elifin fiyatları nasıl arkadaşlar tlf filan varmı verebilirmisiniz[/QUOTE
ben sadece genital ve geniş çaplı bikini bölgesini yaptırıyorum. genitalin seans fiyatı 150, bikini bölgesi için de artı 30 lira veriyorum (ama ben bayağı açıktan aldırıyorum.) 4. seanstan sonra genital 130 bikini bölgesi de otomatikman 20ye düşüyor. XXXXXXXXXXX
cnm bende cumartesi koltukaltı ve genitale gideceğim sen memnunmusun birde bikini genital geniş çaplı demişsin ne demek istedin anlayamadım.popo kısmınımı kastettin.bana bilgi verirsen sevinirim?kaç seansta azalma oldu[/QUOTE]ben sadece genital ve geniş çaplı bikini bölgesini yaptırıyorum. genitalin seans fiyatı 150, bikini bölgesi için de artı 30 lira veriyorum (ama ben bayağı açıktan aldırıyorum.) 4. seanstan sonra genital 130 bikini bölgesi de otomatikman 20ye düşüyor. XXXXXXXXXXX
cnm bende cumartesi koltukaltı ve genitale gideceğim sen memnunmusun birde bikini genital geniş çaplı demişsin ne demek istedin anlayamadım.popo kısmınımı kastettin.bana bilgi verirsen sevinirim?kaç seansta azalma oldu
teşekkürler peki genitali yaparken birşey giydiriyorlarmı
lazeri yaptırıyorsun 15 gün sonra tekrar gidiyosun rötüşa ( rötuş ücretsiz). ilk 15 gün dökülme süresi rötüştan sora da temizleniyo. hepsi de döküldükten sonra bir fiil 2 ay temiz temiz geziyorsun. 2. ayın sonunda biraz başlıyo sora da tekrar gidiyosun zaten 2,5 ayın sonunda. benim5. seans bitti. bende cmt ya da pazar gelicem rötuşa
ütüleme epilasyon teknolojisinden olan Spa SHR var Konya'da bir yerde arkadasim gitmisti o makineye gidin kesinlikle. Tavsiye ediyorum.
ee naptın ceren23 gittin mi seansa
kusura bakma cnm 20 gündür nete girememiştim yeni gördüm.evet hem seanssa hem de rütuşa gittim.seasta koltukaltı ve genital yaptırdım 2 hafta döküldüler dediğin gibi bikini bölgesine hiç dokunmuyor rütuşa gittiğimde bikini bölgesinide yaptırdım 40 tl de bikini bölgesine aldılar.şuan tertemiz hiç bişey yok inş. böyle iyi gider.bu arada 4-5 kişiyle konuştum rütuşa gittiğimde 5 seans falan koltukaltı genital yaptırmışlardı ve çok memnunlardı hatta çok memnun kaldığından tüm bacak yaptırmaya başlamışlardı.artık 5-6 seanstan sonra gerek duyulmuyormuş.hep yaptıranlardan olumlu şeyler duydum devam edecem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?