• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Konyada lazer epilasyon yapan yerler

bir kere girmiştim bsk ya yüzüm için. Hatane olduğu için çok hevesliydim bir de cildiye doktorları çok iyi ama lazere o girmiyor malesef asistan giriyor. fiyatı pahalı diğerlerine göre ayrıca ilgilenmediler. bu yüzden devam etmedim.

Mavi ışık'a yeni gelen emine hanım hakkında bilgisi yada tecrübesi olan var mı? sonuçları Daha iyi gibi geldi bana. Bulaştım kurtulamıyorum ordan zaten :S

bana mavi ışık fazla show yapıyor gibi geldi,, tabi bu benim fikrim. bir de randevularınızı takip ediyoruz fln diyorlar ama verdikleri saatte orda olsan da tam zamanında alamıyorlar, çok da kalabalık olmamamsına rağmen.

bu fiyatlar seans ücretimi minikistancım faydası varmı acaba kaç seansta biterki çünkü ben karamandan gelmek istiyorum konyaya iyi ve kesin çözüm üreten bir yer olsun istiyorum yardımcı olurmusunuz birde randevu mu alıyorsun önceden:34:

elifin fiyatları nasıl arkadaşlar tlf filan varmı verebilirmisiniz[/QUOTE

ben sadece genital ve geniş çaplı bikini bölgesini yaptırıyorum. genitalin seans fiyatı 150, bikini bölgesi için de artı 30 lira veriyorum (ama ben bayağı açıktan aldırıyorum.) 4. seanstan sonra genital 130 bikini bölgesi de otomatikman 20ye düşüyor. XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
ben sadece genital ve geniş çaplı bikini bölgesini yaptırıyorum. genitalin seans fiyatı 150, bikini bölgesi için de artı 30 lira veriyorum (ama ben bayağı açıktan aldırıyorum.) 4. seanstan sonra genital 130 bikini bölgesi de otomatikman 20ye düşüyor. XXXXXXXXXXX[/QUOTE]
cnm bende cumartesi koltukaltı ve genitale gideceğim sen memnunmusun birde bikini genital geniş çaplı demişsin ne demek istedin anlayamadım.popo kısmınımı kastettin.bana bilgi verirsen sevinirim?kaç seansta azalma oldu

ben sadece genital ve geniş çaplı bikini bölgesini yaptırıyorum. genitalin seans fiyatı 150, bikini bölgesi için de artı 30 lira veriyorum (ama ben bayağı açıktan aldırıyorum.) 4. seanstan sonra genital 130 bikini bölgesi de otomatikman 20ye düşüyor. XXXXXXXXXXX
cnm bende cumartesi koltukaltı ve genitale gideceğim sen memnunmusun birde bikini genital geniş çaplı demişsin ne demek istedin anlayamadım.popo kısmınımı kastettin.bana bilgi verirsen sevinirim?kaç seansta azalma oldu[/QUOTE]

yok normalde popo kısmını zaten genitalin içinde yapıyorlar; bikini bölgesini de azcıık yapıyorlar, o yüzden ben bikini bölgesini biraz çok aldırıyorum, aşağıya bacak kısmına biraz geliyor. bilmem anlatabildim mi:) etkisini ilk seansta acayip görüyorsun hemen farkediliyor ama sora uzun bir süre öle devam ediyor. biraz sabır gerekli

cnm bende cumartesi koltukaltı ve genitale gideceğim sen memnunmusun birde bikini genital geniş çaplı demişsin ne demek istedin anlayamadım.popo kısmınımı kastettin.bana bilgi verirsen sevinirim?kaç seansta azalma oldu

yok normalde popo kısmını zaten genitalin içinde yapıyorlar; bikini bölgesini de azcıık yapıyorlar, o yüzden ben bikini bölgesini biraz çok aldırıyorum, aşağıya bacak kısmına biraz geliyor. bilmem anlatabildim mi:) etkisini ilk seansta acayip görüyorsun hemen farkediliyor ama sora uzun bir süre öle devam ediyor. biraz sabır gerekli[/QUOTE]

teşekkürler peki genitali yaparken birşey giydiriyorlarmı

teşekkürler peki genitali yaparken birşey giydiriyorlarmı[/QUOTE]

