ay yalnız kayıtlar ilk gunden doluyor sen hangi branşa gitmek istiyorsun.

sultan canım komek kursları ücretsiz süreside 3 ay yalnız kayıtlar ilk gunden doluyor sen hangi branşa gitmek istiyorsun.

bilgisayar gibi bisey. yada arapca veya osmanlica
ama aslinda bilgisayar iyi olur diye düsündüm . sence ne seciyim canim ? :sm_confused:
bide, ben sitesine baktim, kayitlar :

Başlangıç : 26 Mayıs 2008
Bitiş : 14 Haziran 2008 Mesai bitimi

diyor
galiba ozaman bu kurslar 3 cü ayin sonunda biterse. bidaha baslar onami yazilmam gerekiyo dimi :sm_confused:

yardimci ol bana canim lütfen senağlama
of depresyona giricem yaaaaaa senağlama

bide bu kurslar bitince sertifika filan veriyolarmis. o benim isime yararmi ??
ayrica bütün branslarmi ücretsiz. yoksa aralarinda ücretli olanlarda varmi
ve ben bi kurs bitince, öbürünüede basliyabilirmiyim. arka arkaya farkli branslar ?
saol canim :çok üzgünüm: :a015:

canım bende biraz bahsedebilirim.. 2 sene önce egitici annelik die bi bölüme gttiim cok eglenceli bi bölüm bi ücreti yok..1bucuk senedirde ebru kursuna gidiyorum..ebru ücretli ama..dier kursların herhangi bi ücreti yok..yani arapca osmanlıca bilgisayar gibi bölümlerin ..istedigin bölüme hatta bikac bölüme birden yazılabiilirsin ..o kursları bitirince tekrar başka kursada yazılabilirsin..bilgisayarı bende istemiştim ama onun kayıtları hemen doluyoo bide sıkıcı ve pek verimli olmadıgını söyledi giden arkadaslr..sertifikaya gelince cokta yararı olmuyo..yada şans işi diyelim.. uzun oldu biraz ama yardımcı olmuşumdur inş :1rolleyes:

canım bende biraz bahsedebilirim.. 2 sene önce egitici annelik die bi bölüme gttiim cok eglenceli bi bölüm bi ücreti yok..1bucuk senedirde ebru kursuna gidiyorum..ebru ücretli ama..dier kursların herhangi bi ücreti yok..yani arapca osmanlıca bilgisayar gibi bölümlerin ..istedigin bölüme hatta bikac bölüme birden yazılabiilirsin ..o kursları bitirince tekrar başka kursada yazılabilirsin..bilgisayarı bende istemiştim ama onun kayıtları hemen doluyoo bide sıkıcı ve pek verimli olmadıgını söyledi giden arkadaslr..sertifikaya gelince cokta yararı olmuyo..yada şans işi diyelim.. uzun oldu biraz ama yardımcı olmuşumdur inş :1rolleyes:

saol canim uzun filan olmadi, cok tesekkür ederim
bi kurs 3 ay sürüyorsa. nasil 1 bucuk sene gidilebiliyor.
yoksa senin kursmu öyle uzun sürüyor.
veya frakli branslarin farkli sürelerimi var ? canim bunuda bi anlatirmisin.
ayrica ben nezaman yazilabilirim o kurslara ?
cok saol canim, cok soru sordum biliyorum ama. cok lazim :çok üzgünüm:

Ücretsiz şakkıdı
3 ay sürüyor şakkıdı
arapça ingilizceye lise diploması gerekiyor şakkıdı
bilgisayar daha 2. gün doluyor bildiklerim bunlar :icecream:

Ücretsiz şakkıdı
3 ay sürüyor şakkıdı
arapça ingilizceye lise diploması gerekiyor şakkıdı
bilgisayar daha 2. gün doluyor bildiklerim bunlar :icecream:

cok saol gülümmm :çok üzgünüm:
yardimlariniz icin valla cok saolun :1hug:
beni don dolak ortada birakmiyonuz tatlicadiarzu

yaz dönemi kursları 2 bucuk ay sürer.dier zamanlar 4 ay sürüo assa yukarıı tüm bölümler..ebru kursu farklı 4 ay kayıtlı gidiosun sertifikanı alıyosun..sonra devam etmek isteyen devam edio istedigi kadar..sen nezaman gitmeyi düsünüosun ki? sanırım eylül gibi kayıtlar başlar..ekimde de kurs başlar. daha sorun olursa cevaplarım hic önemli diil yerimseniben

yaz dönemi kursları 2 bucuk ay sürer.dier zamanlar 4 ay sürüo assa yukarıı tüm bölümler..ebru kursu farklı 4 ay kayıtlı gidiosun sertifikanı alıyosun..sonra devam etmek isteyen devam edio istedigi kadar..sen nezaman gitmeyi düsünüosun ki? sanırım eylül gibi kayıtlar başlar..ekimde de kurs başlar. daha sorun olursa cevaplarım hic önemli diil yerimseniben

cok cok cok tesekkür ederim canim. :1hug:
ben, dedigin gibi
eylül - ekim gibi baslamayi düsünüyorum.a.s
kayitlar ozaman basliyorsa iyimis bu
bide sey sorcam
hergünmü gidiliyor oraya ? haftasonu haric ? :uhm:
ve mesela saat kactan kaca kadar
ay ne cok soru sordum ,bagisla :eek:

ama allah sizden cok razi olsun, cünkü bu aralar cok caresizim :1no2: senağlama

Amin cümlemizden razı olsun..günleri ve saatleri deişiyo işte bölümüne göre.bazısı haftada 3 gün bazısı 4 ..haftanın 5 günü olanda var ..hafta sonu grubu ayrı sen hafta sonu yada hafta ici diye seciosun ne zaman gitmek istersen.bilgisayar hafta ici hergün öglene kadar arapca ve ingilizce 3 gün diye biliyorum..sen konyadamısın?arapcaya bende gitmek istiorum ama daha tam karar veremedim..:kahve:

Amin cümlemizden razı olsun..günleri ve saatleri deişiyo işte bölümüne göre.bazısı haftada 3 gün bazısı 4 ..haftanın 5 günü olanda var ..hafta sonu grubu ayrı sen hafta sonu yada hafta ici diye seciosun ne zaman gitmek istersen.bilgisayar hafta ici hergün öglene kadar arapca ve ingilizce 3 gün diye biliyorum..sen konyadamısın?arapcaya bende gitmek istiorum ama daha tam karar veremedim..:kahve:

canim ben konyada degilim
almanyadayim :bbo:
bi okula yazildim. ve yedek listesine atildim. ugrasicam ama alinmassam , 1 sene bosu bosuna burda kalmak istemiyorum.
ve ne yalan söylim biraz buralardan uzaklasmak istiyorum :çok üzgünüm:
bu yüzden konyaya gelmeyi düsünüyorum
ya bi is bulucam. ama bulana kadar. bi kursa filan gideyim diyorum,
bu yüzden sorup sorusturuyorum zaten canim
arapca kursuna gitmeyi cok isterdim ama
benim lise diplomam yokki :1no2:

hmm anladım..arapca kursuna lise diploması gerek yok die biliorum bende ama..belkide yanlış biliorum.neyse seninde hakkında hayırlısı olsun inş canım...yerimseniben

saol canim cok yardimci oldun tesekkür ederim :)

allah ne muradin varsa hayirlisiyla versinnnnnnn

X