Hayır sir ağdadaki gibi tek kullanımlık kilotlar giymiyorsun. sedyenin üzerine tek kullanımlık bir bez koyuyorlar ve lazeri yapacak kişi eldiven giyiyor. ( tek kullanımlık)

teşekkürler peki genitali yaparken birşey giydiriyorlarmı

Hayır sir ağdadaki gibi tek kullanımlık kilotlar giymiyorsun. sedyenin üzerine tek kullanımlık bir bez koyuyorlar ve lazeri yapacak kişi eldiven giyiyor. ( tek kullanımlık)[/QUOTE]
teşekkürler bilgiler için peki cnm sen ne zamandan beri yaptırıyorsun.lazeri yaptıktan sonra dökülme başlıyor ya ondan ne kadar süre sonra çıkmaya yeniden başlıyor.2 ay falan hiç çıkmadan temiz gezebiliniyormuş diyorlarda doğru mu?

lazeri yaptırıyorsun 15 gün sonra tekrar gidiyosun rötüşa ( rötuş ücretsiz). ilk 15 gün dökülme süresi rötüştan sora da temizleniyo. hepsi de döküldükten sonra bir fiil 2 ay temiz temiz geziyorsun. 2. ayın sonunda biraz başlıyo sora da tekrar gidiyosun zaten 2,5 ayın sonunda. benim5. seans bitti. bende cmt ya da pazar gelicem rötuşa

lazeri yaptırıyorsun 15 gün sonra tekrar gidiyosun rötüşa ( rötuş ücretsiz). ilk 15 gün dökülme süresi rötüştan sora da temizleniyo. hepsi de döküldükten sonra bir fiil 2 ay temiz temiz geziyorsun. 2. ayın sonunda biraz başlıyo sora da tekrar gidiyosun zaten 2,5 ayın sonunda. benim5. seans bitti. bende cmt ya da pazar gelicem rötuşa

cnm genital ve koltukaltı ikisidemi 5 seansta bitti.birde ben beyaz tenliyim kıl köklerimde siyah senin demi böyleydi.artık hiç kıl tüy çıkmıyormu birde tek tük de olsa.devam edecekmisin 5 seans yettimi yoksa

ben koltukaltı yaptırmıyorum, ama yapan arkadaşlarım koltuklarının çok çabuk sonuç veridğini genitalin de bayaa geç sonuç verdiğini söylüyorlar. ben lazere başlarken ilk sebebim batıklarımdı. onlardan tamamen kurtuldum. ama tabi bu bünye meselesi kişiden kişiye değişir. benim daha ihtiyacım var ve devam edeceğim; ama benden bir tavsiye 2,5 ayı uzatma ve arada da onlar söylese de jilet yapma.

bunu da şöle açıklayacağım:
benim bikini bölgem bayaa zayıflamıştı artık ama çok ince tüyler vardı onları makine artık görmemeye başlamıştı; artık orda bırakmam lazımdı. zaten bi parça sir sürsen gidecek cinsten olmuştu. kız görmesi için jilet yap dedi, bi baktım tekrar başa döndü sertleşmeye başladı tüyler...eeee ne anlamı kaldı o zaman yaniiii... dieceğim sen bilirsin tabi ama ben jilet yapma derim...

cnm çok soru soruyorum ama herkes bir yorum yapınca kafam karışıyor ondan yapan bir kişiden ilk ağızdan öğrenmek istiyorum.bir sitede eğer kılları lazer yok etmeyip sadece inceltiyorsa bir işe yaramaz her seansta kılların %15 yok olmalıymış doğrusu buymuş.senin kılların ince tüy halindemi oldu yoksa tamamiyle hiç çıkmıyormu?

rica ederim, birbirimize yardımcı olmak için bu sitedeyiz. tabikide azaldı bölge seyreldi ama incelip makinenin görmediği yerler de var elbet. şöyle bir şey var kişiden kişiye değişiyor elbet ama tamamen yok olmasını beklemeyin bir daha asla çıkmaz diye heveslenmeyin...uzun sabır isteyen bişey bu, uzun süre aksatmadan gidersen olabilir, bişey diemem ama ben de daha yeniyim bişey diemiyorum. ama benim arkadaşm yıllardır bu mesleği yapıyor. mutlaka tek tük de olsa kalıyor ama elle bile çekecek halde kalıyor o da sıkıntı olmuyor zaten diyor.

MERHABA KIZLAR.ben 2007 den beri soft güzellik merkezine gidiyorum.koltuk altı genital ve bıyık.en son 12.seansıma girdim.ve hala bitmedi.dr.gülgün zengin kontrolünde yapıyolar.ayrıca nakiboğlu hastanesinde de çalışıyo ordada lazar yapıyo.aslında soft en iyi güzellik merkezlerinden biri.ama ben sonuç alamıyorum.başka bi yerede gitmek istemiyorum.benm gibi olan varmı acaba merak ediyorum:):) neden bitmiyo anlayamıyorum.tüyler çok inceldi genital bölgemde sadece alt kısımlarda çıkıyo.koltuk altında ise sayılcak kadar az.ama ben hepsi bitsin istiyorummmm:(
ama bana soft güzellik merkzezindeki kızlar yüzde yüz bitmez bu tüyler dediler.ilerde hamile kaldıktan sonra gene çıkcak dediler.3 .yılım bitti yani düşünün.bence lazer yaptırcaklar bir kez daha düşünsün derim:21:

ee naptın ceren23 gittin mi seansa

kusura bakma cnm 20 gündür nete girememiştim yeni gördüm.evet hem seanssa hem de rütuşa gittim.seasta koltukaltı ve genital yaptırdım 2 hafta döküldüler dediğin gibi bikini bölgesine hiç dokunmuyor rütuşa gittiğimde bikini bölgesinide yaptırdım 40 tl de bikini bölgesine aldılar.şuan tertemiz hiç bişey yok inş. böyle iyi gider.bu arada 4-5 kişiyle konuştum rütuşa gittiğimde 5 seans falan koltukaltı genital yaptırmışlardı ve çok memnunlardı hatta çok memnun kaldığından tüm bacak yaptırmaya başlamışlardı.artık 5-6 seanstan sonra gerek duyulmuyormuş.hep yaptıranlardan olumlu şeyler duydum devam edecem inş.

kusura bakma cnm 20 gündür nete girememiştim yeni gördüm.evet hem seanssa hem de rütuşa gittim.seasta koltukaltı ve genital yaptırdım 2 hafta döküldüler dediğin gibi bikini bölgesine hiç dokunmuyor rütuşa gittiğimde bikini bölgesinide yaptırdım 40 tl de bikini bölgesine aldılar.şuan tertemiz hiç bişey yok inş. böyle iyi gider.bu arada 4-5 kişiyle konuştum rütuşa gittiğimde 5 seans falan koltukaltı genital yaptırmışlardı ve çok memnunlardı hatta çok memnun kaldığından tüm bacak yaptırmaya başlamışlardı.artık 5-6 seanstan sonra gerek duyulmuyormuş.hep yaptıranlardan olumlu şeyler duydum devam edecem inş.

hadi geçmiş olsun o zmn:) memnun kalırsın illaki ama tamamen yok olmasını bekleme, ben mesela belli bir süre sora bırakıcam çnk çok azaldı. ben de bacağa geçicem sonra .

Back